Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

image.webp

Kızlar bu arada napıcam ben yaa.. dikkat ettikçe aç aç uyudukça kilom artmaya başladı :KK43: regliye 10gün var daha şimdiden mi şişmeye başladım acaba ben yaa :silah::KK51:
Lahana sana iyi gelmedi bence dengen sasti stres yapma rahat ol reglden sonra birden inersin belki
Bende pazartesi cikan +700u eritmeye calisiyorum cumaya eksilmem lazm mezun olup bebek yapcm daha oooo:KK46:
Hahaha. Sen Adana'yı bir düşün. 50 dereceden 18 dereceye inince şoka girdik. Erzurumda yazın 20 derece olunca seviniyorlar.:-):-) Havalar ilk kez geçen hafta çarşamba soğudu Adana'da. Koton'da gezerken bu sezonun modası olan yün, kaşmir hırkaları,elbiseleri gördüm. Yuh bu ne be hayatta giyilmez Adana'nın sıcağında dedim. Ertesi gün buz kestim. Ama indirimi bekleyeceğim. Koton yeni sezon ürünlerini 1-2 ay sonra % 40 indirimlere sokuyor. Ama kendime ödülüm 70'in altına inince parama kıyıp ilk önce Cem Güneş'te ombre balyajı yaptıracağım.
Senin saclar zaten ombre degilmi kiz gayet guzel aslinda :KK49:
Saç botoksu yaptır bibiğim. Muhteşem bişey...

@w e n d y ve KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR yaaa sakın gitmeyin, ne mezun olması yaaa. Siz olmadan ne edicez biz.:sinirli::sinirli:
Ben bi bebek dogrup gelcm kiz fazla uzak kalmam :KK45:ama yinede buralarda olcam aliskanlk yapti malumm:KK14:
Günaydın kizlar
Gunaydinlar seker:kahve:

ördekcim, vermek istediğimiz kilonun %80nini verince mi en erken mezun oluyoruz?

morordek morordek
Evet canım, en az %80'ini vermeniz gerekiyor. Karar Defteri'nde yazanı kopyalıyorum:

MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.

Revize ile ilgili de şu yazıyor ve ben bu ikisini birleştirdigimde kumralın mezun olmasında bir engel görmüyorum :)
HEDEF KİLO REVİZESİ
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; hedef kiloya ulaşmaya 1-2 kilo kala böyle bir talep kabul edilmez. Bu nedenle yarışmacıların, yarışmaya giriş tarihlerinde "makul" bir hedef koymaları, ilgili takım kaptanının da üyeyi gözlemleyerek ve eğer gerektiğini düşünüyorsa revizeyi geciktirmeden yapması önemlidir.

ayy böle olunca daha bi anlam ifade ediyo ya haklısın, aklıma 5 lt su ve damacanalar gelir hep benim de..
Kesinlikle dusunsenıze 5 lt suyu tasıyırsun bırakınca ne kdr rahatlıyorsun ama dılekolay 5 kg verdım dıyorsun kı 5kg bır beden yapıyorrrr dızlere bınen yuku dusun heleeee:KK17:

Evet canım, en az %80'ini vermeniz gerekiyor. Karar Defteri'nde yazanı kopyalıyorum:

MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.

Revize ile ilgili de şu yazıyor ve ben bu ikisini birleştirdigimde kumralın mezun olmasında bir engel görmüyorum :)
HEDEF KİLO REVİZESİ
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; hedef kiloya ulaşmaya 1-2 kilo kala böyle bir talep kabul edilmez. Bu nedenle yarışmacıların, yarışmaya giriş tarihlerinde "makul" bir hedef koymaları, ilgili takım kaptanının da üyeyi gözlemleyerek ve eğer gerektiğini düşünüyorsa revizeyi geciktirmeden yapması önemlidir.

ben burdan krakerin mezun olabileceğini anlıyorum ama ördekcim??

Sadece listeden çıkarlar burdan gitmezler bence dimi kizlar
Gitmem ya nere gidiyom belki biraz gebelik tpigine sararim :KK48:
Anam ben bu kadar bebek diyomda insallh hemen hamile kalirim Allahm aratmasinda:dua::dua::eğlence:bu smile yanls oldu silemiyomda niyeyse :eek:
kizlar nabersiniz ya ben de artik menu paylasimlarina baslasam mi diyorum biraz ozledim sizi cunku :KK70:
Tanismiyoruz ama kilo aldiysan gel yaz menunu sekerim:KK70:
yok be kuzum listeden çıkarız buralara devam, daha bu kiloyu koruma devresi var ki offf of :olamaz:

aynen öyle canım :KK15:

ay loru yiyemedim ki ben, olmadı valla, zaten 2 günde de bozuldu :olamaz: marketti talan ettim bulamadım %7nin altında da, valla protein olmasına bakıyorum artık, zaten tüm yemeklerim yağsız, ilerde de lor yemeye devam etmem nasılsa, bu haliyle bilsin vücut.
Koruma evreside var dimi ben yine dikkat edicem ya gebis olsamda homili girtlak yemek yok artk:eek:

ben burdan krakerin mezun olabileceğini anlıyorum ama ördekcim??
Ben de öyle anlıyorum wendycim :)
Kaptanımız ameliyattan fırsat bulup bakamazsa not düseriz dedigim gibi kabul edilirse mezun olur, olmazsa bilmedigim bir sey vardır diyorum :))

süt sağıp içme olayı bombaydı senin, aklıma geldikçe gülüyorum halaa :KK70::KK70:
Muhendıslık eğitiminde
Giren-çıkan= bırıkım
Prensıbıne dayalı cok ders vardı bence zayıflama olayı da öyle.gırenı azaltırsan bırıkım azalır yada cıkanı arttırcan ya sporla yada boşaltımla.
Böle dusununce sut bedenımde nasılsa, içtem denklemi etkıleme dıye dusunmustummmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım hedef revizesi yaptıysan 65 e mezun olamazsın hedefe 2 kg kaldığı için sonuç kısımlarına bakılması lazım gecmişte sadece bunu gördüm henüz operasyona girmedim şimdi serum takacaklar fırsatım olursa gene yazarım
Ben hic anlamadm kaptanim valla gecmis olsun neyse sen kendine gelde olmazsa diger hafta olurum mezun :KK15:

Hedef revizesi yapınca verilmek istenen kilonun %80'ini verince mezun olunmuyor mu kaptanım, %100'ü mü verilmesi lazım?
Ay ben bi sey bilmiyomusum sanırım alın beni yardımcılıktan :) Karar Defteri'ni cok yanlıs mı okuyorum napıyorum ben...

Sen bi 60 ol da önce :)))
Bende diger takimda yardimciydim inanki bende bilmiyomusum hee :silah: %80i verince mezun oluyom biliyordum ben revize olayi oldugu icin belki bilemdm bakalm kaptnm gelsinde bakariz :KK56:

Önce doktoranin bitmesi lazim iste, nasil birakip gidicem :KK43: aslinda giderim de burs var, şartı da bitirmek, yoksa geri ödüyoruz. Ay aman neyse ya
Ex eşin senin oraya gitmene vesile olmuş iste bir de sana dunya tatlısı bir kiz vermiş. Her insanin hayatımıza kattığı bir sey var diye bosa dememişler :KK66:
Aynen tatlım günahını alamam rabbim şahit çok uğraştı benim okumam için benim derslerim varken o gündüz işten gelip gece kızımıza çok bakdı yorgun yorgun böyle fedakar adam beni gözden nasıl çıkardı halen daha aklım almıyor
savurgan savurgan ım sana da yazamadım hosgeldın tekrar aramıza :KK66: kızlar gıbı aaaa dıye sormıcam bılıyodum zaten konusmustuk.. hakkında hayırlısı olsun bebegım cimcimeyle cok mutlu olun.. sen cok özel bi hatunsun hayattan ne istiyosan onu söke söke alırsın ondan :KK15:
sağol canım teşekkür ederim güzel görüşlerin için yok tatlım hiçbirşey istemedim :KK14:o verdi arabayı sana lazım olur dedi ben demeden getirdi verdi :kahve:kızın okul parasını o ödeyecek servis parasını ben ince ince paylaştık herşeyi çok şükür hiç tartışma falan olmadı aramızda herşeyde anlaşmaya vardık :KK36:şuan tek sorunumuz zırt pırt arayıp yada çat kapı gelmesi halen daha umut var zannediyor garibim:KK4:neysekii zamanla öğrenecek :KK39:ayyy diyet yemeklerimi onamı yaptırsam kızzz gaza getiripdeeee kampanyalı fırsat olurrr:KK70:

Aynen tatlım günahını alamam rabbim şahit çok uğraştı benim okumam için benim derslerim varken o gündüz işten gelip gece kızımıza çok bakdı yorgun yorgun böyle fedakar adam beni gözden nasıl çıkardı halen daha aklım almıyor

sağol canım teşekkür ederim güzel görüşlerin için yok tatlım hiçbirşey istemedim :KK14:o verdi arabayı sana lazım olur dedi ben demeden getirdi verdi :kahve:kızın okul parasını o ödeyecek servis parasını ben ince ince paylaştık herşeyi çok şükür hiç tartışma falan olmadı aramızda herşeyde anlaşmaya vardık :KK36:şuan tek sorunumuz zırt pırt arayıp yada çat kapı gelmesi halen daha umut var zannediyor garibim:KK4:neysekii zamanla öğrenecek :KK39:ayyy diyet yemeklerimi onamı yaptırsam kızzz gaza getiripdeeee kampanyalı fırsat olurrr:KK70:

kız savurgan ne oldu da koptunuz ay? çok merak ettim özel değilse tabi :KK23:en son cidden iyiydiniz ne ara koptunuz öle :KK43:

Back
X