Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun datluss :KK66:

Kız normal cayı bulamıyom bugun oyle yogunum ki :110:

Ahaha sorma betüşüm.. Dün gece ben de bi balkondan bakam dedim anamm bi soğuk zati baktım kimse yok :KK70: dedim ömrü billah 1kere görülecek şeyin gecesinin bulutlu geceye denk gelmesi.. şansımı öpeyim dedim :KK70: kızım özge sen iyi bu bahtsızlıkla ölmüyon dedim.güldüm kendime ya betüşüm :KK70: sen de çıkmadan bi bakaydın keske.didim sana sapık dicek millet bu fotoraf ısı patlamasın sen de :KK70: :KK70:

Tatlım ben alısamadım senın menulerıne..yemeklerın garnıturunu yememeye calıssan güzel olur dıye dusunuyorum.Ayrıca bulgur pirinçten daha saglıklı olsa da o da yüksek kalorili.7kaşık fazla geldi bana. yoğurtu arttır ama zararını görmezsin bi haftadır ben sardım iyice iyi geliyo mideme filan da..
Fikirlerim bunlar,umarım faydasını görürsün diyetisyen listesinin :KK66:
Not: Bacım bi de bişey dicem sen bu değişik emojikleri nerden buluyon ya çok tatlılar :KK200:

benim ev mağma tabakasında gözükmüyor ki hiç bişi....

kız sapık desinler nolucekte her taraf karşılık maazaallah başka bişi sanarlar adamı gece gece..... patlatıyolar sağı solu teftişe çıktım sancaklar töbe töbe... aklıma o gelince girdim içeri....

arkadaş soruyo kimliğini aldın mı diyo pijamayla çıkmışımm ne kimliği :)))

Afiyet olsun datluss :KK66:

Kız normal cayı bulamıyom bugun oyle yogunum ki :110:

Ahaha sorma betüşüm.. Dün gece ben de bi balkondan bakam dedim anamm bi soğuk zati baktım kimse yok :KK70: dedim ömrü billah 1kere görülecek şeyin gecesinin bulutlu geceye denk gelmesi.. şansımı öpeyim dedim :KK70: kızım özge sen iyi bu bahtsızlıkla ölmüyon dedim.güldüm kendime ya betüşüm :KK70: sen de çıkmadan bi bakaydın keske.didim sana sapık dicek millet bu fotoraf ısı patlamasın sen de :KK70: :KK70:

Tatlım ben alısamadım senın menulerıne..yemeklerın garnıturunu yememeye calıssan güzel olur dıye dusunuyorum.Ayrıca bulgur pirinçten daha saglıklı olsa da o da yüksek kalorili.7kaşık fazla geldi bana. yoğurtu arttır ama zararını görmezsin bi haftadır ben sardım iyice iyi geliyo mideme filan da..
Fikirlerim bunlar,umarım faydasını görürsün diyetisyen listesinin :KK66:
Not: Bacım bi de bişey dicem sen bu değişik emojikleri nerden buluyon ya çok tatlılar :KK200:

yoğurdu ben de evde çok yiyorum da yemekhanede bu kadar veriyorlar

emojileri de forum kodu giriyorum yüklemiştim bi ara o kodları yazıyorum çıkıyorlar

Yaa ne güzel :)
Bizim aslında 9 Mayıs görünüyordu, sonra doktor gelişimine göre 4 Mayıs'a çekti. Sanki böyle önden önden gidiyor gibi geldi, etkiler mi dogum tarihini bilmiyorum tabi :)

Koç burcu kötü degildir tabi de ben akrep burcuyum boga ile daha iyi anlasıyorum diye tercihimi ondan yaptım :KK70:
Hahaaha annesin sonuçta senle anlaşmicakta kimle anlaşacak :D

ya kızlar ben belki de 7-8 ay oldu diyet yapmıyorum doğru dürüst bol bol da abur cuburla beslendim bu süredeki 12 kilo almamdan da bu belli zaten :KK11: hazır bu kadar süre diyet yapmamışken şimdi şok diyetler ağır menüler yapmak metabolizma hızını bozmak istemiyorum o yüzden diyetisyene gittim. hiç listeden çıkmadan 1 ay denicem yok veremezsem azaltırım ama düşük kalorili diyet yapmicam ben artık :KK43: ben zaten boş boğazım yemeden duramıyorum sürdüremiyorum o diyetleri :cry: buradaki arkadaşlarım bilir artık listemin beni tatmin etmesini tercih ediyorum ama bu şekilde veremezsem tabi ben de devam etmem. daha bugün başladım ve bir ay devam edicem yani böyle:KK51:

ya kızlar ben belki de 7-8 ay oldu diyet yapmıyorum doğru dürüst bol bol da abur cuburla beslendim bu süredeki 12 kilo almamdan da bu belli zaten :KK11: hazır bu kadar süre diyet yapmamışken şimdi şok diyetler ağır menüler yapmak metabolizma hızını bozmak istemiyorum o yüzden diyetisyene gittim. hiç listeden çıkmadan 1 ay denicem yok veremezsem azaltırım ama düşük kalorili diyet yapmicam ben artık :KK43: ben zaten boş boğazım yemeden duramıyorum sürdüremiyorum o diyetleri :cry: buradaki arkadaşlarım bilir artık listemin beni tatmin etmesini tercih ediyorum ama bu şekilde veremezsem tabi ben de devam etmem. daha bugün başladım ve bir ay devam edicem yani böyle:KK51:

zaten öyle az yiyelim dedikçe patlıyo diyet işi....

biliyorum canım öğle yemeğimde 5 yk bulgur iki dilim ekmek vardı normalde ben 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık bulgur yedim bezelye patates falan var yemekte diye de diğer 1 dilim ekmeği yemedim işte bu arada muz da Anamur muzu küçük yani 1 meyveye denk geliyor onu da belirteyim. benim menülerim diyetisyen menüsü yeni de başladığım için biraz kabarık kaçabilir tabi :KK53:
Bende DİYetisyene gitmistim ama herşey 2 kasikti karbonhidratlar sebze yemekleri 4 kaşık ben hep kısarak yedim 1700 kalorisi
Sabah dışında ekmek hakkını yemedim bolbol yuruyus yaptım 95 ten 90 a düştüm sonra onu bıraktım dukana geçtim 3 ayda 68 kg yum .

yok kaptanım izne gerek yok, halledicem ben, olmadı gr gr gidick napim :olamaz:

birazdan gidicem yanına, söylerim.

kızım bi sana bi servey servey 'e hastayım, haftasonu kaçırıp cumaya maşallah :nazar: eksilerle gelionuz hainler, vücudu şaşırtıyosunuz büyük ihtimalle, vücut diyette olduğunu anlamıyo safım :KK48::KK48:

kv yolla, gelir mi bilmem :KK48::KK48:
Heee poşetlerin üzerine yazmalı 10 poşet kıyma 5 poşet kuş başı diye...:D

Slm yavriiiileriiimmm:KK36:hemen menümü yazayım beynim o biçim kaç saat bilgisayarda çalışdım beynim yoruldu:cry:
Sabah
Peynir
2 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
Tavuklu salata
1 küçük mango
1 küçük kase yoğurt
Akşam
Karışık sebze
Yoğurt
1,5 litre su
2 saat spor

gündüz menüsüne lafım yok zaten benim . Akşamı çık iyi kapatmışsın. Bol eksili olur inşallah :KK45:

Bende DİYetisyene gitmistim ama herşey 2 kasikti karbonhidratlar sebze yemekleri 4 kaşık ben hep kısarak yedim 1700 kalorisi
Sabah dışında ekmek hakkını yemedim bolbol yuruyus yaptım 95 ten 90 a düştüm sonra onu bıraktım dukana geçtim 3 ayda 68 kg yum .

ben de dukan yaptım ama ben sürdüremiyorum işte 3 ayda 18 kilo vermiştim devam edemiyorum beni çok tatmin ediyordu dukandaki yiyecekler herşeyi yapıp yiyebiliyorsun zaten ama bu sefer de bütçemi zorluyor benim olmuyor bi türlü daha da dukana yeltenmem artık :KK43: ama çok güzel verdiriyor orası kesin :super:

Sevalcim diyrtisyen öğle yemeklerine göre verdşyse listeyi iyi değilse kızlarda söylemiş 7kaşık pilav çok

Back
X