- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.261
Hadi bakalım bu sefer mezun olmadan gitmek yok :)Süperim yaa
O kadar mutluyum ki
Bir daha almak nasip olmadın diyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım bu sefer mezun olmadan gitmek yok :)Süperim yaa
O kadar mutluyum ki
Bir daha almak nasip olmadın diyeyim
Uygun olmayabılır@keremcemim canım nerelerdesiinn
ya dukan yapan kızlara bi sorum olcak
ben bugün evden et getirdim öğlen için
kurban etinden biraz yağlı olan kaburga kısmını önce biraz haşladım düdüklüde sonra borcama aldım kendi suyundan döktüm üstüne baharatladım 2,5 saat kadar da fırında pişirdim bugün saf protein günü yapıyorum uygunmu sizce
Oğlun var dımı şekerrray sorma ay ne ekmeği lazım ne suratı....suratsız nur kalmamış yüzünde....nursuz![]()
Nıye kustu kayınvaliden kızzzyok kız artık getirmiyo kv küs bana
bimden tam buğdaya talim
ay delimisin sen takıl kafana göre![]()
İşte bu iyiymiş nefsi müdafaa
mistik çay bende aldım sizden canım çekti valla çok güzelmişMistik caylarınızzz hazır buyrun bakalımmmm
gel canım beraber yiyelimUygun olmayabılırbana gonder sen onu
![]()
Yaa imam mercimekli köfte konusunu konuşturursa biz napmayız ya ördeğimmm kaptanımmmHarbiden ilgincmis mercimek koftesi sevilmez mi :))
Fırın kebabı muthiş olmuştur eminimmm bence yaglıdır yeme sen onuuumistik çay bende aldım sizden canım çekti valla çok güzelmiş
gel canım beraber yiyelim
cidden uygun olmaz mı yaa et yağlı biraz ama hiç ekstra yağ koymadım önce haşladım sonra fırınladım yağı azalsın diye![]()
4-5 saat miGünaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.![]()
bakamıyosan getir kız bakarım ben...
ay dinlemeyen sensin ya kızzzz baa baaa birde kızıyor
ay içirde leslie yapmaya başlasın![]()
çok fazla yağlı değil yaa neyse işyerindeki arkadaşa vereyim yarısını yiyim bari hepsini yemiyimFırın kebabı muthiş olmuştur eminimmm bence yaglıdır yeme sen onuuumistık cay superdırrr
Bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorummm kız daha az kalktı bu gece, yaa sut ıcın su için yeterli dıyorlar evet sut yapıyor wma doymuyor bencee yanı sut doyurucu olmuyor malesef rolantıde verecegız kılolarııı saglık olsun mınnoşum daha önemli![]()
canım kendine eziyet etme gittiğin yerlerde tadımlık yiyebilirsin bence gündüz yediğin için bi sorun olmaz sen emziriyosun tamam tutup bütün tabağını bitirme ama tadımlık ye nefsini körelt benceŞimdı surekli dıkkat etcem dıye gunduz kım cagırırsa gıtmıyordum gıdınce mutsuz hıssedıyordum kendımı bu da benı gerdı gıdınce mutlaka mınık de olsa bışey yerım dıye stres oluyordum evde olmamın işe gıtmememın keyfını cıkaramıyorumm artık kendıme gelmelıyımmm
@keremcemim canım nerelerdesiinn
ya dukan yapan kızlara bi sorum olcak
ben bugün evden et getirdim öğlen için
kurban etinden biraz yağlı olan kaburga kısmını önce biraz haşladım düdüklüde sonra borcama aldım kendi suyundan döktüm üstüne baharatladım 2,5 saat kadar da fırında pişirdim bugün saf protein günü yapıyorum uygunmu sizce
mistik çay bende aldım sizden canım çekti valla çok güzelmiş
gel canım beraber yiyelim
cidden uygun olmaz mı yaa et yağlı biraz ama hiç ekstra yağ koymadım önce haşladım sonra fırınladım yağı azalsın diye![]()
Gelecegin cılgın kayınvalidesiOğlun var dımı şekerrrbenım de var valla buna ıcılırrrr
![]()
HaydaaaYaa imam mercimekli köfte konusunu konuşturursa biz napmayız ya ördeğimmm kaptanımmm![]()
ay mantıklı kendine göre sürdürülebilir bir düzen oluştur...dukana dönmücem büyük ihtimalle, kendime bi plan çizerim yakında, 1 hafta daha lahana yapalım diyoruz eşimle, bende bu arada biraz sebzeli beslenmiş olurum.
ay evde iş bitermi dolandıkça iş çıkıyor...kolay gelsin canım![]()
bende koyarım salça ev yapımı missss kırmızı biberli...ben salca da koydum 1kaşık güzel oldu
maşallah ebru cum
amin canım saılasın
ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gider
ben şimdi gidip biraz evi toparlayım balkondaki cam kırıklarını falan
kız ben balıkesirdeyim sen nerelisin....bizim balıkesir'in ekmeği de öyle oluyor yaa bayılıyorum ohh mis![]()
bende kahve içtim ohh misss...Mistik caylarınızzz hazır buyrun bakalımmmm
8 yaşında kızım 4 yaşında oğlum içelimOğlun var dımı şekerrrbenım de var valla buna ıcılırrrr
![]()
kız yan binada oturuyor habire gidip evini temizliyim yemek yapayım ordan çıkmıyım istiyo çocuklar ses yapınca kızıyo bende gitmiyorum ondan kızıyo....Nıye kustu kayınvaliden kızzz