Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bence eşin akşamları onla yemiyorsun diye sabote ediyor yemek düzenini ona göre ayarladan
evet yemek yemiyorum akşamları o yiyor ama oturuyorum genede masaya anlaşmamız öyle ben yemek hazırlarken o mutfakta yanımda duruyor o yemek yerken ben onun yanında oturuyorum dün eve gittim aradı yemek yaptın mı diye daha yapmadım yeni geldim dedim hazırlan dışarı çıkalım dedi aslında yemek olayını hafif atlattım salata meze tarzıyla geçiştirdim ama olan sonra oldu tiramisu ve triliçe söylemiş ikisininde yarısını bana yedirtti yarısını kendi yedi herzaman mı çıkıyoruz ye işte kırma beni falan dedi ben zaten tatlıya dayanamıyorum :KK43: bugün protein günü yapıyorum oyüzden dengelemek için .. dün zaten bünye alışkın değil akşam o kadar kaloriye midem bozuldu çok rahatsız oldum 3 kere tuvalete çıktım kendide pişman oldu yedirdiğine bide bana kızdı mideni küstürmüşsün 2 bişey yedin bak noldun kendine eziyet ediyon biirsürü laf saydı o_O

evet yemek yemiyorum akşamları o yiyor ama oturuyorum genede masaya anlaşmamız öyle ben yemek hazırlarken o mutfakta yanımda duruyor o yemek yerken ben onun yanında oturuyorum dün eve gittim aradı yemek yaptın mı diye daha yapmadım yeni geldim dedim hazırlan dışarı çıkalım dedi aslında yemek olayını hafif atlattım salata meze tarzıyla geçiştirdim ama olan sonra oldu tiramisu ve triliçe söylemiş ikisininde yarısını bana yedirtti yarısını kendi yedi herzaman mı çıkıyoruz ye işte kırma beni falan dedi ben zaten tatlıya dayanamıyorum :KK43: bugün protein günü yapıyorum oyüzden dengelemek için .. dün zaten bünye alışkın değil akşam o kadar kaloriye midem bozuldu çok rahatsız oldum 3 kere tuvalete çıktım kendide pişman oldu yedirdiğine bide bana kızdı mideni küstürmüşsün 2 bişey yedin bak noldun kendine eziyet ediyon biirsürü laf saydı o_O

Ben de dünyaları yedin sandım. Çokta yememissin canım. Arada boyle seyler olmasinormal. Ben de aartık cıs bişey yediğim de anında midem bozuluyor. Wc den çıkamıyorum. ..
kiz ben dün sofraya oturmadan kendi yemegimi yedim. Benim ki hemen anlıyor neden yemiyor sun diye.. ben de 14 gunluk özel bir liste yapıyorum. Ben yemegimi yedim dedim. Bişey demedi şükür. Pizza yapmıştım.

Ben de dünyaları yedin sandım. Çokta yememissin canım. Arada boyle seyler olmasinormal. Ben de aartık cıs bişey yediğim de anında midem bozuluyor. Wc den çıkamıyorum. ..
kiz ben dün sofraya oturmadan kendi yemegimi yedim. Benim ki hemen anlıyor neden yemiyor sun diye.. ben de 14 gunluk özel bir liste yapıyorum. Ben yemegimi yedim dedim. Bişey demedi şükür. Pizza yapmıştım.
ben baştan anlaştım bak bebiş yapcaz oyüzden ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi hem bebeğimizin sağlığı hem benim için dedim :KK45: akşam yemek yemicem dedim yanımda dur ama dedi tamam dedim bende
aynen yaa midem çok fena oldu anlatamam 2 kere oturduğumuz yerde lavaboya gittim sonra eve dönderken de baya kötü oldum zor yetiştik eve ..

Gunaydin kizlar nasilsiniz gorusemedk bayadir :KK8:
Bu sabah kendimi iyi hissediyorum aldigim artinin 800 gramini vermis bulunmaktayim :KK73:
Hafta sonu 0 kacamak bu hafta mezun oliyim artik ayip bu ne bole @keremcemim bana yaklasti resmn ben oldugum yerde sayiklym olmuyo bole:-)

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee sinemm o gelinlik ne ole bayildimmmm:KK37:

Hayırlı Sabahlar ey cemaat-i müslimin
Öncelik saat 9.30 gibi kurumumuzun düzenlediği obeziteye karşı yürüyüş adı altında bir etkinliğe katıldım az önce bir saate yakın yürüdük. Şimdi bu sporun üzerine ne yesem diye düşünüyorum.
Brokolili yumurta olur mu ki acep.:KK72:

Öncelik saat 9.30 gibi kurumumuzun düzenlediği obeziteye karşı yürüyüş adı altında bir etkinliğe katıldım az önce bir saate yakın yürüdük. Şimdi bu sporun üzerine ne yesem diye düşünüyorum.
vayy süpersin canımm :KK9:

Bence süper olur :kk77:

nilsub nilsub kuzum tesisat işi sıkıntı vermedi inşallah?

@ebrusonmez afiyet olsun kuzum, 1,5 dilim tatlı ödül olsun sana :)

@keremcemim kuzum ne zaman geçeceksin evine? Kv nerde senin?

matilda34 matilda34 kuzucum kızlar biliolar, ben elevit içiyorum, değerlerimi de azıcık yükseltmiş şükür.

azaydidem azaydidem kuzucum nerdesin??

@inatettimolacak özgecim vizeler bitti mi senin?

T tatlitambak tambakcım yine bi şeyda çoskunla başlamışsın, hayırlı olsun, sana iyi gelecektir eminim :)

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR üzülme bakalım kuzum, hemen gelen hemen gidecektir

@btlbetul betüş cidden nerdesin ya? Ay tutulması mı oldun naaptın :)

toplight toplight kaptanım ödülü dün yapmışsınız, hafta sonu devam ediyoruz o zaman diyetlere, pazartesi hedeflerimiz var daha :)

morordek morordek hamiş ördekimiz napıo acep :)

@servey iyi akşamlar Servey hatunum, kız o yoğunluğa Ela'yı napıosun sen? Kim bakıyo yanında mı götürürsün yoksa??
Canim buralardayim arada grip okuyorum ama katilamadim bi turlu dun otobusdeyken kilomu yazdm lise arkadaslarmla bulusmaya gttim karbonhidratin dibine vurdum :D bgunde aldigimi vermeye calisiyorum ayda 1 bole bulusucaz artik gelecek aya kadr zayflamam lazm ;)

Bugün arkadaş oturmamız var, yine insanların zorlaması ve yeter ne çok verdinleriyle uğraşcaz dur bakalım, yanımda kek ve kereviz salatası götürücem yine :)
canim sen dukana devm mi ediyosun kek yapicam dyince ole anladm o_O

nilsub nilsub kuzum tesisat işi sıkıntı vermedi inşallah?

@ebrusonmez afiyet olsun kuzum, 1,5 dilim tatlı ödül olsun sana :)

@keremcemim kuzum ne zaman geçeceksin evine? Kv nerde senin?

matilda34 matilda34 kuzucum kızlar biliolar, ben elevit içiyorum, değerlerimi de azıcık yükseltmiş şükür.

azaydidem azaydidem kuzucum nerdesin??

@inatettimolacak özgecim vizeler bitti mi senin?

T tatlitambak tambakcım yine bi şeyda çoskunla başlamışsın, hayırlı olsun, sana iyi gelecektir eminim :)

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR üzülme bakalım kuzum, hemen gelen hemen gidecektir

@btlbetul betüş cidden nerdesin ya? Ay tutulması mı oldun naaptın :)

toplight toplight kaptanım ödülü dün yapmışsınız, hafta sonu devam ediyoruz o zaman diyetlere, pazartesi hedeflerimiz var daha :)

@servey iyi akşamlar Servey hatunum, kız o yoğunluğa Ela'yı napıosun sen? Kim bakıyo yanında mı götürürsün yoksa??
Hı biliyorum cnm daha önce bende kullanmıştım bi sorayım dr a bu hafta istediğim gibi olmazsa kan vermeye gitcem zaten

Selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl başladı hafta sonu? Kaçamak yapmak yok :KK20:

Hamiş ördekinizi cok yoruyorlar. Tez hocam gene çıldırdı. Dönem sonu tez izleme komitesine giriyoruz doktora öğrencileri olarak ama daha en az 1 ay var. Benim sevgili (!) çılgın tez hocam ise dün aksam mail atıp tez izleme komitesi icin olan raporumun taslak halini pazartesiye göndermemi istemis!!! Yani diyor ki hafta sonu boş durma, çalış. Daha ortada raporun r'si yok. Word'u olusturmadım bile. Yarın sabah sınav görevim var. Evde işler var yapılacak. Bilmiyorum nasıl yetişecek, muhtemelen yetişmeyecek "hocam bu kadar oldu" diyecegim. Ayy neyse sen de sorduguna pisman olmussundur wendy'cim, bir dokun bin ah işit gibi oldu ama dökülmem lazımdı :(

Ya bu arada dün kaçıncı olduk noldu baktım ama göremedim niye yazmıyor o_O
Daha sonuc listeleri hazırlanmamıs ama gördügüm kadarıyla sanırım dördüncüyüz canım

Gunaydin kizlar nasilsiniz gorusemedk bayadir :KK8:
Bu sabah kendimi iyi hissediyorum aldigim artinin 800 gramini vermis bulunmaktayim :KK73:
Hafta sonu 0 kacamak bu hafta mezun oliyim artik ayip bu ne bole @keremcemim bana yaklasti resmn ben oldugum yerde sayiklym olmuyo bole:-)

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee sinemm o gelinlik ne ole bayildimmmm:KK37:
Çok teşekkür ederim krakerim. Vallahi @keremcemim in hepimizinkinden hızlı çalışan bir metabolizması var. Her hafta 3 kilo verebilmek her yiğidin harcı değil. Bende çok dikkat etmeme rağmen anca 1.5 gidiyor

Çok teşekkür ederim krakerim. Vallahi @keremcemim in hepimizinkinden hızlı çalışan bir metabolizması var. Her hafta 3 kilo verebilmek her yiğidin harcı değil. Bende çok dikkat etmeme rağmen anca 1.5 gidiyor
Bencede onunki bambaska bi metabolizma bosuna robocop demiyoruz ona ama gerckten masallahi var ben hala nasl 95 kiloya cikmis anlamis deglim valla :KK48:

Bencede onunki bambaska bi metabolizma bosuna robocop demiyoruz ona ama gerckten masallahi var ben hala nasl 95 kiloya cikmis anlamis deglim valla :KK48:
Aynen bende valla. Bu kadar dirayetli bir insan nasıl çıkmış anlamadim. Ama hastalıktan ötürü ilaçlardan ve strestent dolayidir

Back
X