Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya gene ne cok ceneniz düşmüş :)

Senin eşin bizle meslektas degil miydi yanlış mı hatırlıyorum? Ne işiniz olacak arastirma yaparsiniz :)) biz de eşimle hep doktora sonrasi bi yurt dışı yapalim diyorduk da artik doktora bitimini bile bekleyesim yok o derece sıkıldım buralardan :işsiz:
Anladım canım eşinle aynı işi yapıyorsıunuz

Sağol tatlım desteğin için :KK36:çok şükür bitti bide ex eşim kabullense anlamıyor bitti herşey anlamıyor anlatamıyorum sürekli bahanesi var evimize gelmek için yok kızı onu istemiş yok bunu istemiş enterasan olanda kızımda dadyy dadyy unutmamışsın deyip boynuna atlıyor:KK35:yeni enişte bulmam lazım acilen yoksam kurtulamıyacam:confused:

Kızzzz ne atar gider yapıyon ağlarım bak:cry:ya işden dolayı bide bu olay canım iyice sıkıldı gündüz hiç yemeyip gece yedim bide migrenim tuttu o dönemler gündüz iş eve gel yat gece 1 kalk gündüz afedersin kustuğum için. 3 hafta hep böyle oldu neyseki bitti kabuslarım:dondurma:kızzz benim çalıştığım yerdeki restaurantta yemek benim günlük maaşım kadar sen biliyonmu:confused:üstelik randevusuz adamı vururlar:silah:diğerleride hamburger cips kola üçlüsü evden yapıcam artık yada firmayla anlaşıcam birgün önceden alırım işe götürürüm :lülülü:
Hemende küsüyor tatlı şey.Sen bi yolunu bulursun canım.

Bu haftaki tüm sporları, suları ve bitki çaylarımı senin hatrına içiyorum Ebru orticim ebrusonmez ebrusonmez yüzünü Kara çıkarmayıp mezun olmam lazım malum :) 1 saat yürüdüm, mekik ve plank yapcam şimdi gidince.

Akşam annemlerdeyim eşim şehir dışında, inşallah annem ağzıma bişiler sokuşturmaz :) günü yoğurtla kapatayım inşallah :)
Canım süperssin sen bu gidişle aralık ayını görmeden mezun olacaksın.

Dünkü menümü yazayım hanımlar;

Sabah; 1,5 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; şekersiz nescafe, 5'li çay, şekersiz türk kahvesi

Öğle; 4 yk yoğurt, yarım portakal, kalan dukan ekmeğim

Ara; şekersiz Türk kahvesi, elma

Akşam; 2 salatalık

Ara; şekersiz çay, türk kahvesi (misafirlik malum)

Yatmadan; 1 salatalık

Su; 2 lt'ye yakın
Spor; 50 dk yürüyüş (8000 adım) 2 set 20 sn plank

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez

Salı
Kahvaltı
1 kk Peynir
Yarım domates
Şekersiz çay
Öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık pilav
Ara:
3-4 kaşık yoğurt
1 mini elma
Akşam:
Çeyrek ekmek ton balığı :KK43:
5 kaşık bezelye yemeği
Spor: leslie 4 miles
Plank ve mekkik
Su: 2 litre

ayy masallah sana ya senin azminden banada lazimmm :KK43:

ayy cok guldm ya yalaya yalaya hee :KK70: :KK70:

ayy zeynp nasallahi vat bence hic gerek yok diyet yapmasina azicik gobusu var vcudu cok gzel sen bosver hamur islerini ckar yeme dyet fln yapma dedm ama dnlemedi bende buraya cagrdm motive olsun dye :KK66:

ay kollarim ve belim cok agridi ama suan degilde omuzumdaki sorun gecince yaparim insallah

Bence ara verirsen dukandan sogursun canim bilmiyorum ama ben smdi birakir baska dyete gcersem afallarim tutunamam baska dyete dye dusunuyrum bide guclendirme yapmadan birakirsan geri alma sansin cok yuksek dikkat edin derim sana diyom ama @keremcemim diyetine gozum kaymiyo degil hani cok cazip geliyo aslinda :olamaz::-)
ee napayım kızz anacım 1 tane verirdi bitmesin diye yalaya yalaya yerdimm :KK70:
Hayyy ceneniz tutulmasin sizin emi gozlerim kanadi resmen :KK70: :KK70:
Bu arada Ankara bulusmasi mi varmis,h.sonu olursa atlar gelirim belkim günü birlik :KK66:
ben martta sınav için gidicem gitmişken buluşalım dedik valla ne güzel olur sende atla gel canım :KK19:
Konulari okuyamadm tam kim nereye gidiyor acaba fransz kaldm biraz :110:

toz-pembe toz-pembe kiz sanada ne guldum ya yalaya yalaya yiyoduk dedin ya bende yapmisimdr onu cocukken hic yabanci gelmedi:deli:
napalım şimdiki bebeler şanslı öyle şeyler elleriinin altında biz istediğimiz zaman yiyemezdik öyle çaklıtları gofretleri buluncada tadını çakara çıkara yerdik dimi ama :KK70:
spor leslie 1
jillian level 1

kendimi bir de videoya çektim... yok yani can çekişen kıyıya vurmuş bir balina gibiyim kesinlikle ne leslie bacımıza ne jillian ablamıza benzemiyom :))))
:KK70::KK70: kendini çekmen de güzel fikirmiş beybii çok güldüm yaa
Sağol tatlım desteğin için :KK36:çok şükür bitti bide ex eşim kabullense anlamıyor bitti herşey anlamıyor anlatamıyorum sürekli bahanesi var evimize gelmek için yok kızı onu istemiş yok bunu istemiş enterasan olanda kızımda dadyy dadyy unutmamışsın deyip boynuna atlıyor:KK35:yeni enişte bulmam lazım acilen yoksam kurtulamıyacam:confused:

Kızzzz ne atar gider yapıyon ağlarım bak:cry:ya işden dolayı bide bu olay canım iyice sıkıldı gündüz hiç yemeyip gece yedim bide migrenim tuttu o dönemler gündüz iş eve gel yat gece 1 kalk gündüz afedersin kustuğum için. 3 hafta hep böyle oldu neyseki bitti kabuslarım:dondurma:kızzz benim çalıştığım yerdeki restaurantta yemek benim günlük maaşım kadar sen biliyonmu:confused:üstelik randevusuz adamı vururlar:silah:diğerleride hamburger cips kola üçlüsü evden yapıcam artık yada firmayla anlaşıcam birgün önceden alırım işe götürürüm :lülülü:
malesef hayatın boyunca göreceksin onu canım kızınız için illaki görüşmeniz gerekecek .. umursama oda alışma evresindedir erkekler biraz zaman geçince dank ediyor evinin kıymetini anlıyor ama iş işten geçmiş oluyor.. Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına gençsin daha kimler çıkar karşına merak etme .. şimdi bide zayıflicaz burda oo ozaman fıstıkk gibi olursun kaybedenler utansınn :KK8:

Dünkü menümü yazayım hanımlar;

Sabah; 1,5 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; şekersiz nescafe, 5'li çay, şekersiz türk kahvesi

Öğle; 4 yk yoğurt, yarım portakal, kalan dukan ekmeğim

Ara; şekersiz Türk kahvesi, elma

Akşam; 2 salatalık

Ara; şekersiz çay, türk kahvesi (misafirlik malum)

Yatmadan; 1 salatalık

Su; 2 lt'ye yakın
Spor; 50 dk yürüyüş (8000 adım) 2 set 20 sn plank

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez
Vayy masallah
Süpersin
Keşke benimde menüleri böyle olsa

Pazartesi menüsü
Kahvaltı
1 kase yoğurt
2 küçük hurma
Öğle
1 kase mercimek çorbası sade
1 dilim sucuklu tost
Akşam
1 parca haşlama et
1 kaşık pilav
Spor
Plank 20 sn :KK43:

Salı
Kahvaltı
1 kk Peynir
Yarım domates
Şekersiz çay
Öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık pilav
Ara:
3-4 kaşık yoğurt
1 mini elma
Akşam:
Çeyrek ekmek ton balığı :KK43:
5 kaşık bezelye yemeği
Spor: leslie 4 miles
Plank ve mekkik
Su: 2 litre

ebrucum menüler süper, sadece pilavdan vazgeçemeyenlerdensiniz heralde, pişince de 1 kaşık olsun yiyorum mu diyosun? şu kh bi süre çıkarsan olmaz mı?

Ne kadar indirmeyi dusunuyrsun. Bence çok da etkilemez 2 hafta falan uzar.

52'ye çekeyim istiyorum ama 2 hafta da falan gitmez o, 3-4 ay daha kalırım burda sankim, yavaş gidiyo artık çünkü :(

Gidip donmemenin yolu kendi imkanlarinla yurt disinda master/doktora programi bulmak, bizim bu ulkeden kimseye eyvallah etmeyip orada gecim yolunu da bulmak :) mesela benim oda arkadaşım Amerika'ya gitti doktoraya, orda asistanliga da kabul almıştı ayni zamanda. Turkiye'den burs falan almadigi icin donmese de olur.
Ama bence senin program da guzel, sonucta dönüşte işin hazir :KK66: bak bize doktora bitiminde kapinin onune koyuyorlar :) senin dönüş yerin neresi gorunuyor peki?
Henüz belli değil canım önce mülakattan da geçmem gerekiyo. ama seçenekler arasında istanbul,izmir,ankara var.. belkim yanaşırım size biraz ;) :D :D

kızlar dünkü menümü yazayım

sabah 1 küçük poğaça şekersiz sütsüz kahve

öğlen
tabldot yemek söyledim iş yerine
ezogelin çorba haşlanmış ıspanak bulgur pilavı ve yoğurt hepsinden azar azar vardı

ara sütle yapılmış şekersiz kahve

akşam 2 avuç antep fıstığı yedim

işe gelirken 35 dk yürüdüm

Kızlar bu arada napıcam ben yaa.. dikkat ettikçe aç aç uyudukça kilom artmaya başladı :KK43: regliye 10gün var daha şimdiden mi şişmeye başladım acaba ben yaa :silah::KK51:
ya sormaa.. antalya da havalar çok güzeldi tişört giyiyorduk kasım ayı bi girdi havalar birden soğudu kutup ayıları gibi yağlanmaya başladım üşümeyeyim diye :KK70:

ya sormaa.. antalya da havalar çok güzeldi tişört giyiyorduk kasım ayı bi girdi havalar birden soğudu kutup ayıları gibi yağlanmaya başladım üşümeyeyim diye :KK70:
Hahaha. Sen Adana'yı bir düşün. 50 dereceden 18 dereceye inince şoka girdik. Erzurumda yazın 20 derece olunca seviniyorlar.:-):-) Havalar ilk kez geçen hafta çarşamba soğudu Adana'da. Koton'da gezerken bu sezonun modası olan yün, kaşmir hırkaları,elbiseleri gördüm. Yuh bu ne be hayatta giyilmez Adana'nın sıcağında dedim. Ertesi gün buz kestim. Ama indirimi bekleyeceğim. Koton yeni sezon ürünlerini 1-2 ay sonra % 40 indirimlere sokuyor. Ama kendime ödülüm 70'in altına inince parama kıyıp ilk önce Cem Güneş'te ombre balyajı yaptıracağım.

Back
X