Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

HEEE size süpriz yaptım:63:

Evet bitti şimdik kızçemle kızkıza kaldık:anne:

Herkes yaptığının bedelini ödemeli tatlım bu hayat çok kısa kimsecikleri kara gözüne kara kaşına afetmem taaammmııı:dondurma:
Unutmadan menümü yazayım
Sabah
1 bardak çay
4-5 zeytin
Küçüçük çatal ucunla beyaz peynir
Yarım dilim ekmek güya 1 dilim yiyecekdim saçımdan kıl düştüüüü:KK61:
Öğle
4 çilek
100 gr yoğurt
1 küçük sandeviç içinde sadece 1 dilim salam vardı sabah hazırlayamadım:KK61:
1oo gr elma püresi:kk77:
Akşam
Çayyy tek şekerli:KK12:
4-5 tuzlu kraker:duduk:
2 litre su
Spor olarak 1 saat tüm fitness aletlerine bindim:KK14::spor:
hoşgeldin canım ben 1 -1 ay oldu buraya katılalı sen yoktun sanırım ozaman
kilo boy kaç ? bide spor salonuna gidiyosun sanırım kıskandımm :spor:

Ay tadıda feci oluyor...
@Pdr93 o kür sadece haftada iki gün yapılıyor bak zarar verir Allah korusun...
sadece akşamları yiyecekmiş canım bütün gün yendiği zaman 2 günden fazla yapmayın diyolar

tadı acımsı oluyor evet benimde denemediğim şey kalmamış zayıflama uğruna :KK70:

İnş kısmet olursa gorusuruz inş
inşallah canım :))
Ay keşke senin kilonda olsam..
Bugün yine böyle cıslara saldırasım var...:KK43:
sorma yaa benim de canım trileçe istiyo sabah alcaktım pastaneden yol üstünde gördüm geri vazgeçtim küçük ev poğaçasından alıp çıktım içim gitti ...
hedeflerimize ulaşınca ödül günü yapalım beybi canımız ne çekiyosa not alıp o gün yiyelim :KK70:

Sorma eşim getirmiş yine halley kitkat probis daha bilumum biskuviler yüzüne bile bakmadimm lahana yiyip teselli bulayim :-)
halley miiii :KK17:
ben ilkokula giderken babam ülker de çalışıyordu bi kamyonu vardı hergün sayım yapardı arkasında annemle bende inerdik yardıma çikolota bisküvi cennetine düşmüş gibiydim ama yiyemezdim firmaya ait diye.. babam her ay 1 kutu halley getirirdi yiyelim diye annem de saklardı günde 1 tane verirdi yalaya yalaya yerdim hemen bitmesin diye :KK70:

:KK200:

yok canım mali müşavirlik yeterlilik sınavı ankaraya gidicem martta inşallah

evet önce fazlalıklar atılmalıı :spor:

tamam canım tarif vereyim ama ölçü kullanmıyorum ben göz kararı

fasülyeler ıslatılır sonra düdüklüde haşlanır
ayrı bi kapta sosu hazırlanır tahin sirke sarımsak limon suyu karıştırılır fasülyenin suyundan biraz katıp kıvam verilim ben bi kaşık kadar fasülyeyi çatalla ezip içine katıyorum oda kıvam veriyor
fasülyeler servis tabağına alınır birazda suyundan koyulur üstüne sostan azar azar katılıp karıştırılır yeterli gelecek kadar
üstüne maydonoz , yarım ay kesilmiş ince soğan küp doğranmış domates ve 1 adet haşlanmış yumurta doğranır zeytinyağı gezdirilir
Tesekkur ederım degısık duruyor gercekten deneyecegımm

Hoşbulduk bebişim bundan sonra burdayım dobilik olarak:dondurma:

İyiyim datlummm öyle iyiyimkiii bak 76 kilo oldum :eek:kızz valla yemiyom üstelik eski halimdende zayıfım ama iri kemikliyim ben anacım şimdi onları eritecem inşaallahh umarım:işsiz:

Hoşbuldum tatlımm:KK36:

Hoşbuldum canım:KK36:valla benim hergünüm ekşınlı bebeğim duramıyorum ben ekşınsıx:-)sorun falan kalmadı o ekşınlı rahmetli eniştenizde gitti hayatımdan kaldırıp attım aşk defterinden anılar faslında kaldı:rolleyes:en çok betüş üzülcek ama malum karaborsada kocalar:KK70:
Hayırlısı olsun.Çok daha mutlu ol.

halley miiii :KK17:
ben ilkokula giderken babam ülker de çalışıyordu bi kamyonu vardı hergün sayım yapardı arkasında annemle bende inerdik yardıma çikolota bisküvi cennetine düşmüş gibiydim ama yiyemezdim firmaya ait diye.. babam her ay 1 kutu halley getirirdi yiyelim diye annem de saklardı günde 1 tane verirdi yalaya yalaya yerdim hemen bitmesin diye :KK70:
Esimde ulkerde calisiyor aylık paket var bunda hem 8 li büyük halley hemde atistirmaliklarin olan paketlerden var

hayır ezilmemeli... uğraşırım ama keyfimden ödün veremem :))) temebelim ama bir çizgim var :))))
ayy ben senin çizgini yerim betüşümm
Slm kızlar takımınıza katılmak ıcın geldım fakat doluymuş galıba takımınız benide aranıza alırsanız sevinirim hergün bildirimde bulunmaya çalışırım ınsallh 24 yaşındayım 1 oğlum var ıstanbulda yasıyorum 75 kıloyum 174 boyundayım @azaydidem arkadaşıyım :halay:
canım nilgün de söylemiş listemiz dolu ama listeye girmeden motivasyon amaçlı katılabilirsin mezun olanlar olunca girersin şimdi izinden dönemeyen arkadaşlar var söylemesi ayıp nilsub nilsub , ebrusonmez ebrusonmez , savurgan savurgan gibi
Benim lise arkadasim gelmis hosgelmis :KK15:
toplight toplight ne diyosun katilablirmi :KK66:
haa demek lise arkadaşın ne güzel
canım sınav 2 gün sürüyor cumartesi sabah bi başlıyor pazar günü akşama kadar
bi kaç gün erken gelip gezmek istiyorum aslında öyle bişey olursa görüşelim valla çok isterim seni tanımayı :KK19:
kızlar ankara buluşması yapalım en iyisi
inşallah canım :))

sorma yaa benim de canım trileçe istiyo sabah alcaktım pastaneden yol üstünde gördüm geri vazgeçtim küçük ev poğaçasından alıp çıktım içim gitti ...
hedeflerimize ulaşınca ödül günü yapalım beybi canımız ne çekiyosa not alıp o gün yiyelim :KK70:
ne triliçesi kız unut triliçeyi bi de +1 deyken poaça almış bu cuma bi fazla gel terlikle kovaşayacam seni 1-2 dilim baklava ye dedik sen baklavaları götürdün

Hoş geldin ben kaçırmışım kız boşandın mı ...
Nasılsın goruşemedik gitme daha kaç kilosun şuan....
HOşbuldum tatlım nelerrr kaçırdın nelerr:63:evet boşandık 2 hafta oldu resmi boşanmamız yoksam biz bayağı oldu ayrıldığımız neyseki resmi olarakda bitti en son 76 kiloydum:skandal:

Herşeyin hayırlısı olsun çayı da şekersiz icersek iyi olacak ama menude hiç yemek yok biraz yemek ekle güçten dusersin böyle hafif sebze yemekleri et tavuk balık küçük parçalar halinde tamamdır ozaman
Normalde şekersiz içerimde bugün hiç iyi değildim:cry:azıcık tatlı kaçamağı yaptım:duduk:işe sebze götürememde akşamları yaparım iş yerinden tüm gacıları topladım 4 bayan yaşıyacağız artıkkkkk:KK71:sırayla yaparız:KK73:

Hayırlısı olsun canım, dedigin dogru aslında hayat cok kısa gercekten :)
Eee sen Avustralya'da devam mı edeceksin? Buralara dönme durumun yok mu? Gerci dönme zaten ülkenin hali hoş degil de gene de merak ettim :)
Burda düzenimi kurdum bebiş valla türkiyede maaşlara bakdım özel sektör çok az para veriyor ben o kadar çalışmaya burda iyi para kazanırım çok yakında yeğenim gelcek üni okumaya buraya benle kalcak zaten 4 bayan yaşıyacağız biri bekar anne 2 çoçuğuda var diğer kızlar üni öğrencisi bol şenlik bizi bekliyor aynı din farklı diller olcaz:rolleyes:

hoşgeldin canım ben 1 -1 ay oldu buraya katılalı sen yoktun sanırım ozaman
kilo boy kaç ? bide spor salonuna gidiyosun sanırım kıskandımm :spor:
Aman kıskanma bebişim yarın bakmışım bırakırım hep öyleyim ben boyum 168 kilom 76:mad:burda 69 kadarmı ne düşmüştüm:KK61:

Esimde ulkerde calisiyor aylık paket var bunda hem 8 li büyük halley hemde atistirmaliklarin olan paketlerden var
hadi yaa ülker demi çalışıyor eşin .. bir zamanlar benim babamda çalışmıştı öyle paketlerden vermezlerdi babam bi tek halley getirirdi 1 koli kendi parasıyla mı alıyodu yoksa hediye mi onu bilmiyorum annemde saklardı yaa çocukluğumdan unutamadığım anılardandır :KK45:

Back
X