Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anam ya kac sayfa birikmis:KK34::KK34:o_O
Kizlar ders calisiyorum hafta sonu sinavim.var ondan giremiyom ama diyetimi hic bozmadm :KK72:

@Pdr93 sinemcim bune guzellik kiz super olmussun dahada inceliceksin dahada guzel olcaksin insallhh:KK37:

medusa38 medusa38 nickin hayirli olsun:-)
Sendeki degisim muhtesem gozlerim yerinden cikti adeta:KK57:

nilsub nilsub kiz onu yerim ya ben ne datluuu adini ne koydunuz seninmi her yazismayi okuyamdm da:ıslık:

servey servey :KK70::KK70::KK70:sana sadece gulucuk

Bizim vendiye noldu nickide degismis ban yemis bide budami bdvye girdi napti:KK51:

@inatettimolacak topragim.gecmis olsun kuzu her adetin bolemi geciyo ya:KK43:

@toz-pembe seni unuttum sanmaaa cimcimee:süslü: bebek gibi olmusun tutu masallah sana :KK15:

@azaydidem naber sekerim :KK48:

@ebrusonmez 30 kasim hedefimi vardi ya bende varmiydimki unuttum:oops:

morordek morordek bebisin hareketlenmedimi kiz hala :KK46:

toplight toplight kaptanikom senden naber :KK49:

Baska kim kaldi ay unuttuklarim kusura bakmasn kafam cok dolu:deli:

Oyleee iste kizlar birde okul aile birligi baskaniyim ogretmnler gunu icin etkinlk hazirliyom bayaa islerim var yoruldum anasini satim:63:
Saol cnm durmak yok daha verilecek on kilouk bir göbek var

2016-11-23 20.27.30.webp

Ay eğer bugün kafada bitirip toparlayamasaydim vazgececektim . Kendime eziyet etmekten vazgeçtim ve sağlıklı beslenmeyi kafamda oturarak az da olsa kalıcı ve yağdan kilo vermeye calisacagim
Bende kendi diyetimi yapıyorum artık bu hafta 2. Haftam geçen hafta 3.5 bu haftada bugüne kadar 3 kg verdim

Ay eğer bugün kafada bitirip toparlayamasaydim vazgececektim . Kendime eziyet etmekten vazgeçtim ve sağlıklı beslenmeyi kafamda oturarak az da olsa kalıcı ve yağdan kilo vermeye calisacagim
İyi yapmışsınız devamını getir ve başaracağina inan

Bende kendi diyetimi yapıyorum artık bu hafta 2. Haftam geçen hafta 3.5 bu haftada bugüne kadar 3 kg verdim

Senin masaallahin var canim. Ben o kadar iradeli olamadım hiç. Ben olduğum zaman da kocam bozdurdu hep. Sen benden önce mezun olursun zaten canim.

Nasıl bir gruptur bu ya dünden beri baş agrım geçmedi kızlar.... umarım yarına geçer.
Bu arada arkadaşım gelecek sabahtan kahvaltıya. Kendisi de diyette bana sağlıklı bildiginiz tarifler varsa söyleyin yapayim

kızlar haftasomnuna kadar bana müsade sınava az kaldı popom tutuştu bi yandan geçmiş olsuna geşlenler bi yandan teog tatili yüzünden oğlanı biyerlere götür sınava çalışamadım fazla o yüzden pazartesiye kadar fala giremem haberiniz ola özge ve ordeğim de yoğun ama inanıyorum siz sapıtmazsınız güzel güzel diyeti yaparsınız misafirlere bi sürü şey hazırladım akşam 6 gibi gelmişlerdi ben sadece tadına baktım kalorili diye akşam yemekde yemedim midem kazınıyo ama kg vermek için yememem lazım özellikle de bu saatte sizde benim gibi yapın

Back
X