Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende menü yazayım... @inatettimolacak

08.00 sabah 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 çatal peynir 5 yeşil zeytin

11.oo ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 mandalina

13.30 öğlen 2 yumurtadan kıymalı soğanlı yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir

16.30 ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 kuru kayısı 2 hurma 3 tane kuru üzüm

su 2 lt tarçınlı karanfilli su
spor 40 dk yürüyüş

şimdide sade maden suyu sade türk kahvesi içiyorum
Afiyet olsun canım.Bence yarın eksi göreceksin.

Allah Allah, bugün bi ara konuştuk ya candy ile ondan mı ola? Haftada 2 tıp dondurma pazarlığı falan diye??

Arapsaçı ne kız? Horozu da söylemedin :) değişik mi bunlar?

Amin orticim, cansın :)
Horoz bildiğin horoz cnm tavuk gibi neyini sordun o kısmı kaçırmışım:)
Arapsaçı da içtiğin rezenenin taze hali Pırasalı kavuruyosun :)

Arapsaçı ne kız? Horozu da söylemedin :) değişik mi bunlar?
Arapsaçını bende bilmiyorum nette arattım.Ispanak gibi bi sebze sanırım.
Horoz etide çok yaygın olmamakla birlikte kasaplarda satılıyor. Tavuğa göre daha kuru ve sert oluyor.Hindi et gibi.. Denenebilir ama tavuk daha lezzetli bence

bende menü yazayım... @inatettimolacak

08.00 sabah 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 çatal peynir 5 yeşil zeytin

11.oo ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 mandalina

13.30 öğlen 2 yumurtadan kıymalı soğanlı yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir

16.30 ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 kuru kayısı 2 hurma 3 tane kuru üzüm

su 2 lt tarçınlı karanfilli su
spor 40 dk yürüyüş

şimdide sade maden suyu sade türk kahvesi içiyorum

Örnek menü, maşallah süper.

ay çok güzel görünüyo kız sağol afiyet olsun bol bol eksi olsun çarşamba kaçmaz bende yapcam....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:havuçtamı var pırasada :super:koydun mu:kk77:
kırmızı biberde var galiba
İçinde havuç yok kuzum, onu bulsam çiğ yerim de almıyom ondan :)

yarın corbayı bıraz daha fazla yemeye calıs canım.. eşin de seninle aynı mıktarda mı yedı corbayı merak ettım..
Yarın da corba meyve sebze muz süt günü.. ben meyve hakkını muzla doldurmustum baska meyve aramadı canım.muzlarım da mınık ve yesıl olanlardandı.onların potasyum ve çinko oranı daha yuksek ve daha az kalorlı. sabah ogle aksam menusunden 1er saat sonra 1bardak laktozsuz lıght suz(pınardı benımkının markası) 1tane muz yemıstım. sebze gunlerınde ben bol bol yesıl salata tükettim canım. evdeysen öğle yemegıne fırında ya da ızgara da yagsız sebze yapabılırsın kabak patlıcan biber filan..

Nilgünüm farkında olmadan yağı ve tuzu biraz arttırmıs olabılır mısın? 1er dilim ekmek dısında pek bısey carpmıyo gozume. ben ekmeksız yasamaya alıstıgım ıcın artık gereksız gelıyo bana ondan gozum takılıyo sanırım :) bi de kahvenın yanına 2hurma yediysem dıgerlerını yemezdım ben olsam..afiyet olsun ortıme :KK15:

Bugun hepımız mıstık caycı olduk :KK70: bende de var menude :) bıraz az yememıs mısın sence de bugun canım??
Eşim Antalya'dan gelirken getirmiş yiyememiştim, ondan yicez yarın, aynı sayılırız canım, o da benim kadar yiyo ama benim durdu işte :KK43: Demirim eksik ondan diyo kızlar yarın kan vercem işte :KK43:

Kız dolapta dondurma var.. Benimde sabah Seval diyince aklıma geldiydi...
Yemesem iyi...

Yeme kuzum, yeme annem :)

Horoz bildiğin horoz cnm tavuk gibi neyini sordun o kısmı kaçırmışım:)
Arapsaçı da içtiğin rezenenin taze hali Pırasalı kavuruyosun :)

Aa hiç duymamıştım, afiyet olsun.

Arapsaçını bende bilmiyorum nette arattım.Ispanak gibi bi sebze sanırım.
Horoz etide çok yaygın olmamakla birlikte kasaplarda satılıyor. Tavuğa göre daha kuru ve sert oluyor.Hindi et gibi.. Denenebilir ama tavuk daha lezzetli bence
Hmm, horoz Eti denince daha farklı bişi sandım bende ne biliyim :)

Bu çorba değilde sebze yemeği gibi olmuş :)

Efet çekmedim Ayşe gibi, çeksem çorba işte :)

yarın corbayı bıraz daha fazla yemeye calıs canım.. eşin de seninle aynı mıktarda mı yedı corbayı merak ettım..
Yarın da corba meyve sebze muz süt günü.. ben meyve hakkını muzla doldurmustum baska meyve aramadı canım.muzlarım da mınık ve yesıl olanlardandı.onların potasyum ve çinko oranı daha yuksek ve daha az kalorlı. sabah ogle aksam menusunden 1er saat sonra 1bardak laktozsuz lıght suz(pınardı benımkının markası) 1tane muz yemıstım. sebze gunlerınde ben bol bol yesıl salata tükettim canım. evdeysen öğle yemegıne fırında ya da ızgara da yagsız sebze yapabılırsın kabak patlıcan biber filan..

Nilgünüm farkında olmadan yağı ve tuzu biraz arttırmıs olabılır mısın? 1er dilim ekmek dısında pek bısey carpmıyo gozume. ben ekmeksız yasamaya alıstıgım ıcın artık gereksız gelıyo bana ondan gozum takılıyo sanırım :) bi de kahvenın yanına 2hurma yediysem dıgerlerını yemezdım ben olsam..afiyet olsun ortıme :KK15:

Bugun hepımız mıstık caycı olduk :KK70: bende de var menude :) bıraz az yememıs mısın sence de bugun canım??
Güzel oluyo ama dimi az da kahve koyuyorum miss
Ayşe nin diyetini yapıyom cnm bugün biraz yoğundum pek fırsatım da olmadı açıkçası:)

Kız seni beni çay keser mi allesen :KK70: :KK70: ben bügün içtim gayet de güzel yedim yemeğimi gördügün gıbı :KK70:
ay benide kesmez bacım nasıl bir iştah varsa bizde mübarek fil iştahı:KK70:
Ayy inşallah herkes istediği kiloda olurr.. :dua::dua:
amin canım ...:dua:
çarşamba alıcam malzemeleri perşembe bende başlıcam kaç gün yapıyosunuz bir haftamı...
Afiyet olsun canım.Bence yarın eksi göreceksin.
ay inşallah cuma 76 larda olsam ne güzel olur...:halay:
Kız dolapta dondurma var.. Benimde sabah Seval diyince aklıma geldiydi...
Yemesem iyi...
yeme kız için donar bu soğukta...malum aralar daha soğuk hasta olursun Allah korusun:KK1:
Boğa olacak erken dogmazsa :KK70:
Erken dogarsa da koç ama umarım boga olur :KK70:
hayırlısı olsun canım ay insan özeniyo arada benimkiler sıpa kadar oldu:KK48:

He kaloriz diyorum :)
Ayşe izin vermiyor yememe :)
hahah ayşe senide uzaylı yapcak:KK48:
Örnek menü, maşallah süper.

İçinde havuç yok kuzum, onu bulsam çiğ yerim de almıyom ondan :)

Eşim Antalya'dan gelirken getirmiş yiyememiştim, ondan yicez yarın, aynı sayılırız canım, o da benim kadar yiyo ama benim durdu işte :KK43: Demirim eksik ondan diyo kızlar yarın kan vercem işte :KK43:
ay sorma silkelendim valla böyle bundan sonra :KK76:
Bu çorba değilde sebze yemeği gibi olmuş :)
ay bende bu şekilde seviyorum...:kk77:
Yeme kuzum, yeme annem :)

Aa hiç duymamıştım, afiyet olsun.

Hmm, horoz Eti denince daha farklı bişi sandım bende ne biliyim :)

Efet çekmedim Ayşe gibi, çeksem çorba işte :)
ay böyle daha güzel ama yaaa... yemek gibi psikolojik rahatlatır...:kk77: çok bişe yiyiyomuş gibi...

Back
X