Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay gel bende sana miss gibi süt veririm doğal tavuk yumurtası veririm birde bir bidon peynir veririm gelin anacım gelen karlı çıkar... kahvaltılık sos veririm kuzu keserim gelinnn. yaylada dere kenarında piknik yaparız...
Kızlar bugün akşam kv gidecegiz cumartesi donecegiz bugün sp günü giderken baget alıp orda yapacağım
Yarın içinse malzemelerini evden koyup kendimi garantiye alacağım kereviz brokoli ceviz ve kırmızı pancar alırım yanıma
Malesef bizim eskiler kışın karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye alışmış börek çörek gözleme yufka makarna baklagiller hepside bana düşman
Ay sağol canım bende kızlar gibi şok diyet yapamıyorum malesef yemeği çok seviyorum bu şekilde dizginliyorum kendimi...
Bende herşeyden az az yeme taraftarıyım bir ara herşeyi kesmiştim çok rahatsız olmuştum...
Hadi sende at menunu bakalım...
Akşam: Köfteli Türlü (Patlıcan, kabak, patates, biber, misket köfte hepsi fırında pişiyor) 1 kase yoğurt +6 yk makarna
Gece 9.30: 1 muz + 2 kare bitter + 1 sade türk kahvesi
Gece 11: 2 yk yemeğin sebzelerinden 2 yk yoğurt (eşim ve görümcem yemek yiyorlardı dayanamadım )
Yarım saat yürüyüş ve bugün +200 le 116,9 çıktım
Bugün biraz işlerim vardı dışardaydım hep dışarıda diyetime uydum ama işe gelince bi tık cozuttum 1 mandalin 1 elma ve 1 soğuk kahve (52 kcal) hüplettim şu anda da 2 kare bitter ve sade kahve içiyorum sanırım yarından itibaren sizin önerilerinizi dinleyip ekmek sayısını 8 dilimden 6 ( 3+ 2+ 1) dilime düşürücem akşam nöbetçiyim eve geç gidicem bugün perşembe olduğu için bu seferlik akşam yemeğini yoğurt yumurta süt falan geçiştirmeyi düşünüyorum. yarın 115 için pek bi umudum kalmadı ama 116,5 da yeter
Lahana çorbasını kullanan arkadaşlara ufak bir sorum olacaktı da
Şimdi beslenmeyle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür Hatta akşamlık 1 saat sonra son bir kase daha içerim ( bu arada içine limon sıkarak denedim pek sevmedim bana sadesi daha içilebilir geliyor )
Yarın için taze çorbamıda biraz evvel yaptım ( bir tek blenderden geçirmek kaldı )
Yarın hadi bütün gün evdeyim onla ilgili sıkıntı yokda acaba diyorum cumartesi bahçede gün gecicek içme ihtimalim az ( belki ancak eve gelince 1 kase oda 2 gün dinlenme olarak düşündüm beslenme acısından rahat geçtiyse içmeyedebilirim )
Pazarde dinlenme olur
Eee ben saftirik kendimi kaptırıp yarım tencere yaptım ( tencere ortadan az büyük ) pazartesiye kadar o çorba bozulur diye düşünüyorum
Acaba sıkı bir kapaklıya koyup buzluğa atıp pazar akşamı yada pazartesi çözdürsem olurmu
Sonradan kendi kendimi zehirlemiyeyim
Akşam: Köfteli Türlü (Patlıcan, kabak, patates, biber, misket köfte hepsi fırında pişiyor) 1 kase yoğurt +6 yk makarna
Gece 11: 2 yk yemeğin sebzelerinden 2 yk yoğurt (eşim ve görümcem yemek yiyorlardı dayanamadım )
Bugün biraz işlerim vardı dışardaydım hep dışarıda diyetime uydum ama işe gelince bi tık cozuttum 1 mandalin 1 elma ve 1 soğuk kahve (52 kcal) hüplettim şu anda da 2 kare bitter ve sade kahve içiyorum sanırım yarından itibaren sizin önerilerinizi dinleyip ekmek sayısını 8 dilimden 6 ( 3+ 2+ 1) dilime düşürücem akşam nöbetçiyim eve geç gidicem bugün perşembe olduğu için bu seferlik akşam yemeğini yoğurt yumurta süt falan geçiştirmeyi düşünüyorum. yarın 115 için pek bi umudum kalmadı ama 116,5 da yeter
canım naptın senn hesapladım internetten dün 2191 kalori almışsın bide akşam geç saatte yediklerine ne demeli hadi gündüz yediklerin ok ama akşam yememeye çalış saat 5 ten sonra hiç bişey yeme bu hiç diyet menüsüne benzememiş makarnalar bitterler akşam geç saatte yenen yemekler
kızım hani diyetisyen menüsünü bozmayacaktun dün 2 bitter yemişsin bugünki ne ola yawrum dost acı söyler böyle yaparsan kg veremezsin nefsine hakim ol biraz yemeyince ölecekmisin farzet şeker hastasısın yemen yasak biraz dikkat et sevalim yarışma için değil senin sağlığın için diyorum ben kendini seviyorsan biraz özen göster kendin için bileylwr yap
Lahana çorbasını kullanan arkadaşlara ufak bir sorum olacaktı da
Şimdi beslenmeyle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür Hatta akşamlık 1 saat sonra son bir kase daha içerim ( bu arada içine limon sıkarak denedim pek sevmedim bana sadesi daha içilebilir geliyor )
Yarın için taze çorbamıda biraz evvel yaptım ( bir tek blenderden geçirmek kaldı )
Yarın hadi bütün gün evdeyim onla ilgili sıkıntı yokda acaba diyorum cumartesi bahçede gün gecicek içme ihtimalim az ( belki ancak eve gelince 1 kase oda 2 gün dinlenme olarak düşündüm beslenme acısından rahat geçtiyse içmeyedebilirim )
Pazarde dinlenme olur
Eee ben saftirik kendimi kaptırıp yarım tencere yaptım ( tencere ortadan az büyük ) pazartesiye kadar o çorba bozulur diye düşünüyorum
Acaba sıkı bir kapaklıya koyup buzluğa atıp pazar akşamı yada pazartesi çözdürsem olurmu
Sonradan kendi kendimi zehirlemiyeyim
canım yarın evdeymişsin bence sabah öğle akşam en az 12 kepçe içersin ki bence geriye fazla kalmaz çorbadan ne kadar çok içersen o kadar kg veriyorsun ctesi akşamına da 1-2kase anca kalır ama çok kalırsa dondurucu olur heralde ben herşeyi koyuyorum çünkü