- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #219.341
Bazen kolumu ısırıyorumm yemek yememek ıcınnn![]()
süt sağıp içme olayı bombaydı senin, aklıma geldikçe gülüyorum halaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen kolumu ısırıyorumm yemek yememek ıcınnn![]()
süt sağıp içme olayı bombaydı senin, aklıma geldikçe gülüyorum halaa![]()
Lahana sana iyi gelmedi bence dengen sasti stres yapma rahat ol reglden sonra birden inersin belkiKızlar bu arada napıcam ben yaa.. dikkat ettikçe aç aç uyudukça kilom artmaya başladıregliye 10gün var daha şimdiden mi şişmeye başladım acaba ben yaa
![]()
Senin saclar zaten ombre degilmi kiz gayet guzel aslindaHahaha. Sen Adana'yı bir düşün. 50 dereceden 18 dereceye inince şoka girdik. Erzurumda yazın 20 derece olunca seviniyorlar.Havalar ilk kez geçen hafta çarşamba soğudu Adana'da. Koton'da gezerken bu sezonun modası olan yün, kaşmir hırkaları,elbiseleri gördüm. Yuh bu ne be hayatta giyilmez Adana'nın sıcağında dedim. Ertesi gün buz kestim. Ama indirimi bekleyeceğim. Koton yeni sezon ürünlerini 1-2 ay sonra % 40 indirimlere sokuyor. Ama kendime ödülüm 70'in altına inince parama kıyıp ilk önce Cem Güneş'te ombre balyajı yaptıracağım.
Ben bi bebek dogrup gelcm kiz fazla uzak kalmamSaç botoksu yaptır bibiğim. Muhteşem bişey...
@w e n d y veKumraL_KrakeR yaaa sakın gitmeyin, ne mezun olması yaaa. Siz olmadan ne edicez biz.
![]()
Gunaydinlar sekerGünaydın kizlar
Evet canım, en az %80'ini vermeniz gerekiyor. Karar Defteri'nde yazanı kopyalıyorum:
Kesinlikle dusunsenıze 5 lt suyu tasıyırsun bırakınca ne kdr rahatlıyorsun ama dılekolay 5 kg verdım dıyorsun kı 5kg bır beden yapıyorrrr dızlere bınen yuku dusun heleeeeayy böle olunca daha bi anlam ifade ediyo ya haklısın, aklıma 5 lt su ve damacanalar gelir hep benim de..
Evet canım, en az %80'ini vermeniz gerekiyor. Karar Defteri'nde yazanı kopyalıyorum:
MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.
Revize ile ilgili de şu yazıyor ve ben bu ikisini birleştirdigimde kumralın mezun olmasında bir engel görmüyorum :)
HEDEF KİLO REVİZESİ
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; hedef kiloya ulaşmaya 1-2 kilo kala böyle bir talep kabul edilmez. Bu nedenle yarışmacıların, yarışmaya giriş tarihlerinde "makul" bir hedef koymaları, ilgili takım kaptanının da üyeyi gözlemleyerek ve eğer gerektiğini düşünüyorsa revizeyi geciktirmeden yapması önemlidir.
Gitmem ya nere gidiyom belki biraz gebelik tpigine sararimSadece listeden çıkarlar burdan gitmezler bence dimi kizlar
Tanismiyoruz ama kilo aldiysan gel yaz menunu sekerimkizlar nabersiniz ya ben de artik menu paylasimlarina baslasam mi diyorum biraz ozledim sizi cunku![]()
Koruma evreside var dimi ben yine dikkat edicem ya gebis olsamda homili girtlak yemek yok artkyok be kuzum listeden çıkarız buralara devam, daha bu kiloyu koruma devresi var ki offf of
aynen öyle canım
ay loru yiyemedim ki ben, olmadı valla, zaten 2 günde de bozuldumarketti talan ettim bulamadım %7nin altında da, valla protein olmasına bakıyorum artık, zaten tüm yemeklerim yağsız, ilerde de lor yemeye devam etmem nasılsa, bu haliyle bilsin vücut.
Ben de öyle anlıyorum wendycim :)ben burdan krakerin mezun olabileceğini anlıyorum ama ördekcim??
krakere karışma o gitsin bebe yapsın aaaaaaaa :))
Kiz 49 ne yaaa boyun kac ki senin? 49 diye kilo mu olur :)
Muhendıslık eğitimindesüt sağıp içme olayı bombaydı senin, aklıma geldikçe gülüyorum halaa![]()
Ben hic anlamadm kaptanim valla gecmis olsun neyse sen kendine gelde olmazsa diger hafta olurum mezuncanım hedef revizesi yaptıysan 65 e mezun olamazsın hedefe 2 kg kaldığı için sonuç kısımlarına bakılması lazım gecmişte sadece bunu gördüm henüz operasyona girmedim şimdi serum takacaklar fırsatım olursa gene yazarım
Bende diger takimda yardimciydim inanki bende bilmiyomusum heeHedef revizesi yapınca verilmek istenen kilonun %80'ini verince mezun olunmuyor mu kaptanım, %100'ü mü verilmesi lazım?
Ay ben bi sey bilmiyomusum sanırım alın beni yardımcılıktan :) Karar Defteri'ni cok yanlıs mı okuyorum napıyorum ben...
Sen bi 60 ol da önce :)))
canım peki bu lahanıyı yaptıktan sonra verdiğin kilolar geri geliyor muBir programı var meyve sebze et esmer princ diye yok başka şeylerde var ya sıkılma dim hiç
Aynen tatlım günahını alamam rabbim şahit çok uğraştı benim okumam için benim derslerim varken o gündüz işten gelip gece kızımıza çok bakdı yorgun yorgun böyle fedakar adam beni gözden nasıl çıkardı halen daha aklım almıyorÖnce doktoranin bitmesi lazim iste, nasil birakip gidicemaslinda giderim de burs var, şartı da bitirmek, yoksa geri ödüyoruz. Ay aman neyse ya
Ex eşin senin oraya gitmene vesile olmuş iste bir de sana dunya tatlısı bir kiz vermiş. Her insanin hayatımıza kattığı bir sey var diye bosa dememişler![]()
sağol canım teşekkür ederim güzel görüşlerin için yok tatlım hiçbirşey istemedimsavurgan ım sana da yazamadım hosgeldın tekrar aramıza
kızlar gıbı aaaa dıye sormıcam bılıyodum zaten konusmustuk.. hakkında hayırlısı olsun bebegım cimcimeyle cok mutlu olun.. sen cok özel bi hatunsun hayattan ne istiyosan onu söke söke alırsın ondan
![]()
Aynen tatlım günahını alamam rabbim şahit çok uğraştı benim okumam için benim derslerim varken o gündüz işten gelip gece kızımıza çok bakdı yorgun yorgun böyle fedakar adam beni gözden nasıl çıkardı halen daha aklım almıyor
sağol canım teşekkür ederim güzel görüşlerin için yok tatlım hiçbirşey istemedimo verdi arabayı sana lazım olur dedi ben demeden getirdi verdi
kızın okul parasını o ödeyecek servis parasını ben ince ince paylaştık herşeyi çok şükür hiç tartışma falan olmadı aramızda herşeyde anlaşmaya vardık
şuan tek sorunumuz zırt pırt arayıp yada çat kapı gelmesi halen daha umut var zannediyor garibim
neysekii zamanla öğrenecek
ayyy diyet yemeklerimi onamı yaptırsam kızzz gaza getiripdeeee kampanyalı fırsat olurrr
![]()