Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kanı verdim kaptanım şimdi, sabah tartıldım 61,6, azıcık gitmiş gibi ama bu benim kendimden bence, şimdi benim 60'ları görmem lazımdı, eşim de bozdurmuyo :KK48: başladık madem bitiricez diyo, bende uzun zamandır hayvansal gıda ile besleniyorum ya, bana da iyi gelsin diye devam edicem bakalım.

bu arada eşim 3 kilo vermiş durumda :olamaz: sorun sizde değil bende :KK48:
Wendy cim demir eksikliği çok önemli çünkü hücrelerimize oksijen taşıyan demir. eksik olması kilo vermeyi ciddi şekilde etkiliyor dr verdiği ilaçları düzenli şekilde kullan ben 5 ay kullandım senden daha kötü durumdaydım hem çok hasta oluyordum hemde tartıda gram oynamıyordu. hala dahada çok yüksek değil sınırlarda bu verdiğim kilolar benim için mucize gibi .

Canım ilaçlarını aksatma o zman baksana bu kadar dr söylüyorsa bi bildikleri vardır.

evet canım, kendimi de daha dinç hissediyorum, daha az sinirleniyorum aslında ama ilaçlar kötü kokuyo ve ben hergün hergün neffret ediyorum yaa :(

Ayy ne güzel keşke bende öyle yapabilsem vermek istemiyorum ama almasam süper olacakk. :KK36:

canım o 90'lı kiloların üstündeydi, bizim öyle bi ihtimalimiz yok alınacak o kilolar boşuna :KK48::KK48:

Neler yedin günün nasıl geçiyor.??
sabah aç gelmiştim kan için, muz + türk kahvesi şimdiye kadar, birazdan da lahanamı yerim, bakalım ne olacak :)

sen neler yaptın??

Erkekler daha şanslı bence hiç kıyaslama :)

orası kesin, yağı yakan da kasmış bilmiyodum, erkeklerde kas oranı ve büyük kas çok olduğundan daha hızlı yağ yakıp daha çabuk kilo verirlermiş, kas yapmaktan da çok kormayın diyolar :olamaz:

Ben çorbamı yapmaya kaçayım..

hadi bakalım, sevgini kat içine, zevkle yemeye devam :KK15:

Sizde süper vermişiniz kaptanım. Benim ikinci gün daha çok gittii
ins canim yaa
Evet yaptım hatta 1 koca kasede içtim bile :KK48:
Sizlerden biraz farklı olmuştur malzemelerden dolayı ama tadı gayet güzeldi :KK66:
Yazın bahçemizden topladığım domateslerden konserve yapmıştım ondanda ekledim 1 kavanoz resmen mayhoş bir domates çorbasını andırdı :KK68: Umarım tiksinmemde cumaya kadar devam edebilirim :KK66:

Bu arada aralarda Nescafe falan içilebiliyormu :KK66: tek takıntım kahvenin her türlüsü
canim sekersiz ve sutsuz neskafede icersin

Wendy cim demir eksikliği çok önemli çünkü hücrelerimize oksijen taşıyan demir. eksik olması kilo vermeyi ciddi şekilde etkiliyor dr verdiği ilaçları düzenli şekilde kullan ben 5 ay kullandım senden daha kötü durumdaydım hem çok hasta oluyordum hemde tartıda gram oynamıyordu. hala dahada çok yüksek değil sınırlarda bu verdiğim kilolar benim için mucize gibi .

çok haklısın canım, vücut iyice kilitliyo sanırım kendini, kan yok, yemek yok, noluyo diyip yağda kullanmıyo sanırım :KK48::KK48: doktorum da kızdı zaten, bu yarışmada olmasan hiç umursamazdım bak, şimdi kilo veremeyince kendimi kötü hissediyorum, takımı düşümek istemiyorum.

canim haftasonunun acisini cikartitorsun ama cok az olmus sabah saglam yapsaydin bari kahvaltiyi
sabah canım pek istemedi yoğurdu bile zorla yedim akşamda kayınvalideme gittim 1 saat yol sürdü saat geç oldu oda mercimek köftesi yapmış protein günüm diye yemedim bende canım ama eksi gördüm sabah tartıda iyiki yememişim dedim :halay:
hakkaten çok az yemişsin kız, protein günü ne çok protein o kadar iyi zaten, yeseydin bol bol, akşam da protein yesen yiyi olurdu.
akşam kayınvalideye gittim oda mercimek köftesi yapmış protein günü diye yemedim canım saatte geç olmuştu ben protein günüde yapsam akşam yemiorum zaten .. sabah biraz hafif geçti oda canım hiç istememişti
Kolay gelsin canım...

Akşam neden yemedin az olmuş...

Ay canım bir şey çıkmaz inşallah sonuçlarında...
3 kilomu vermiş...bravo valla...

Tam ben dicektim sen yazmışsın ayşe ile enişte birinci yapar bizi getir buraya diye....:KK70:
akşam yemiyorum canım ben akşam yemekleri yasak banaa :KK45:

oynakbasi34 oynakbasi34 bu arada spor yapıyoruz canım, yani yaparsan iyi olur anlamında :KK66:

muz+süt+çorba günü. aralarda süt ya da yoğurt var yani.

Tamamdır canım sağ ol bilgilendirdiğin için ;)
İnşallah 4cü günü görürümde bende yaparım ;)

Kızı okuldan almaya yürüyerek gidiceğimde olmadı az erken çıkıp fazladan çarşıyı dolanırım ;) hiç yoktan iyidir daha sonrada az ip atlarım sanırım oda olur ;)

Back
X