Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım 20 sn zor durdum diyodum ya, 20 den başlıcam artık :)

Aç karna düşürebilir gibi geldi deneyim bi söylerim :)

Kız ne 70i, sen 6'lara indim dicen artık :)

Hoşgeldiniz, takım bayaa bi azimli, buralarda daim olmakta fayda var :)

Peki şu erişteli çorba yerine nasıl bi baharat karışımı kullanabilirim? Hazır çorbaların tadını sevmem zaten :KK43:

Hakkaten Harika, canım çekti İnan :)

Aynen zevkle yemek Mutlu ediyo hormonal olarak iyi olduğundan gidiyo senin de :)
Screenshot_2016-11-06-01-02-39-1.webp

Vendycim bende bugun basladim bak bu tabloda yaziyor

Evet arkadaşlar yarın hedef günüm 70 ti bugün hedefine ulaştım
Şaka gibi üzerimden bi 25 kg yu atmisim asil şaka gibi olan bunu 3 ayda yapmam ama daha 15 var bu yola yeni çıkanlar için neler yaptığımı yazayım dedim belki denemek isteyen olur
Herkes biliyor buraya geldiğimde dukanciyim yeni başlamıştım
Ben kendi duzEnine Gore geç yatıp çokta erken kalkmayan biri olduğum için ℅95 sabah kahvaltısız beslendim kalksam bile yapmadım
Dukana uygun yemekler yaptım erinmedim bütün yemekleri damak tadına uygun hale getirdim
Yulaf kepegiyle fazla maceraya giremedim krep veya yoğurtla yedim
Akşam yemeklerini 5-6 arası yedim mutlaka
Hemen her gün yoğurt yedim
Salatalık hayatımın aşkı oldu
Uzun bir sure meyveden uzak kaldım
Ekmek pilav makarna çorba turleri 2-3 odul öğünü dışında yemedim
Tatlı istegimin giderici gücü tarçın kahve oldu
Odul zamanlarında 1-2 kek yediğim oldu geri telafi ettim saf proteinle
Birde şifa orucu macera oldu
Lahana diyeti şimdi
Hiçbir zaman stres yapmadım kendime inandim fırsat bulduğunda yuruyusume sporuma dikkat ettim
15 kg verene kadar bakalım neler olacak
Harikasin bebegim yaaa :KK9::KK9::KK9:

İyi akşamlar kızlar. Şükürki bugünü hasarsız atlattım. Akşam kv davetliydik. Doğum dünü vardı. Ne yaprak sarması ne pasta ne de poaca yedim. Menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı labne
Ogle: Ton balıklı, az tursu
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: 2 lt

Teşekkürler canım ben normalde o soldakinden de kilolu yudum o soldakinde 1 aylık diyet yapmış halim o. Şuan tam 20 kilo verdim.
Müthişsinnnnn dıktırırsın gelınlıgı en kötu dunyanın sonu mu en mutlu gunune odaklan bır beden cok önemlı degılll kendını ıyı hıssettırecek bısey olması onemlı etıkette yazsn degıl ya soldakı gıbı gelın olsaydın olumlu yanından bakkk

Müthişsinnnnn dıktırırsın gelınlıgı en kötu dunyanın sonu mu en mutlu gunune odaklan bır beden cok önemlı degılll kendını ıyı hıssettırecek bısey olması onemlı etıkette yazsn degıl ya soldakı gıbı gelın olsaydın olumlu yanından bakkk
Soldakinde 86 kiloyum. Ben diyete ilk 95 ile başladım. Sen düşün yani. 70'in altına inim ilk halimi de atacağım. Aynen olmadı diktirecegim

Soldakinde 86 kiloyum. Ben diyete ilk 95 ile başladım. Sen düşün yani. 70'in altına inim ilk halimi de atacağım. Aynen olmadı diktirecegim
Ben 58 kg olmama ragmen dıktırmıştım istedıgım gıbı oldu hem hem sana bısey dıyeyım mı mutsuz dusunceyı at kafandan dolu yanından bak mesela su kafayla gelın olsaydım apayrı bışey dıktırırdım dusuncen de degısecek ılerde bedenın önemı olmayacak ona bak sennn

Back
X