Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nese kozlar ben gidim yemegimi hazirlim yiyim bu arada kacamak yaptim bgun ama yuruyusde yaptim cok pismanimmm hani yapmicaktm soz vermistim tutamadim kendimi :(

ayy masallah sana ya senin azminden banada lazimmm :KK43:

ayy cok guldm ya yalaya yalaya hee :KK70: :KK70:

ayy zeynp nasallahi vat bence hic gerek yok diyet yapmasina azicik gobusu var vcudu cok gzel sen bosver hamur islerini ckar yeme dyet fln yapma dedm ama dnlemedi bende buraya cagrdm motive olsun dye :KK66:

ay kollarim ve belim cok agridi ama suan degilde omuzumdaki sorun gecince yaparim insallah

Bence ara verirsen dukandan sogursun canim bilmiyorum ama ben smdi birakir baska dyete gcersem afallarim tutunamam baska dyete dye duaunuhorum bide guclendirme yapmadan birakirsan geri alma sansin cok yuksek dikkat edin derim sana diyom ama medusa38 medusa38 diyetine gozum kay.iyo degil hani cok cazip geliyo aslinda :olamaz::-)
Walla bunla kilo verirsek efsane olacak diyet kulaktan kulağa yayılacak Ender sarac gibi benim diyetim de olacak :ıslık::KK70:

Nese kozlar ben gidim yemegimi hazirlim yiyim bu arada kacamak yaptim bgun ama yuruyusde yaptim cok pismanimmm hani yapmicaktm soz vermistim tutamadim kendimi :KK43:
Geçen ki kaçamak yok dediğinde de kacamak yapmistin sonra yine bi ay yapamicam demiştim bence ayı değil bugünü dusun sen her gun kalkınca de bugün kaçamak yok

Geçen ki kaçamak yok dediğinde de kacamak yapmistin sonra yine bi ay yapamicam demiştim bence ayı değil bugünü dusun sen her gun kalkınca de bugün kaçamak yok
aynen aslinda onu gecen sene dyet yaparken cok yapiodum bgun kacamak yok bir kere yersen dvami gelir siskomu kalcaksn hep dye motive ediyodum kendimi smdide ole yapim en iyisi bu dukanamcaya cok ihanet ediyrum ben :(

Keremcemim------ diyetinde kaçamak günü de var o yüzden diğer günler sabredecez sonra odulumuzu alacaz
Ayy bi siz 1 hafta yapinda eger gzel sonuc alirsaniz bende katilirim size ;)

aynen aslinda onu gecen sene dyet yaparken cok yapiodum bgun kacamak yok bir kere yersen dvami gelir siskomu kalcaksn hep dye motive ediyodum kendimi smdide ole yapim en iyisi bu dukanamcaya cok ihanet ediyrum ben :KK43:

Ayy bi siz 1 hafta yapinda eger gzel sonuc alirsaniz bende katilirim size :KK66:
Tamam cnm yapalım da bekleriz tabi katil bize

Bu arada umutsuz umutsuz yaptigim bi isten sonuc geldi bugun.. Okurken cok sasirdim siz de bugun hep yurtdisina gitmekten bahsetmissiniz.. Ylsy diye bi program var kizlar bilen bilir mulakat kabulu almisim ilk asamayi gectim yani.. Dayilarin isi donmicekse sonrasinda egitim seviyeme guveniyorum,bi bakarsiniz oluverir he??
Ayy cikmaz diye diye yaptim ama bi heyecanlandim simdi.. Daha bizimkilerin haberi yok olmazsa yok yere heyecanlanmasinlar diye soylememistim.. Siz biliyosunuz sadece,mulakati da soylemicem totem yapip o da olursa selam ben geldim,ama gidiyom demeye giderim artik eve :D :D :D

Bu arada umutsuz umutsuz yaptigim bi isten sonuc geldi bugun.. Okurken cok sasirdim siz de bugun hep yurtdisina gitmekten bahsetmissiniz.. Ylsy diye bi program var kizlar bilen bilir mulakat kabulu almisim ilk asamayi gectim yani.. Dayilarin isi donmicekse sonrasinda egitim seviyeme guveniyorum,bi bakarsiniz oluverir he??
Ayy cikmaz diye diye yaptim ama bi heyecanlandim simdi.. Daha bizimkilerin haberi yok olmazsa yok yere heyecanlanmasinlar diye soylememistim.. Siz biliyosunuz sadece,mulakati da soylemicem totem yapip o da olursa selam ben geldim,ama gidiyom demeye giderim artik eve :KK70: :KK70: :KK70:
İnş mulakatida gecersin gayet güzel bi imkan önüne çıkan fırsatları değerlendirmek senin alanında da yurt dışında daha çok imkan var belki hiç donmrzsin belli mi olur bu uzaklığa sevgilin ne der orasını bilemem ama hazır fırsatın varken kariyerini tamamla derim koca bulunuyor ama kaçan fırsatlar geri gelmiyor

Ayy cikmaz diye diye yaptim ama bi heyecanlandim simdi.. Daha bizimkilerin haberi yok olmazsa yok yere heyecanlanmasinlar diye soylememistim.. Siz biliyosunuz sadece,mulakati da soylemicem totem yapip o da olursa selam ben geldim,ama gidiyom demeye giderim artik eve :KK70: :KK70: :KK70:
Canim insallah hersey gonlunce olur cok gzel bi firsatt inanin haftalardir saykladigim tek konu buralardan bende alip basimi gitmek istiyorummmmmmm :KK55:

Seviyorum seni....
Valla bu tatlı krizleri hep karatayın dediği gibi şeker bağımlılık yapıyor eroin etkisi yapıyor diyor doğru diyo... Deli gibi hepimiz krize giriyoruz...
Sade tarçınlı turk kahvesi 3ceviz 3hurma gunu kapattım şuan.... servey servey gel sanada yapayım miss olmuş...
Ayyyy ne guzel olurdu bugun hep içmek ıstedım ama fırsat bulamadımmm canımm yaaa

Hayyy ceneniz tutulmasin sizin emi gozlerim kanadi resmen :KK70: :KK70:
Bu arada Ankara bulusmasi mi varmis,h.sonu olursa atlar gelirim belkim günü birlik :KK66:
Aaa gel gel sensiz olmaz ;)
Ahaaa ciddi misin yaaa cok sevindimmmm! Ay hadi insallah sonraki asamalar da olur guzel bir kapı açılır önünde :)

Ay ben 2mile yapayım bari daha fazlasında gözüm yok...
Hiç yoktan iyidir.
eee herıld yani..... ağaçtan natural bulmuşun yee yaniii.... aaa aaaaaa...... tatlı yicene onu yee....
Ben tatlı sandıydım onu
yoğurt ye kuzum :olamaz:
3 kaşık yoğurda 1 mini elam doğrayıp yedimm..Imm nefisti
Kızlar Marta Ankaraya gelenlere hedef kilolarına ulaşmaları şartıyla kayseri lezzetleri yapacam ulasmayanlara yok çok mu fenayim ne :-)
Yağlama
Yaprak sarma
Elmalı kurabiye
Bunlar benden ev yapımı Miss gibi hadi şimdi kendinize gelin zayıflamaya devam
Offf offf
yağ mantısı ya da tepsi mantısı yok mu? normal mantı da olur :KK48:
Wendy diyeti askıya mı aldın.. :KK48::KK48:
Aaaa süpermiş bende haftada 2 gün protein yapıyorum herşey uygun bana ama şu çorba günü nasıl olcak ya ekmeksiz bide yemeksiz bütün gün çorba mı olcak ? siz ne zaman başlıyosunuz canım 1 hafta bi deneyin faydası olursa bende yapayım

yok kız o zamana hepimiz incecik olcaz yaa 1 günlük yeriz ertesi gün dikkat ederiz

yaa ben arada kızınca atıyordum pek isabet ettiremiyodum ama olsun sinirim geçiyordu neyse artık atmayacaz
:KK70::KK70::KK70:
ayy hadi inşallah ben işten ayrılcam evde şişmem inşallah iyice[/QUOTE]
Canım ben aktif hayatımı bırakıp evde oturmaya başlayınca kilo aldım.Yoksa tığ gibiydim.Baştan söyleyeyim. Hergün en az 1 saat spor yap yoksa kesin alırsın.
saat 5 olmadan ye bişeyler kuzum akşam saldırma yemeklere
Yedim teşekkür ederim.Yoksa zaten dayanamazdım.

Selam kizlar girmedm kac gundur menumu yazayim hemen
Menum
Sabah
2 has.yumurta
Kk peynir
Salatalik

Ogle
1tabak taze fasulye

Aksam
1kase mercmk corbasi
5yk pirasa
Yogurt
1tatli kasigi pekmez(kansz ciktm o yuzden iciyorum)

Su 2.5litre
Spor 1km yuruyus
Dunde yaptim 1km yuruyus :spor:

morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Back
X