Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben içine ev salçası makarnalı sebze çorbası koydum ve blendardan çekmeden yedim kendimi yemek yiyorum diye kandirdim alistirdim hiç tiksinmedim
Ben robottan çekmiştim içine de kıvamı bağlayacak bişey koymamıştım. Ve çok çok acıydı 1 gün yiyip ertesi gün koca çorbayı döktüm. Pek güzel olmamıştı benim yaptığım.

O nasıl bışey anlatsana
Saçın etrafını keratinle sariyorlar. Saçın o yolun görüntüsü tamamen ortadan kalkıyor. Ama etkisi 3 ay sürüyor.
Ben lahanaya 73.7 başladım 69.7 yim 4 kg ama aynı zamanda regldim daha çok giderdi yoksa sonra bi daha yapacam inş
Yuh süper verirmiş ben zaten 70 e kadar dukan 70 ten sonra lahana düşünüyorum. Peki sıkılmadın mi 1 hafta aynı şeyi tüketmek ten yanında sadece meyve ve sebze tüketiliyor sanırım.

sevgili eski takımım :KK52:
şimdi ben 20 mayısta 107,5 kilo ile yarışmadan ayrılıp ökküz gibi kilo alarak şimdii yarışmaya geri dönmek istiyorum.
6 ay 20 kasımda doluyor.
ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım?
bu arada @toplight kaptanım sen de hoşgelmişsin kürkçü dükkanına :KK14:
Canım ya ben seni diğer takımda kilo veriyor diye düşünüyordum. Ne kadar kilo aldın?

yok ebrucum valla üst üste de gelmiyo, değiyo birbirine ama ben eskiden kendimi kemikli sanırdım değilmişim meğer, küçüldüm iyice yaw, bi garip geliyorum kendime de :KK48::KK48:
Ayy o zamn ultra tebrikk.
Benim birbirine kavuşmuyor. :))
bak bak hemen birlik oldular :KK48:
Ama kıskandım :110:
saol canım, senin için gaza geldim, 59 olmucak gibi bu hafta ama olabilecek en aşağısı yapmaya çalışıyorum işte :KK43:
59 olamasan da 60 olursun canım.Asla pes etme aynen devam et. Su içmeyi de unutma
kilo mu aldırdı? tadı mı kötüydü? betüş de yiyemediydi en son @btlbetul devam mı lahanaya?
Çok acı koymuştum ve evet tadı kötüydü :))
Ispanak pırasa lahana ne bulduysam koymuşum. o_O

bende kan vermiştim başlamadan önce, aslında aklımda var bi kan daha vereyim diyorum ama erteliyorum şimdilik, bende çok kilo alan biri değilim, benim sorunum vermede, hep sabitimdir, doğum sonrası hiç veremedim ama ezirme bende işe yaramadı ki 2 yaşına kadar emzirdim kızımı :KK43:
Bende 25 ay keremin emzirdim bende o dönemde veremedim inş şimdi zayiflicaz bi daha almayacağız ins

Canım afiyet olsun bence güzel.Ama akşam antep fıstığı çok olmuş.Kendimden biliyorum kilo vermeyi etkiliyor.1 avucu geçmemek lazım.
2 avuç ama kabuklu kabuk hariç 1 avuç eder heralde .. nerden kıvırsam diye bakıyomm :KK45::KK45:
ne olursa olsun akşam hiç bişey yememem gerekiyodu film izlerken eşimle beraber yedim aklım başımda değildi :KK14:

Ben robottan çekmiştim içine de kıvamı bağlayacak bişey koymamıştım. Ve çok çok acıydı 1 gün yiyip ertesi gün koca çorbayı döktüm. Pek güzel olmamıştı benim yaptığım.
Bence çok karistirmamak lazım sogan domates biber birde ek bir sebze yeterli ben acı yapmadım sonradan pul biber koydum sadece birde suyu çok olmayacak tüm tadı gidiyor ozaman pırasa karnabahar yakıştı bence

Saçın etrafını keratinle sariyorlar. Saçın o yolun görüntüsü tamamen ortadan kalkıyor. Ama etkisi 3 ay sürüyor.
Yuh süper verirmiş ben zaten 70 e kadar dukan 70 ten sonra lahana düşünüyorum. Peki sıkılmadın mi 1 hafta aynı şeyi tüketmek ten yanında sadece meyve ve sebze tüketiliyor sanırım.
Bir programı var meyve sebze et esmer princ diye yok başka şeylerde var ya sıkılma dim hiç

Merhaba fıstıklar. Dukanin gücü ile ilk günde 1.2 kilo gitti. Dün 77.3, bugün 76.1.
Teşekkürler Piere:KK36:
Sen dukani birakma o zaman ya dugune kadar en azindan cinim:KK8:
Gunaydinlaar

Gidip donmemenin yolu kendi imkanlarinla yurt disinda master/doktora programi bulmak, bizim bu ulkeden kimseye eyvallah etmeyip orada gecim yolunu da bulmak :) mesela benim oda arkadaşım Amerika'ya gitti doktoraya, orda asistanliga da kabul almıştı ayni zamanda. Turkiye'den burs falan almadigi icin donmese de olur.
Ama bence senin program da guzel, sonucta dönüşte işin hazir :KK66: bak bize doktora bitiminde kapinin onune koyuyorlar :) senin dönüş yerin neresi gorunuyor peki?

Aaaa o zaman olur. Ben tek tek tum etaplara bakmadım tabi. Ozellikle mezuniyete ramak kala hedef kilo artirmak kabul edilmez yazmislar da karar defterine, ben ondan sey ettimdi. Onceden artirildiysa olabilir :)
Evet bende o yuzden 65e yukseltmistim iyiki yukseltmisim ya yoksa mezun olamiyodum :KK46:
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR @toplight
Hedef kilo revizesi 475.etapta yapilmis zaten, simdi baktim.

KumraL_KrakeR(72.9/72.7/0.2/%0,27)hedefini 65 e Revize ediyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-126#post-47365507

67 kg ile mezun olabilirsin Kumralcigim :)
Bende mezun olucam hee gozlerime inanamiyrum ay bi duygusallastim noluyo bana :KK61:
Günaydın Hanımlar..
Gunaydin guzellik :KK37:

Evet bende o yuzden 65e yukseltmistim iyiki yukseltmisim ya yoksa mezun olamiyodum :KK46:

Bende mezun olucam hee gozlerime inanamiyrum ay bi duygusallastim noluyo bana :KK61:
Ya bence olacaksın da kaptanımız başka bir şey daha yazmıs az once benim kafa karıstı :)
Ben olsam mezun ederdim seni, hedef revizeni cok önce yapmıssın, vermek istedigin kilonun %80'ini de vermiş oluyorsun ama bilemedim :)
Neyse biz cuma günü not düşelim "mezun olmak istiyor" diye, mezun etmezlerse onların ayıbı :p

Back
X