- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #219.201
Sagol tatlim gorusemedik bu aralar nasil gidiyor yeni diyetin bidaha ne zman gitcn kontroleGayet güzel menu canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol tatlim gorusemedik bu aralar nasil gidiyor yeni diyetin bidaha ne zman gitcn kontroleGayet güzel menu canim
Sen dukani birakmamsmydn canmMerhabalar fıstıklar..... Bugünkü menum
Sabah: 1 dukan krep, 1 cay kasigi labne, kiraz saplı çay
Ara: Tarçınlı 100 gram yoğurt
Öğle : Tavuk sote, yoğurt, az tursu
Aksam: 1 bardak sut ( Zerdecal ve tarçın eklenmis)
Su: 2 lt Spor: 45 dk yuruyus
Çalışmalara başlasan da hemen tutca ne malum cnm bence devam et 65 i bile görebilirsin :)toplight kaptanim bi sorum olcakti size
Simdi benim hedef 65 ya
Ben bu cuma 67 olursam mezun olabiliyomuyum acaba ?
Cocuk yapmaya basliycaz mezun olmam gerekiyor bir an once
Ben cocuk yapmaya kalkisinca kilo aliyom normalde yaÇalışmalara başlasan da hemen tutca ne malum cnm bence devam et 65 i bile görebilirsin :)
Cnm diyetisyen ona kilo aldırdı hafta sonu oda bugün dukana geri döndüSen dukani birakmamsmydn canm
Bende alma diye devam et dedim işte Salmazsın hemen :)Ben cocuk yapmaya kalkisinca kilo aliyom normalde yabide kilo verememde alirsam bak sen o zaman ise
![]()
Ben diyetisyen diyetiyle 1.5 kilo aldım, dukani bırakınca. Bugün tekrar dukana başladım. Diyetisyen diyetiyle hem aç kaldım hem de kilo aldım. Dün 77.3 çıkmıştım bakalım yarın kaç çıkacağım. Epey moralim bozuldu boşu boşuna zaman kaybettim.Sagol tatlim gorusemedik bu aralar nasil gidiyor yeni diyetin bidaha ne zman gitcn kontrole
Sen 50 falan ol ben kargoyla yolların sana hatta iş adresini verirsin öğle yemeğine yetişir![]()
toplight kaptanim bi sorum olcakti size
Simdi benim hedef 65 ya
Jillian yaparken Jillian ablaya benzemek diye bir sey soz konusu olamaz bence :))))spor leslie 1
jillian level 1
kendimi bir de videoya çektim... yok yani can çekişen kıyıya vurmuş bir balina gibiyim kesinlikle ne leslie bacımıza ne jillian ablamıza benzemiyom :))))
Canım sen 466. etapta girmişsin listelere ve hedef kilon 65 degil, 60 imis. Bildigim kadarıyla sonradan hedef kilo yükseltilemiyor? Giriş kilona göre hesap yapınca senin mezun olabilecegin minimum kilo 64toplight kaptanim bi sorum olcakti size
Simdi benim hedef 65 ya
Jillian yaparken Jillian ablaya benzemek diye bir sey soz konusu olamaz bence :))))
Bence o da zor :))insana benzesem yetcek :)))
hakkında hayırlısı olsun tatlımBu arada umutsuz umutsuz yaptigim bi isten sonuc geldi bugun.. Okurken cok sasirdim siz de bugun hep yurtdisina gitmekten bahsetmissiniz.. Ylsy diye bi program var kizlar bilen bilir mulakat kabulu almisim ilk asamayi gectim yani.. Dayilarin isi donmicekse sonrasinda egitim seviyeme guveniyorum,bi bakarsiniz oluverir he??
Ayy cikmaz diye diye yaptim ama bi heyecanlandim simdi.. Daha bizimkilerin haberi yok olmazsa yok yere heyecanlanmasinlar diye soylememistim.. Siz biliyosunuz sadece,mulakati da soylemicem totem yapip o da olursa selam ben geldim,ama gidiyom demeye giderim artik eve![]()
![]()
![]()
ben seni hep ist zannediyordum kız bileydim gecen hafta uğrardım yanına benim kv ker bursadakonuyu yakalayamadım ne şehri ben bursa dayım sarmalar ankarada :)
hala işteyim.....
canım 77,7 ile başlamışsın bu karar defterine bakalım sana bu gece yazamazsam haftasonuna yazarımtoplight kaptanim bi sorum olcakti size
Simdi benim hedef 65 ya
canım karar defterine baktım gedef revizesi yapılabilir durumda eğer hedefi kumralım 60 ise hedef kg sunu 67 yapabilirizCanım sen 466. etapta girmişsin listelere ve hedef kilon 65 degil, 60 imis. Bildigim kadarıyla sonradan hedef kilo yükseltilemiyor? Giriş kilona göre hesap yapınca senin mezun olabilecegin minimum kilo 64
KumraL_KrakeR (77.7/76.6/1.1/%1.42) yeni üye başlangıç tarihi 3 mayıs başlangıç kilo 80.2 hedef kilo 60
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-123#post-46584789
Dogru degil mi kaptanımtoplight ?
hakkında hayırlısı olsun tatlım
ben seni hep ist zannediyordum kız bileydim gecen hafta uğrardım yanına benim kv ker bursada
canım 77,7 ile başlamışsın bu karar defterine bakalım sana bu gece yazamazsam haftasonuna yazarım
Hedefi yukseltmede genelde ekstrem durum aranıyor diye biliyordum demek ki yanlis biliyormusum kaptanım. Dedigin gibi yaparız o zaman.canım karar defterine baktım gedef revizesi yapılabilir durumda eğer hedefi kumralım 60 ise hedef kg sunu 67 yapabiliriz
şu an kaç kg sun hatırlamıyom 67 ile hedef kilo revizesi ve mezun olmak istiyor yazabiliriz listeye
bu arada yarın fırsat bulursam yazarım kızlar kendinize iyi bakın bu hafta listede beni bildirim yapmadı yazarsınız ameliyat işi bu belli olmaz