Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çorbanızı yaptınız mı??

Evet yaptım hatta 1 koca kasede içtim bile :KK48:
Sizlerden biraz farklı olmuştur malzemelerden dolayı ama tadı gayet güzeldi ;)
Yazın bahçemizden topladığım domateslerden konserve yapmıştım ondanda ekledim 1 kavanoz resmen mayhoş bir domates çorbasını andırdı :KK68: Umarım tiksinmemde cumaya kadar devam edebilirim ;)

Bu arada aralarda Nescafe falan içilebiliyormu :KK66: tek takıntım kahvenin her türlüsü

Sizlerden biraz farklı olmuştur malzemelerden dolayı ama tadı gayet güzeldi :KK66:
Yazın bahçemizden topladığım domateslerden konserve yapmıştım ondanda ekledim 1 kavanoz resmen mayhoş bir domates çorbasını andırdı :KK68: Umarım tiksinmemde cumaya kadar devam edebilirim :KK66:

Bu arada aralarda Nescafe falan içilebiliyormu :KK66: tek takıntım kahvenin her türlüsü

bende koymuştum yazdan menemen tarz yapılıyo ya, ondan, süper valla tadı, eşim bile beğendi ama 4. gün zorla yeniyo artık içim almıyo sanırım :olamaz:

kahve var ama krema-süt tozu-süt tarzı şeyler maalesef yok canım, türk kahvesiyle idare etsen 3 gün?? 4. gün süt var çünkü.

Selamın Aleyküm kızlarrrr :KK25:

Sabah erkenden bende çorbamı ateşe koydum :KK48:
Hemen büyük bir merakla gelip bakayım dedim kimler ne kadar vermiş çorbanında yardımıyla :KK19:
Çok güzel sonuçlar almışsınız tebrik ederim :KK5: darısı benimde başıma:21:

Bu arada bu çorbayı içerken spor yapıyormuyuz :KK64:
Ben yapamadım reglden dolayı ama yapsan çok daha fazla gider.
Ben 1. gün 500 gram
İkinci gün 1200 gram
3. gün sabit çıktım..

bende koymuştum yazdan menemen tarz yapılıyo ya, ondan, süper valla tadı, eşim bile beğendi ama 4. gün zorla yeniyo artık içim almıyo sanırım :olamaz:

kahve var ama krema-süt tozu-süt tarzı şeyler maalesef yok canım, türk kahvesiyle idare etsen 3 gün?? 4. gün süt var çünkü.
c
Tamamdır ;) o zaman Türk kahvesine dayanayım :KK48: İyiki Cumartesi günü Eminönünden taze kahve almışım :KK66:
4. gün aralarda mı süt ilavesi var :KK68:

Sizlerden biraz farklı olmuştur malzemelerden dolayı ama tadı gayet güzeldi :KK66:
Yazın bahçemizden topladığım domateslerden konserve yapmıştım ondanda ekledim 1 kavanoz resmen mayhoş bir domates çorbasını andırdı :KK68: Umarım tiksinmemde cumaya kadar devam edebilirim :KK66:

Afiyet olsun benimde dün akşam bitti ama hala yapamadım..
Şekersiz olmak şartıyla her türlü içecek serbest..
Bunundışında 1. gün sınırsız meyve günü muz hariç istediğiniz meyveyi yiyebilirsiniz.

Ben yapamadım reglden dolayı ama yapsan çok daha fazla gider.
Ben 1. gün 500 gram
İkinci gün 1200 gram
3. gün sabit çıktım..

Maşallah canım 3.gün sabit çıkmak bile güzel sonuçta 1.200 gram az değil ;) Eminim regl bitincede daha fazla eksi görürsün ;) Darısı benim başıma

@w e n d y canım bu sabah sirkeli ballı suyu içtim bir su bardağı ılık suya 1çk elma sirkesi 1çk bal koydum valla severek içtim bal tadını yumuşatıyor...boyle yavaş yavaş artırarak içmek lazım sirkesini bal koymaktaki amaç mideye dokunmasın diye galiba çok şükür rahatsızda etmedi yarın sabah azcıkta toz zencefil koyucam...
Bağarsaklara bi faydası oldu mu??

kanı verdim kaptanım şimdi, sabah tartıldım 61,6, azıcık gitmiş gibi ama bu benim kendimden bence, şimdi benim 60'ları görmem lazımdı, eşim de bozdurmuyo :KK48: başladık madem bitiricez diyo, bende uzun zamandır hayvansal gıda ile besleniyorum ya, bana da iyi gelsin diye devam edicem bakalım.

bu arada eşim 3 kilo vermiş durumda :olamaz: sorun sizde değil bende :KK48:
Canım akşam bişey yememeyi denesen.

oynakbasi34 oynakbasi34 bu arada spor yapıyoruz canım, yani yaparsan iyi olur anlamında :KK66:

Tamamdır :KK66: o zaman Türk kahvesine dayanayım :KK48: İyiki Cumartesi günü Eminönünden taze kahve almışım :KK66:
4. gün aralarda mı süt ilavesi var :KK68:

muz+süt+çorba günü. aralarda süt ya da yoğurt var yani.

Günaydın ebrucum, bugün durumlar ne sende? 58'i gördün mü acaba? merak ettim, kendimi senin gibi vermiş hayal etmek istiyorum ama hayalleeeer, hayatlaaar :) 61,6 gördüm sabah, o da benden bence lahanayla etkisi yok.
Yok tatlım ya bugun sabit çıktım.Ama çok şükür ben buna da razıyımm.
Senin wc problemin mi var..Anlamadım neden veremiyorsun.
Sonuçlarını ne zamn alacaksınn..

Canım akşam bişey yememeyi denesen.

deniyorum ebrucum, sporum da var hergün yürüyorum da, ben demir eksikliğiden dolayı veremediğimi düşünüyorum, dün içtim ilaçlarımı ya bugüne azıcık gitmiş, psikolojik ya da :KK70:

Gerçekten mi?? :KK57::KK57::KK57:
Nasıl yaa
Ne yedi ne içti bu kadın?? :KK62:

canım kilosu yüksekti, hamile kalınca diyetisyen kontrolünde kilo vererek girdi, çokta güzel oldu, maşallah gayette sağlıklı bebişi var.

Aaa öyle mi ben bilmiyordumm. Dibek kahvesi içmiştim ama süt tozu var mıdır bilmiyorum.

Yok tatlım ya bugun sabit çıktım.Ama çok şükür ben buna da razıyımm.
Senin wc problemin mi var..Anlamadım neden veremiyorsun.
Sonuçlarını ne zamn alacaksınn..
öğleye çıkar hepsi inşallah.
Aaa öyle mi ben bilmiyordumm. Dibek kahvesi içmiştim ama süt tozu var mıdır bilmiyorum.

o kadarcıktan bişi olmaz bence :)

kaçamaklarrrr ve bahaneler kraliçesi diyelim biz ona

ben ikisini de çöpe attım ve bugün tacı bırakıp demokrasi ilan ettim artık halkımı dinlemeye karar verdim :KK70::KK70: ve halkım (yani vücudum) bana diyor ki artık yeme seval, yeme annem, yeme gülüm :KK70:
Hadi bakalım insallah halkının sözünden cıkmazsın :D

Back
X