Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendıme gelemıyorum yaaaa motıvasyonumm yok hıccc
Kız 40ın çıktıktan sonra mı lohusa bunalımına mı girdin naptın.. İyisin bebeğim nıye bu kadar dertlendın.. gel artı nolacak emzıklısın bı de.. herkes her hafta verecek dıye bısey yok ya. bak gecen hafta ben de artıydım. Önceliğin sütün olsun maşallah metabolizman tıkır tıkır sıkma canını bebeyimm :KK15:
gidleim kız buzluğu boşlatcakmış ordan bi inek çıkar bence....
Ahaha betüşüm ve meşhur ineği çatala takma fantezisi :D :D
yoğurdu ben de evde çok yiyorum da yemekhanede bu kadar veriyorlar

emojileri de forum kodu giriyorum yüklemiştim bi ara o kodları yazıyorum çıkıyorlar
Kız bize de yolla.. Eski üyelerin ayrıcalığı mı sadece :KK12:
ya kızlar ben belki de 7-8 ay oldu diyet yapmıyorum doğru dürüst bol bol da abur cuburla beslendim bu süredeki 12 kilo almamdan da bu belli zaten :KK11: hazır bu kadar süre diyet yapmamışken şimdi şok diyetler ağır menüler yapmak metabolizma hızını bozmak istemiyorum o yüzden diyetisyene gittim. hiç listeden çıkmadan 1 ay denicem yok veremezsem azaltırım ama düşük kalorili diyet yapmicam ben artık :KK43: ben zaten boş boğazım yemeden duramıyorum sürdüremiyorum o diyetleri :cry: buradaki arkadaşlarım bilir artık listemin beni tatmin etmesini tercih ediyorum ama bu şekilde veremezsem tabi ben de devam etmem. daha bugün başladım ve bir ay devam edicem yani böyle:KK51:
Tatlım az yemek degıl dengelemek önemli. Dün mesela sürekli döndü agzım işim olmadıgı her vakıt. mesela bugunkı ogle yemegınde ben sızın orda olsaydım.corba eklerdım yemegın bıraz garnıturunu ayırırdım yogurt varsa bı de salata ekle yanına.bu menuye 1dlim de ekmek ekleyebılırsın. dıyetısyen vermıs ama cok ekmek var bence onu soyluyoruz sadece. Ara öğün ekle süt hurma badem üçlüsünü sevıyorum ben. yagsız tuzsuz çökelek bas pulbıberı naneyı ye. tasıması da kolay gelıyo bana mesela. akşam yemegının ekmegını ikindi ara öğüne 2yk çökelek 1dl peksımet ya da etımek ekleyebılırsın bence.. Yani şaşkınlıklar içinde takip ediyorum menülerini kilo verirsen helal valla :KK9:

Sevalcim diyrtisyen öğle yemeklerine göre verdşyse listeyi iyi değilse kızlarda söylemiş 7kaşık pilav çok

valla 5 yk pilav veya makarna
2 dilim ekmek

yazmış ekmeğin yanına da 1 dilim ekmek 2 kaşık pilavla değiştirilebilir demiş o_O

ya kızlar ben belki de 7-8 ay oldu diyet yapmıyorum doğru dürüst bol bol da abur cuburla beslendim bu süredeki 12 kilo almamdan da bu belli zaten :KK11: hazır bu kadar süre diyet yapmamışken şimdi şok diyetler ağır menüler yapmak metabolizma hızını bozmak istemiyorum o yüzden diyetisyene gittim. hiç listeden çıkmadan 1 ay denicem yok veremezsem azaltırım ama düşük kalorili diyet yapmicam ben artık :KK43: ben zaten boş boğazım yemeden duramıyorum sürdüremiyorum o diyetleri :cry: buradaki arkadaşlarım bilir artık listemin beni tatmin etmesini tercih ediyorum ama bu şekilde veremezsem tabi ben de devam etmem. daha bugün başladım ve bir ay devam edicem yani böyle:KK51:
akşamı 6 da kapattıktan sonra düşük kalorili diyet olmasada olur ki. istediğini öğlen yersin olur biter. Kendine inandıktan sonra 12 kg sadece sayı. İnşallah önümüzde ki ay san güzel gelecek 4 kilo gidecek bak öyle hissettim :KK19:

Kız 40ın çıktıktan sonra mı lohusa bunalımına mı girdin naptın.. İyisin bebeğim nıye bu kadar dertlendın.. gel artı nolacak emzıklısın bı de.. herkes her hafta verecek dıye bısey yok ya. bak gecen hafta ben de artıydım. Önceliğin sütün olsun maşallah metabolizman tıkır tıkır sıkma canını bebeyimm :KK15:

Ahaha betüşüm ve meşhur ineği çatala takma fantezisi :KK70: :KK70:

Tatlım az yemek degıl dengelemek önemli. Dün mesela sürekli döndü agzım işim olmadıgı her vakıt. mesela bugunkı ogle yemegınde ben sızın orda olsaydım.corba eklerdım yemegın bıraz garnıturunu ayırırdım yogurt varsa bı de salata ekle yanına.bu menuye 1dlim de ekmek ekleyebılırsın. dıyetısyen vermıs ama cok ekmek var bence onu soyluyoruz sadece. Ara öğün ekle süt hurma badem üçlüsünü sevıyorum ben. yagsız tuzsuz çökelek bas pulbıberı naneyı ye. tasıması da kolay gelıyo bana mesela. akşam yemegının ekmegını ikindi ara öğüne 2yk çökelek 1dl peksımet ya da etımek ekleyebılırsın bence.. Yani şaşkınlıklar içinde takip ediyorum menülerini kilo verirsen helal valla :KK9:

bi gün gerçek olacak :))

Ahaha betüşüm ve meşhur ineği çatala takma fantezisi :KK70: :KK70:

canım menü bizde sabit çıkıyo çorba ve salata yoktu bugün :KK43: hayırlısı bakalım inşallah veririm :KK14: mesela yarın fırında tavuk + sebzeli pilav + salata ve yoğurt var ben bu menüde sebzeli pilavı yemem çünkü pirinç pilavı. onun yerine ne yicem mesela esmer ekmek yicem :kk77: arasıra çıkıyo çorba acaba ben 120 kilo olduğumdan dolayı bi farklı geliyor olabilir mi ki :KK48:

mesela diyetisyenin verdiği akşam menüsünde sebze yemeği 4 kaşık ve pilav hiç yok 1 kase çorba var :kahve: belki akşamdan öğlene kaydırmıştır öyle dengelemiştir. ben en iyisi toplu olarak paylaşayım menüleri böyle kafalar karışıyor :KK53::KK53:

Slm kizlarrrr napiosunuz bakim :KK66: ben uzerimden fazlaliklarimin cogunu attim 200 grcik kaldi onuda yarin atip bide eksiyi grursem tamamdir :KK66: cumaya hedefim 68.5 bakalim ulasabilcekmiyim
Ohh masallah ne güzel cumaya güzel bi eksiyle geleceksin demek ki ;)
Hahaaha annesin sonuçta senle anlaşmicakta kimle anlaşacak :KK70:
Heheh di mi eger benle de anlasamazsa kimle anlasacak, alırım elime oklavamı vallahi :sinirli: :D

akşamı 6 da kapattıktan sonra düşük kalorili diyet olmasada olur ki. istediğini öğlen yersin olur biter. Kendine inandıktan sonra 12 kg sadece sayı. İnşallah önümüzde ki ay san güzel gelecek 4 kilo gidecek bak öyle hissettim :KK19:

diyetisyen de 4 kilo öngördü bakalım :KK51: Akşam 7'de benim yemeğim 5 i çeyrek geçe işten çıkıyorum çünkü anca 7'ye yetişiyorum :KK51:

20161115_145637.webp

sodalı yeşil çay ve sade kahve ara 2 :KK52:
meyvem yok öğlen de parasız çıktım dışarı alamadım ama muz kalorili bi meyve olduğu için bence isabet oldu :KK48:

yalnız bu sodalı yeşilçay ne iğrenç bişeymiş yaa :kusmuk:

Kızlar evde kendime bir calısma ortamı yarattım ki sormayın, bu gazla tezi bile bitiririm ben. Evde kocaman monitor varmıs, laptopın minicik ekranında görücem diye canım cıkıyordu, bagladım monitoru bi güzel, bi gaza geldim :KK70:
süpermiş .. kolay gelsin canım :KK39:

Back
X