Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK31:Menümü ıftıharla sunuyorum yorumlayın uleyyyynnnnn
11 de 2 yumurtadan kasarlı omlet,4 ceviz,2 dılım peynir,domates, salatalık, humana tea
12 de elma
14 de 4 köfte, marul
15 te mistik cay-3 kuru kayısı
17de turlu, chaili yoğurt
Sade tkahvesi-1 draje
2 lt limonlu su
Rezene
Vuhuuuu çok iyi:KK9:
Eveeeetttt
Yoğurt mayalandı
Acık sut şişelendı
Sıyah zeytın sallandı
Yesıl zeytın suyu degıstırıldı
Tarhana karıstırıldı
Yemek yapıldı
Ödev yaptırıldııı
Anam Ağladı :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bravo sana bravo tum alkislar sana :KK9:
Slm kizlar hayirli aksamlar herkesee bgun ugrayamadim hic sabahtan boynum icin hastaneye gttim kas spazmi gecirmisim ilac verdi birsuru duzenli kullan gecmez fizik tedaviye git dedi ole insallah haftaya tekrar platese baslayablirim bgun cok hareketli bi gun yasadim spor yapmis kadr olmusumdur heralde :KK66:
Gecmis olsun canimm
Ördegım ben o agustos annesıne gırmıstım ama temmuzun sonunda dogdu benem. Ama o grup cok aktıf cok sey ogrenıyorum onlardan cünkü herkesın bebegı aynı gunlerde dogmuş tecrubelı olsam da faydası cok banaaa buradan bız de yardımcı oluruz merak etmeee
Okuyorum ama yazmiyorum:63: küstüm onlara

Bgunku menum safprotein 4.gun
Kahvalti 9.30
1.5 haslanmis yumurta aceleyle okadr yiyp cktim evden

Arada su ve form cay ixtim 1 kupa

Ogle 15.00
1 haslanmis yumurtanin beyazi
1 kase yogurdun icine 1 kasik nar koyup karistirip yedim

Aksam 19.00
3 kcuk dukan kofte
2 kasik yogurt

Smdi form cay icicem kiraz sapi kaybattim 2 kupada ondan icicem su 2 lt ictm 2.5 lt tamamlicam @nilsub morordek morordek @inatettimolacak toplight toplight
Abovvv cok az degıl mı yavvvv

Kızlar bugün hem yuruyus olsun dedim lc waikiki ye gittim 30 beden kot denedim ama almadim yılbaşında 28 beden alaçam ins
IMG_20161110_211427.webp

kızlar slm
ayşe müthiş görünüyo kız sen nerene vercen 15 kg
serveyim menü gene süper yarın güzel bi sonuç alcan
pdr93 canım senin menü çok az
didem cim hadi bskalım inş gecer rahatsızlığın
ördeğim yarın sabah hastanede olcam ben eğer tartılabilirsem gitmeden yazarız değilse bildirim yapmadı yazarsın tatlım çünkü aç mı giderim tok mu giderim gecemin nasıl gececeğine bağlı dün gece hiç uyuyamadım

Mezun olmiycam ben ya gebelik iznine ayrilirim diyorum hem belki sorumlulk yuklenince fazla yemem ne diyosun napim sence :işsiz:kizlarrrrr sizede soruyorum ne yapsam acep

Vuuu:KK76:o kadar verirsn diyosun yaniii

Krakerim bence bebiş gelene kadar mezun olma, hedefte tutar belki o zamana, sonrası ya mezun ya izin zaten, kopman için bi sebep yok bence daha, ama yok stres yaparım diosan zaten mezunsun daha ne olsun :)

kızlar slm
ördeğim yarın sabah hastanede olcam ben eğer tartılabilirsem gitmeden yazarız değilse bildirim yapmadı yazarsın tatlım çünkü aç mı giderim tok mu giderim gecemin nasıl gececeğine bağlı dün gece hiç uyuyamadım
Sagol balımm
Yarın hastane sonucunu ıletırsın haber ver canımm
Haftaıcı sıkıyonetım var bılıyorsunn inş artı cıkmam haftadonu dogumgunlerını erıtmışımdırrr pazartesı +1 dım çünkü

kızlar slm
Tamam kaptanım yazarsan listeye eklerim, sen iyilesmeye bak, dikkat et kendine

Kızlar bugün hem yuruyus olsun dedim lc waikiki ye gittim 30 beden kot denedim ama almadim yılbaşında 28 beden alaçam insEki Görüntüle 1909971
Bence basarcaksınnn
Sekerım ust kısmında yatay cıgılı yerıne boyuna cızgılı daha zayıf gosterır bılıyorsundur mutlaka yaxayım defımmm

Bence basarcaksınnn
Sekerım ust kısmında yatay cıgılı yerıne boyuna cızgılı daha zayıf gosterır bılıyorsundur mutlaka yaxayım defımmm
Wala alalmadim ki onu en uygun o denk geldi mağazada onu giydim almadim yılbaşında bi beden daha kuculecegim üst L beden alt 30 beden zayıf olunca çizgilere takilmam artik

Abovvv cok az degıl mı yavvvv
canim evde degildim oyuzden bole oldu ama hemen hemen hergun bole az yiyorum ;)

Kızlar bugün hem yuruyus olsun dedim lc waikiki ye gittim 30 beden kot denedim ama almadim yılbaşında 28 beden alaçam insEki Görüntüle 1909971
ayy ne gzel ya hemen hemen ayni kilolardayiz ama benim kilo altta seninkide yukarda sanirim canm ;) bacaklarin baya ince ama masallah

kızlar slm
insallah canim cok saol ;)

canim evde degildim oyuzden bole oldu ama hemen hemen hergun bole az yiyorum :KK66:

ayy ne gzel ya hemen hemen ayni kilolardayiz ama benim kilo altta seninkide yukarda sanirim canm :KK66: bacaklarin baya ince ama masallah

insallah canim cok saol :KK66:
Evet benimde biraz göbek ve göğüs var spora ağırlık vercem bu sıra bacaktan çok inceldim kot küçücük duruyordu gitmem herhalde dedim içine yüksel beldi tam oldu

kızlar slm
Saol kaptanım ustte kaldı biraz 55 olunca ben süper oluyorum hedef 55

Back
X