- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.521
Evet Ankara onun çalıştığı yer anittepeye yakinmis bende carsambalari Tandoğan gidiyorum çok,yakin yani kaptanımA
ankara yaniii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Ankara onun çalıştığı yer anittepeye yakinmis bende carsambalari Tandoğan gidiyorum çok,yakin yani kaptanımA
ankara yaniii
Sp dışında da yoğurtlu meyve salatası içinde azıcık ceviz ve yLlaf ezmesi köy al sana süper tatlı,ben fresh tatları daha çok seviyorum cnmkapuska yapardı annem ben çok severdim ona benzettim bunu üstüne limon sıkıp yemeye bayılırdım beğenmediysen bana gönder ben yerimm
evet ya o konuda çok sıkıntılıyım valla pazarın yerini tutmuyor hiçç
tatlı isteğimi azalttı cidden 1 kutu içtim kolayı hayatımdan çıkarmıştım aslında ama sp gününde başka bi seçenek bulamadım tatlı isteği için
kızzz süper olmuşsun çook fark var valla maşallahh siyah elbise de harika olmuş![]()
Manısa ya gelırsen beklerım haber et mutlakaaa sekerımmmEvet Ankara onun çalıştığı yer anittepeye yakinmis bende carsambalari Tandoğan gidiyorum çok,yakin yani kaptanımtoplight eviniz nerde
41 kere maşallah nazar değmesin sen 65 tede süper gelin olursun relax ol stres yapma aynen devam herşey güzel olacak insEki Görüntüle 1912883 Before 95 After 73 Sağlıklı beslenmeye devam @morordekmedusa38
toz-pembe @KumraL_KrakeR
toplight @matilda34
nilsub
Benim kankimde matilda yani İzmirde gelirsen SanAda ugradim tabi merkez demisin benim üniv arkadaşım akhisarliydi bir zamanlar turgutlulu bi erkek arkadaşım ama sadece arkadaşım bana ordan üzüm incir falan getirmişti o yönünü çok seviyorum sizin oralarinManısa ya gelırsen beklerım haber et mutlakaaa sekerımmm
Çok teşekkür ederim inşallah. Bu kadar ekmek verdik. Diyet bitse bile hep dikkat etmek lazım ya41 kere maşallah nazar değmesin sen 65 tede süper gelin olursun relax ol stres yapma aynen devam herşey güzel olacak ins
Çok teşekkürler. İnşallah bir 10 kilom kaldi. Hep beraber güzel güzel veririz.Ben ŞOKKKmasallahhhhh super otesı olmusss
Çok teşekkürler canım işte 22 kiloluk bir fark var. İnşallah 62 63 olursam pek mesut olacam.kapuska yapardı annem ben çok severdim ona benzettim bunu üstüne limon sıkıp yemeye bayılırdım beğenmediysen bana gönder ben yerimm
evet ya o konuda çok sıkıntılıyım valla pazarın yerini tutmuyor hiçç
tatlı isteğimi azalttı cidden 1 kutu içtim kolayı hayatımdan çıkarmıştım aslında ama sp gününde başka bi seçenek bulamadım tatlı isteği için
kızzz süper olmuşsun çook fark var valla maşallahh siyah elbise de harika olmuş![]()
Istersen gonderırım canımBenim kankimde matilda yani İzmirde gelirsen SanAda ugradim tabi merkez demisin benim üniv arkadaşım akhisarliydi bir zamanlar turgutlulu bi erkek arkadaşım ama sadece arkadaşım bana ordan üzüm incir falan getirmişti o yönünü çok seviyorum sizin oralarin
Evet haklisin bende o yüzden kendi sistemini olusturuyorum bu tarz beslenme mutluyum da bize zararlı olanları ortak galibaÇok teşekkür ederim inşallah. Bu kadar ekmek verdik. Diyet bitse bile hep dikkat etmek lazım ya
Benim gibi tatlı canavarına oda yetmiyo kızz şimdi gözüm sütlaçta canım istiyor baklava yapıp yediğimden beri tatlı bişey yediğimi hatırlamıyorum krizlere girmeye başladımmSp dışında da yoğurtlu meyve salatası içinde azıcık ceviz ve yLlaf ezmesi köy al sana süper tatlı,ben fresh tatları daha çok seviyorum cnm
olursun canım merak etme çok güzel bi gelin olcaksınnÇok teşekkürler canım işte 22 kiloluk bir fark var. İnşallah 62 63 olursam pek mesut olacam.
Saol cnmIstersen gonderırım canım
Mavili miBilin bakalım hangısıyımmmmEki Görüntüle 1912935
Mavi gomlekli...Bilin bakalım hangısıyımmmmEki Görüntüle 1912935
O zaman bi dükan tatlısı yap yarın resim atmistin yaBenim gibi tatlı canavarına oda yetmiyo kızz şimdi gözüm sütlaçta canım istiyor baklava yapıp yediğimden beri tatlı bişey yediğimi hatırlamıyorum krizlere girmeye başladımm
olursun canım merak etme çok güzel bi gelin olcaksınn![]()
Daha önce resim atmıştı en benzeyen mavili orda saçları sarı tonuydu hamilelik dönemi boyamadı herhalBakışlarında bile var bir delilik...![]()