Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub nilsub sen nerde hangı sehırde yasıyorsun cıddı köyde mi, keske benımmm olsaaaaaa:dua:
evet balıkesirin beldesinde bildiğin dağda ama büyük bir yer 4 bir yanımız çam ormanı...gel gel tavuklarım ineklerim var yazın peynirimi bile kendim yapıyorum...:hamarat:
okul geziyomuş iş için teştif ediyolarmış ona diyo kızzz...:KK70:

WP_20161116_003.webp
Öğlen yemeğim yanındada 4yk yoğurt
4peynirli fırında mantar 1yk acı sos yazdan yapmıştım 1yk ciğer....

kız ben balıkesirdeyim sen nerelisin....:KK19:

bende kahve içtim ohh misss...:kahve:

8 yaşında kızım 4 yaşında oğlum içelim :KK50::KK70::KK70::KK70:

kız yan binada oturuyor habire gidip evini temizliyim yemek yapayım ordan çıkmıyım istiyo çocuklar ses yapınca kızıyo bende gitmiyorum ondan kızıyo....:KK48: bütün sorun bu ...:işsiz:

aaa cidden mi yaaa.. zaten ekmeği anlatınca aklıma bizim oraların ekmeği geldi :KK53: dede manyas babaanne Marmaralı ama 50 senedir falan merkezdeler. bizimkilerde merkezde oturuyorlar özledim çok:cry:

Allah bi daha yaşatmasın kaptanım, kaç gün izinlisiniz bu arada?
canım ptesi kontrol var ama ben 10 gün daha rapor alcam müdre kızgının gecen oğlan hasta dr u kreşe gitmesin dedi 2 gün yıllık izin vermedi hani çok işim olsa 4senwlik birini başına müdür diye verdiker ben 24 seneliğim bir de kendilerinden olmayınca beni müdür yapmadılar bi de işyerinde pasivize ettiler akşama kadar boş oturuyom neyse kafanızı aprıttım iş konusında çok dertliyim önünüzdeki haftasonu aof sınavları var boş oturmayayım diye adalet yo başladım ders çalışacam ne alaka ise inş mühendisi ne yapar adaleti ama can sıkıntısı 45 ibden sonra üni başladım
dimi ilginç geldi bana da :KK45:

bendaaa :KK45:

kaptanım çok geçmiş olsun Allah korumuş valla :KK43:
öyle oldu valla
Bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorummm kız daha az kalktı bu gece, yaa sut ıcın su için yeterli dıyorlar evet sut yapıyor wma doymuyor bencee yanı sut doyurucu olmuyor malesef rolantıde verecegız kılolarııı saglık olsun mınnoşum daha önemli:anne:
canım sabah tv de dinledim anne sütü için senin sakin olman lazımmış stres sana göre değil gündüz gidersin yersin gezmelerde akşam az yersin ya da yemezsin olur biter

canım ptesi kontrol var ama ben 10 gün daha rapor alcam müdre kızgının gecen oğlan hasta dr u kreşe gitmesin dedi 2 gün yıllık izin vermedi hani çok işim olsa 4senwlik birini başına müdür diye verdiker ben 24 seneliğim bir de kendilerinden olmayınca beni müdür yapmadılar bi de işyerinde pasivize ettiler akşama kadar boş oturuyom neyse kafanızı aprıttım iş konusında çok dertliyim önünüzdeki haftasonu aof sınavları var boş oturmayayım diye adalet yo başladım ders çalışacam ne alaka ise inş mühendisi ne yapar adaleti ama can sıkıntısı 45 ibden sonra üni başladım

yok kaptanım niye ağrıtasın, boşver müdür olma, yönetici olmak zor stresi fazla, ben bi ara oldum burda kimseyi mutlu edemiyodum üstüne çabalayıp çabalayıp bi de kötü oluyodum, milletin kahrını çekmek, yok lamba patladı, yok kağıt bitti dertleriyle uğraşmak falan hiç bana göre değil valla.

Bence sen al mis gibi raporunu hatta doktorun 10 gün sonra da kontrol yazsın bi 10 gün daha kullan, azıcık dinlen evde boşver,

canım koyun-dana etiyse yağlarını da seçersen sorun olmaz diye düşünüyorum.
keçi etiydi oğlak diyim daha doğrusu... yağlarını ayırdım zaten çok yağ kalmamıştı haşladım fırınladım falan hepsinide yemedim servey servey arkadaşım sayesinde yarısını yedim :KK45:

karemelide çok severim...:KK70:
Neyi sevmiyon ki :KK70::KK70:
bozmuyorum canım, stres yok, eninde sonunda gidicek kilolar :KK66:

bende 5 küsüre aldım, yarım yarım pişirdim ama hergün yaptım valla, yetmiyo 2 kişiye :KK48: valla bayaa uyguna geldi bu diyet, dukandan sonra hele :KK48::KK48::KK48:
A en pahalısı benimmiş küçük bi lahana 8'di..
Kilo gitsinde 100 de olsa alacam.

Ya bugun daha çok yedim ama artı çıkmaktan korkuyorum hazır 58'leri görmüşken..
yemekten korkma ebrucum ya, ye ki metabolizman çalışsın. zaten bişi yememişsin dünde, kaffaltıyı güzel yapsaydın.
A en pahalısı benimmiş küçük bi lahana 8'di..
Kilo gitsinde 100 de olsa alacam.
valla gidicekse ben kredi çeker 1000 de veririm :KK70::KK70:

ay bayıldım valla, afiyet olsun canım, süperr...

amin canım aminnn :dua:
ay sağol canım çokda güzeldi...:kk77:
aaa cidden mi yaaa.. zaten ekmeği anlatınca aklıma bizim oraların ekmeği geldi :KK53: dede manyas babaanne Marmaralı ama 50 senedir falan merkezdeler. bizimkilerde merkezde oturuyorlar özledim çok:cry:
ay gel kız buralara hep bu angara bebelerimi buluşacak bizde buluşak...:KK19::KK70:

günaydın kolay gelsin sanada isveçin 3. günüde güzel geçsin hadi bakalım :KK9:

ay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye :rolleyes:

servey servey
morordek morordek
ebrusonmez ebrusonmez

Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim :D

ay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye :rolleyes:

servey servey
morordek morordek
ebrusonmez ebrusonmez

Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim :KK70:
ben yazdım aynısını gördün mü...:KK70:
ne sporu okul denetliyormuş ona diyo diye...:KK70:

Back
X