Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimki 20 nisan koç ama boğanın özellikleri de var cnm inatçı yemeğe düşkün mutfağa meraklı okuma özellikle yazma meraklısı ortaya karışık yani :)
İşte bizimki de erkenden 21 Nisan'dan önce gelmezse boğa olacak da bakalım :)
Ultrasonda hep önden gidiyor, o yüzden erken doğacakmıs hissine kapılıyorum :)

Arapsaçını bende bilmiyorum nette arattım.Ispanak gibi bi sebze sanırım.
Horoz etide çok yaygın olmamakla birlikte kasaplarda satılıyor. Tavuğa göre daha kuru ve sert oluyor.Hindi et gibi.. Denenebilir ama tavuk daha lezzetli bence
Köy Horozu lezzetli oluyo cnm arapsaçı rezene bitkisi daha çok dereotuna benziyo ayrı yumurta ikizi gibi :))

yeme kız için donar bu soğukta...malum aralar daha soğuk hasta olursun Allah korusun:KK1:
Canım tatlı çekiyor eşimde elmalı kurabiye almış. Gerçi sağolsun sen yeme ben kendime aldım diyip dolaba kaldırdı canım çekmesin diyee
Ama yemeyeceğimmm.. Ben en iyisi su içeyimm. Hemide tarçınlı

Bugünkü menüm isveç diyeti birinci gün
Sade T. Kahvesi
Bir kesme şeker

Öğlen. ki öğlen yemeklerimi akşam yedim.
2 yumurta
Kıvırcık
2 kaşık tavuk kavurma ( kan grubumdan mıdır bilinmez. Hafif geldi bana akşam menüsü.)
Bugünün sporu denetim gezmesidir efendim. Gayet hareketli bir gündü. Buna rağmen, Normalde spor yapardım fakat eşimin arkadaşı bizde olduğundan dolayı spor yapamıyorum. :eek:

hahah ayşe senide uzaylı yapcak:KK48:

ay sorma silkelendim valla böyle bundan sonra :KK76:

ay bende bu şekilde seviyorum...:kk77:

ay böyle daha güzel ama yaaa... yemek gibi psikolojik rahatlatır...:kk77: çok bişe yiyiyomuş gibi...
İnsanın başta beyni doyuyor
koca bi tabak sebze yemeği yiyecem diye oturuyotum sofraya

Bugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün

Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut

Ara; çiğ karnabahar

Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma

Ara; 1 elma, yarım armut

Akşam; 1 tabak lahana

Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş

Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)

@toplight morordek morordek @inatettimolacak nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez @keremcemim matilda34 matilda34

Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??

Ben de isveç bitsin lahana diyeti yapcam nasipse. Kara lahana olsa bir şey olmaz herhalde. Onu daha çok seviyorum:kk77:

Bugünkü menüm isveç diyeti birinci gün
Sade T. Kahvesi
Bir kesme şeker

Öğlen. ki öğlen yemeklerimi akşam yedim.
2 yumurta
Kıvırcık
2 kaşık tavuk kavurma ( kan grubumdan mıdır bilinmez. Hafif geldi bana akşam menüsü.)
Bugünün sporu denetim gezmesidir efendim. Gayet hareketli bir gündü. Buna rağmen, Normalde spor yapardım fakat eşimin arkadaşı bizde olduğundan dolayı spor yapamıyorum. :eek:
Çok az ama zaten isveç böyle :))
Sana iyi gelir inşallah

Belli olmaz benimki dolu dolu 40 haftalık doğdu hep 20 nisan çıktı 20 nisanda geldi :)
Yaa ne güzel :)
Bizim aslında 9 Mayıs görünüyordu, sonra doktor gelişimine göre 4 Mayıs'a çekti. Sanki böyle önden önden gidiyor gibi geldi, etkiler mi dogum tarihini bilmiyorum tabi :)
Ben koç burcuyum, çok tatlı bir insanım valla bak. Severler beni :KK70: yani yine hayırlı vakitte gelsin inşallah :dua:
Koç burcu kötü degildir tabi de ben akrep burcuyum boga ile daha iyi anlasıyorum diye tercihimi ondan yaptım :D

Back
X