Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa lahana gerçekten yemek gibi görünüyor.. Kesinlikle senin tarifinle tekrar deneyeğimm.
Hafif dibine tutmuş tadı süper olmuş bizim marka eristeli domates çorbası koydum içine onun baharatlariyla süper olmuş ben zevkle yediğim için kg veriyorum galiba buğday da esmerdi hasladim Soğan roka az bolca da marul var

Kuzum o neredeyse vücudundaki tüm kasları calıstırıyor :) Özellikle karın ve kalca kaslarını. Sabit duruyorsun, kolay gözüküyor ama cok etkili :) Biraz düsür madem, her gün kaç sn yapabileceksen o kadarla başla, sonra artır zamanla alışıyorsun zaten :KK66:

Tamam canım 20 sn zor durdum diyodum ya, 20 den başlıcam artık :)

Limon benim bildiğim dengeler
Aç karna düşürebilir gibi geldi deneyim bi söylerim :)
Evet ya o şimdi bende de var 70 indim ama hala kendimi 80 sanıyorum :-)
Kız ne 70i, sen 6'lara indim dicen artık :)

Hatırlamam mı kız seni ben :KK54: hayırlı olsun bebişin :anneadayı:

Evet ama takım değiştirmek de işe yaramadı bunaldım çıktım yarıştan hay çıkmaz olaydım.. Bebişi emzirmeyi bıraktım geceli gündüzlü nöbetli falan bi birimde görevlendirildim 3 ay bi fiil gofretle beslendim ve şimdi 118,6 kiloyum :KK61: hemen yarışa geri dönmeliyim ama bu kiloyla almazlar tabi :KK42: yarın diyetisyene gidicem bakalım pazartesiden beri dikkat etmeye başladım tekrar :KK51:
Hoşgeldiniz, takım bayaa bi azimli, buralarda daim olmakta fayda var :)
Cnm bu mesajı atlamisim yeni gordum
Dukana uyduracaksan meyveyi az tutacsksin patates yemiceksin princi yemiceksin Eger dukana Gore izinli olmayanları çıkararak yaparım diyorsan olur bende 2-3 gündür dükan kahvaltı mi ekledim alismisim onlarsiz olmuyo zaten 2 gün et var Bi dene bakalım bence faydası olacaktır süt gününde de yoğurt yersin ben bir bardak süt içtim gerisini yoğurt olarak kullandım önemli olan çorba zaten
Peki şu erişteli çorba yerine nasıl bi baharat karışımı kullanabilirim? Hazır çorbaların tadını sevmem zaten :(

Eki Görüntüle 1909427 Bugünkü buğday salatası ve lahanam

Hakkaten Harika, canım çekti İnan :)

Hafif dibine tutmuş tadı süper olmuş bizim marka eristeli domates çorbası koydum içine onun baharatlariyla süper olmuş ben zevkle yediğim için kg veriyorum galiba buğday da esmerdi hasladim Soğan roka az bolca da marul var

Aynen zevkle yemek Mutlu ediyo hormonal olarak iyi olduğundan gidiyo senin de :)

Peki şu erişteli çorba yerine nasıl bi baharat karışımı kullanabilirim? Hazır çorbaların tadını sevmem zaten :KK43:

Aynen zevkle yemek Mutlu ediyo hormonal olarak iyi olduğundan gidiyo senin de :)
Bende hazır çorba yemem normalde ama buna tat verecek en iyi şey hazır çorba matilda da kremalı tavuk koydu oda beğendi oda olabilir ama başka türlü tadı su gibi oluyo bu tadı başka ne verir bilemedimm buğdayın kalorisi bir porsiyon 145 mış ben bir çay bardağını haşladım hemde protein aldım :-)

Peki şu erişteli çorba yerine nasıl bi baharat karışımı kullanabilirim? Hazır çorbaların tadını sevmem zaten :KK43:

Lahana çorbasıyla aç kalan çok çorba yiyemedikleri için ben iki koca kazan pisirdim bu üçüncü eristeli çorbalarda süper oldu ama beğendiğim içinde doyana kadar yedim hiç acikmadim valla serbest olsa o buğday salatası na ceviz muhteşem oluyo nette yeşil mercimekli tavuklu tarifleri var

Bugünkü menüm
Sabah kurstaydik
Ara 1 elma mandalin
Öğle
Bir domates salatalık
Peynir
2 sutle yumurta çay
Ara 1 elma portakal
Akşam 17:00
Buğday salatası
Lahana çorbası
2 lt su
50 mekik 1 dakika plank
1 saat pilates inş
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub T tatlitambak matilda34 matilda34
Bugün lahananın son günüydü ama corbamda var birkaç gün daha içerim pazar kendi diyetimize başlıyoruz
Birde arkadaşlar ben yemeğe 5 te başladım yarım saat sürdü yavaş yediğim için bittiğinde tıka basa doymuş oluyorum şuan sanki bibokuz yemiş gibiyim sizde olabildiğince yavaş yiyin :-)

Canım bağırsak tembelliği olmasın sonra her öğünde yoğurt yemek bence çok daha sağlıklı olu.r
Dgru soluyosun aslinda canim ben dukan yaptgim icin zten yogurt cok tuketiyorum hemde yilaf kepekli ama genede kabiz oluyodum bu form cay braz ise yaradi

Peki karın ağrısı ve ishal yapmıyor mu??
h 2 kupayi ictikten snra son zmanlarda ishal ve sanci yapmaya basladi bende dunden beri 1 kupa iciyorum canim ama bgun 1 kupa daha iceblirim gibi geliyo ;)

Evet arkadaşlar yarın hedef günüm 70 ti bugün hedefine ulaştım
Şaka gibi üzerimden bi 25 kg yu atmisim asil şaka gibi olan bunu 3 ayda yapmam ama daha 15 var bu yola yeni çıkanlar için neler yaptığımı yazayım dedim belki denemek isteyen olur
Herkes biliyor buraya geldiğimde dukanciyim yeni başlamıştım
Ben kendi duzEnine Gore geç yatıp çokta erken kalkmayan biri olduğum için ℅95 sabah kahvaltısız beslendim kalksam bile yapmadım
Dukana uygun yemekler yaptım erinmedim bütün yemekleri damak tadına uygun hale getirdim
Yulaf kepegiyle fazla maceraya giremedim krep veya yoğurtla yedim
Akşam yemeklerini 5-6 arası yedim mutlaka
Hemen her gün yoğurt yedim
Salatalık hayatımın aşkı oldu
Uzun bir sure meyveden uzak kaldım
Ekmek pilav makarna çorba turleri 2-3 odul öğünü dışında yemedim
Tatlı istegimin giderici gücü tarçın kahve oldu
Odul zamanlarında 1-2 kek yediğim oldu geri telafi ettim saf proteinle
Birde şifa orucu macera oldu
Lahana diyeti şimdi
Hiçbir zaman stres yapmadım kendime inandim fırsat bulduğunda yuruyusume sporuma dikkat ettim
15 kg verene kadar bakalım neler olacak

Daha iggg diyerek yediğim bi yemek olmadı

Şaka gibi üzerimden bi 25 kg yu atmisim asil şaka gibi olan bunu 3 ayda yapmam ama daha 15 var bu yola yeni çıkanlar için neler yaptığımı yazayım dedim belki denemek isteyen olur
Ben kendi duzEnine Gore geç yatıp çokta erken kalkmayan biri olduğum için ℅95 sabah kahvaltısız beslendim kalksam bile yapmadım
Dukana uygun yemekler yaptım erinmedim bütün yemekleri damak tadına uygun hale getirdim
Lahana diyeti şimdi
Hiçbir zaman stres yapmadım kendime inandim fırsat bulduğunda yuruyusume sporuma dikkat ettim
Masallah canim ya 25 kilo cok yuksek bi rakam bide 3 ayda gerckten azmine dahada hayran kaldim aynen bole devam 2 aya o 15 kiloyuda verirsin citir 2 cocuklu bi afet olursun ;)

Lahana diyeti şimdi
Canım cok iyi olmus bu sekilde paylasman, takımdakiler de faydalanmıs olur. Cok cok tebrik ediyorum seni, oldukca azimlisin ve eminim ki hedef kilona en kısa sürede ulasacaksın :KK9:

matilda34 matilda34 plank 3. gün başarıyla tammlandı.
15 de mekik çektim. Bugun 75'e tammlamalıyım.
Birde Leslie 2 mill
40 sağ 40 sol bacak basen egz.
50'de ip atlama
100 twister yaptım. Akşam üzeri bir daha yaparım inş.
Çok güzel cnm aynen devam sen ve @wendy 1 gün arkadan geliyosunuz cnm bugün benim 4. gün

Back
X