Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canim ben peynirde %7 ye kadr izin verdigini biliyorum sut ve yogurtta %2 snir dye bliyorum

Yaa masallah sana 6 rakamlarida gordun he sonund brawoo :KK66: :KK9:

Canim 1 ay oldu ben takima greli o siralar 78 lerdeydi bende 76 lardaydim kiz geldi gecti uzerine ezdi beni :KK70: ondaki motebolizma kimsede yok galiba :KK70:

Ayy ben yaptim tadi igrencti kos koca tencereyi cope dokmustum cok igrenc olmustu 1 kasik aldim gidip kustum o derece :kusmuk:

Kaptanim simdiden cok gecmis olsun :KK36:

bence 4 kilo cok gzel 1 haftada bide masallah ama bu verdiklerin su biliyosun dimi bu dyeti braknca insallah kilo almazsn canm

Bende 2 yasina kadr emzirdim kilo vericegime aldim homini girtlak yedm ama oda var sende benim gibi metabolizmasi yavas calisanlardansn bence canm keremcemim masallahi var uzayli dye bosuna demiyoz :KK70:
sulumuydu benimkide suluydu degisik bsey olmstu ya ama ben o ayin sonunda hamile oldgumu ogrendim belki hamileydm ondan okadr midem bulandi dyorum ama yinede asla yapmam :KK70:
Ben denemeyi düşünüyorum.Senin ki hamilelikten de olabilir.

Hahaha. Sen Adana'yı bir düşün. 50 dereceden 18 dereceye inince şoka girdik. Erzurumda yazın 20 derece olunca seviniyorlar.:-):-) Havalar ilk kez geçen hafta çarşamba soğudu Adana'da. Koton'da gezerken bu sezonun modası olan yün, kaşmir hırkaları,elbiseleri gördüm. Yuh bu ne be hayatta giyilmez Adana'nın sıcağında dedim. Ertesi gün buz kestim. Ama indirimi bekleyeceğim. Koton yeni sezon ürünlerini 1-2 ay sonra % 40 indirimlere sokuyor. Ama kendime ödülüm 70'in altına inince parama kıyıp ilk önce Cem Güneş'te ombre balyajı yaptıracağım.
Antalya da öyle oldu kız neye uğradığımızı şaşırdık birden bire soğudu hava ne güzel tişörtle geziyoduk aynı geçen hafta çarşamba falan soğudu burdada havalar .. kışlıkları çıkarana kadar buz tutmuştum işe gelip giderken
yaa bende ipekyolda çok güzel kıyafetler gördüm yeni sezon ama çok pahalı meretler :KK67: şu sınavımı geçeyim de kendime hediye alayım barii
toz-pembe toz-pembe kuzum sen sumo squat yapıodun dimi? bi şeyden dolayıydı da hatırlamadım, basen yapmasından dolayı mıydı??
evet canım basen için bide popo kaldırmak için :KK30: son zamanlarda yapıyorum ama çok üstüne düşmüyorum 65 kiloya düşeyim bi ozaman ağırlık vercem squat falan.. ideal kiloya gelince sıkılaşıp kas yapmak daha iyi oluyor

aynen öyle didemcim :KK48:

way maşallah geldin 6'lara sende :KK15:

vay arkadaş uyku da uyutmucak bize hatun :KK48::KK48:

ya şunun püf noktasını söylesene biraz daha? az su olacak??
Ben lahanalari küçük dogradim soğan sarımsak domates biber pirasa az suda kavurur gibi yaptım salcasini pul biberini koydum suyunu Hazir cprbayida karıştırıp kapagini kapattim duduklude pisirdim tadida güzeldi makarnalık sebze çorbası yada beğendim şehriyeli tavuk corbasiylada çekmeye bile gerek duymadım bugün yine yapacam bi günlük bitti benimki de resim atarim

Ben lahanalari küçük dogradim soğan sarımsak domates biber pirasa az suda kavurur gibi yaptım salcasini pul biberini koydum suyunu Hazir cprbayida karıştırıp kapagini kapattim duduklude pisirdim tadida güzeldi makarnalık sebze çorbası yada beğendim şehriyeli tavuk corbasiylada çekmeye bile gerek duymadım bugün yine yapacam bi günlük bitti benimki de resim atarim
Yazmışsın ayrıntıları
Teşekkürler.

Bende mekiği çok faydalıbuluyorum.Göbek için birebir
Ama devam ettirmek lazım.
Evet ya ilk lahana yaptigimdada bir ay mekik cekmistim Gobek sıfır olunca kırmızı üzerime oturan bi elbise Almistim şimdi ama resimdeki gibi yapıyorum tam mekiği sezer yandan dolayı yapamıyorum

@w e n d y canım ne kadar su içebildin??
1,7 su, 1 kupa yeşil çay ve 5'i bi arada karışımı, 1 kupa da kayısılı form çay ve kiraz saplı çay karışımı :olamaz: kuscam artık ama, metabolizma buna rağmen hızlanmıyosa artık napayım :olamaz:
matilda34 matilda34 plank 3. gün başarıyla tammlandı.
15 de mekik çektim. Bugun 75'e tammlamalıyım.
Birde Leslie 2 mill
40 sağ 40 sol bacak basen egz.
50'de ip atlama
100 twister yaptım. Akşam üzeri bir daha yaparım inş.

way maaşallah :KK9:

Aynen canim hic kacamak yapmiyo super iradesi var gercekten ben surekli kacamak yapiorum dayanamiyorum ama bence sende azimlisin canim elinden geleni yapiosun ben inaniyrum dugununde incecik gelin olucaksin :KK66:
Çok teşekkürler ne güzel dilekler bunlar. Insallah 60 olamasam da 64 65 olabilmek istiyorum. Elimden geleni yapıyorum gerçekten.

1,7 su, 1 kupa yeşil çay ve 5'i bi arada karışımı, 1 kupa da kayısılı form çay ve kiraz saplı çay karışımı :olamaz: kuscam artık ama, metabolizma buna rağmen hızlanmıyosa artık napayım :olamaz:

way maaşallah :KK9:
Kendini icmelere vermisin kahveyi unutmusun ama birde Türk kahvesi icseydin:-)

Back
X