Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@keremcemim canım nerelerdesiinn
ya dukan yapan kızlara bi sorum olcak
ben bugün evden et getirdim öğlen için
kurban etinden biraz yağlı olan kaburga kısmını önce biraz haşladım düdüklüde sonra borcama aldım kendi suyundan döktüm üstüne baharatladım 2,5 saat kadar da fırında pişirdim bugün saf protein günü yapıyorum uygunmu sizce

kurban etinden biraz yağlı olan kaburga kısmını önce biraz haşladım düdüklüde sonra borcama aldım kendi suyundan döktüm üstüne baharatladım 2,5 saat kadar da fırında pişirdim bugün saf protein günü yapıyorum uygunmu sizce
Uygun olmayabılır :KK53:bana gonder sen onu:KK70:

Mistik caylarınızzz hazır buyrun bakalımmmm
mistik çay bende aldım sizden canım çekti valla çok güzelmiş
Uygun olmayabılır :KK53:bana gonder sen onu:KK70:
gel canım beraber yiyelim :KK19:
cidden uygun olmaz mı yaa et yağlı biraz ama hiç ekstra yağ koymadım önce haşladım sonra fırınladım yağı azalsın diye o_O

cidden uygun olmaz mı yaa et yağlı biraz ama hiç ekstra yağ koymadım önce haşladım sonra fırınladım yağı azalsın diye o_O
Fırın kebabı muthiş olmuştur eminimmm bence yaglıdır yeme sen onuuu:halay:mistık cay superdırrr

Bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorummm kız daha az kalktı bu gece, yaa sut ıcın su için yeterli dıyorlar evet sut yapıyor wma doymuyor bencee yanı sut doyurucu olmuyor malesef rolantıde verecegız kılolarııı saglık olsun mınnoşum daha önemli:anne:

Şimdı surekli dıkkat etcem dıye gunduz kım cagırırsa gıtmıyordum gıdınce mutsuz hıssedıyordum kendımı bu da benı gerdı gıdınce mutlaka mınık de olsa bışey yerım dıye stres oluyordum evde olmamın işe gıtmememın keyfını cıkaramıyorumm artık kendıme gelmelıyımmm

Fırın kebabı muthiş olmuştur eminimmm bence yaglıdır yeme sen onuuu:halay:mistık cay superdırrr
çok fazla yağlı değil yaa neyse işyerindeki arkadaşa vereyim yarısını yiyim bari hepsini yemiyim :KK43:
Bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorummm kız daha az kalktı bu gece, yaa sut ıcın su için yeterli dıyorlar evet sut yapıyor wma doymuyor bencee yanı sut doyurucu olmuyor malesef rolantıde verecegız kılolarııı saglık olsun mınnoşum daha önemli:anne:

Şimdı surekli dıkkat etcem dıye gunduz kım cagırırsa gıtmıyordum gıdınce mutsuz hıssedıyordum kendımı bu da benı gerdı gıdınce mutlaka mınık de olsa bışey yerım dıye stres oluyordum evde olmamın işe gıtmememın keyfını cıkaramıyorumm artık kendıme gelmelıyımmm
canım kendine eziyet etme gittiğin yerlerde tadımlık yiyebilirsin bence gündüz yediğin için bi sorun olmaz sen emziriyosun tamam tutup bütün tabağını bitirme ama tadımlık ye nefsini körelt bence

canım koyun-dana etiyse yağlarını da seçersen sorun olmaz diye düşünüyorum.

Oğlun var dımı şekerrr:halay:benım de var valla buna ıcılırrrr:KK50:
Gelecegin cılgın kayınvalidesi :KK53:
Yaa imam mercimekli köfte konusunu konuşturursa biz napmayız ya ördeğimmm kaptanımmm:duduk:
Haydaaa
Mercimek köftesi nispeten saglıklı bence icinde bakliyat var yani, şeker-un falan yok. Abartılmadan yenebilir. :KK72:

dukana dönmücem büyük ihtimalle, kendime bi plan çizerim yakında, 1 hafta daha lahana yapalım diyoruz eşimle, bende bu arada biraz sebzeli beslenmiş olurum.
ay mantıklı kendine göre sürdürülebilir bir düzen oluştur...:KK59:
kolay gelsin canım :KK15:
ay evde iş bitermi dolandıkça iş çıkıyor...:temizlik:
ben salca da koydum 1kaşık güzel oldu

maşallah ebru cum

amin canım saılasın
ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gider
ben şimdi gidip biraz evi toparlayım balkondaki cam kırıklarını falan
bende koyarım salça ev yapımı missss kırmızı biberli...:kk77:

bizim balıkesir'in ekmeği de öyle oluyor yaa bayılıyorum ohh mis :kk77:
kız ben balıkesirdeyim sen nerelisin....:KK19:
Mistik caylarınızzz hazır buyrun bakalımmmm
bende kahve içtim ohh misss...:kahve:
Oğlun var dımı şekerrr:halay:benım de var valla buna ıcılırrrr:KK50:
8 yaşında kızım 4 yaşında oğlum içelim :KK50::KK70::KK70::KK70:
Nıye kustu kayınvaliden kızzz
kız yan binada oturuyor habire gidip evini temizliyim yemek yapayım ordan çıkmıyım istiyo çocuklar ses yapınca kızıyo bende gitmiyorum ondan kızıyo....:KK48: bütün sorun bu ...:işsiz:

Back
X