Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kapuska yapardı annem ben çok severdim ona benzettim bunu üstüne limon sıkıp yemeye bayılırdım beğenmediysen bana gönder ben yerimm :kk77::KK45:

evet ya o konuda çok sıkıntılıyım valla pazarın yerini tutmuyor hiçç

tatlı isteğimi azalttı cidden 1 kutu içtim kolayı hayatımdan çıkarmıştım aslında ama sp gününde başka bi seçenek bulamadım tatlı isteği için

kızzz süper olmuşsun çook fark var valla maşallahh siyah elbise de harika olmuş :nazar::nazar:
Sp dışında da yoğurtlu meyve salatası içinde azıcık ceviz ve yLlaf ezmesi köy al sana süper tatlı,ben fresh tatları daha çok seviyorum cnm

Manısa ya gelırsen beklerım haber et mutlakaaa sekerımmm
Benim kankimde matilda yani İzmirde gelirsen SanAda ugradim tabi merkez demisin benim üniv arkadaşım akhisarliydi bir zamanlar turgutlulu bi erkek arkadaşım ama sadece arkadaşım bana ordan üzüm incir falan getirmişti o yönünü çok seviyorum sizin oralarin

Kızlar akşam yemeğini mumkunse akşam 5-6 arası yiyin metobolizma3-6 arası çok hizliymis size ovdugum kereviz de metabolizmayı hızlandırıyor
Birde yemek yerken aceleye getirmeyin benim yemeğim yarım saat sürer olabildiğince yavaş yiyin yediginizin tadına varın

Kızlar bugün akşam kv gidecegiz cumartesi donecegiz bugün sp günü giderken baget alıp orda yapacağım
Yarın içinse malzemelerini evden koyup kendimi garantiye alacağım kereviz brokoli ceviz ve kırmızı pancar alırım yanıma
Malesef bizim eskiler kışın karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye alışmış börek çörek gözleme yufka makarna baklagiller hepside bana düşman:-)

kapuska yapardı annem ben çok severdim ona benzettim bunu üstüne limon sıkıp yemeye bayılırdım beğenmediysen bana gönder ben yerimm :kk77::KK45:

evet ya o konuda çok sıkıntılıyım valla pazarın yerini tutmuyor hiçç

tatlı isteğimi azalttı cidden 1 kutu içtim kolayı hayatımdan çıkarmıştım aslında ama sp gününde başka bi seçenek bulamadım tatlı isteği için

kızzz süper olmuşsun çook fark var valla maşallahh siyah elbise de harika olmuş :nazar::nazar:
Çok teşekkürler canım işte 22 kiloluk bir fark var. İnşallah 62 63 olursam pek mesut olacam.

Benim kankimde matilda yani İzmirde gelirsen SanAda ugradim tabi merkez demisin benim üniv arkadaşım akhisarliydi bir zamanlar turgutlulu bi erkek arkadaşım ama sadece arkadaşım bana ordan üzüm incir falan getirmişti o yönünü çok seviyorum sizin oralarin
Istersen gonderırım canım

Çok teşekkür ederim inşallah. Bu kadar ekmek verdik. Diyet bitse bile hep dikkat etmek lazım ya
Evet haklisin bende o yüzden kendi sistemini olusturuyorum bu tarz beslenme mutluyum da bize zararlı olanları ortak galiba
Karbonhidrat artık meyvelerden ve yulaf kepeğinden alirim
Ödül günlerinde de diğerlerinin tadına bakarım
Birde bu düzene geçince kaçamak tatlı isteğini azaldı sanırım şimdi daha sağlıklı besleniyorumm

Sp dışında da yoğurtlu meyve salatası içinde azıcık ceviz ve yLlaf ezmesi köy al sana süper tatlı,ben fresh tatları daha çok seviyorum cnm
Benim gibi tatlı canavarına oda yetmiyo kızz şimdi gözüm sütlaçta canım istiyor baklava yapıp yediğimden beri tatlı bişey yediğimi hatırlamıyorum krizlere girmeye başladımm :KK43:
Çok teşekkürler canım işte 22 kiloluk bir fark var. İnşallah 62 63 olursam pek mesut olacam.
olursun canım merak etme çok güzel bi gelin olcaksınn:KK200:

Bilin bakalım hangısıyımmmm
image.webp

Benim gibi tatlı canavarına oda yetmiyo kızz şimdi gözüm sütlaçta canım istiyor baklava yapıp yediğimden beri tatlı bişey yediğimi hatırlamıyorum krizlere girmeye başladımm :KK43:

olursun canım merak etme çok güzel bi gelin olcaksınn:KK200:
O zaman bi dükan tatlısı yap yarın resim atmistin ya

Back
X