- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #222.561

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben menülere uzun uzun yorum yapamasam da güzel buldugum menüleri begeniyorum, güzel olmayanları begenmiyorum![]()
Naptin ortim nasıl gidiyorO zaman seni etiketlerim artık beğenilerine dikkat ederim
Saol cnm durmak yok daha verilecek on kilouk bir göbek varAnam ya kac sayfa birikmis
Kizlar ders calisiyorum hafta sonu sinavim.var ondan giremiyom ama diyetimi hic bozmadm
@Pdr93 sinemcim bune guzellik kiz super olmussun dahada inceliceksin dahada guzel olcaksin insallhh
medusa38 nickin hayirli olsun
Sendeki degisim muhtesem gozlerim yerinden cikti adeta
nilsub kiz onu yerim ya ben ne datluuu adini ne koydunuz seninmi her yazismayi okuyamdm da
servey
sana sadece gulucuk
Bizim vendiye noldu nickide degismis ban yemis bide budami bdvye girdi napti
@inatettimolacak topragim.gecmis olsun kuzu her adetin bolemi geciyo ya
@toz-pembe seni unuttum sanmaaa cimcimeebebek gibi olmusun tutu masallah sana
@azaydidem naber sekerim
@ebrusonmez 30 kasim hedefimi vardi ya bende varmiydimki unuttum
morordek bebisin hareketlenmedimi kiz hala
toplight kaptanikom senden naber
Baska kim kaldi ay unuttuklarim kusura bakmasn kafam cok dolu
Oyleee iste kizlar birde okul aile birligi baskaniyim ogretmnler gunu icin etkinlk hazirliyom bayaa islerim var yoruldum anasini satim![]()
Naptin ortim nasıl gidiyor
Bende kendi diyetimi yapıyorum artık bu hafta 2. Haftam geçen hafta 3.5 bu haftada bugüne kadar 3 kg verdimAy eğer bugün kafada bitirip toparlayamasaydim vazgececektim . Kendime eziyet etmekten vazgeçtim ve sağlıklı beslenmeyi kafamda oturarak az da olsa kalıcı ve yağdan kilo vermeye calisacagim
İyi yapmışsınız devamını getir ve başaracağina inanAy eğer bugün kafada bitirip toparlayamasaydim vazgececektim . Kendime eziyet etmekten vazgeçtim ve sağlıklı beslenmeyi kafamda oturarak az da olsa kalıcı ve yağdan kilo vermeye calisacagim
Sıcak süte çok az tuz katıyorsun, tuzlu süt oluyor. Küçükken şekerli süt yerine tuzlu süt istermişim şimdi de hiç sevmem şekerli sütüAyy insallah yaa
Tuzlu süt müO nasıl oluyor ya ilk kez duydum
İyi aksamlar Cnmherkese iyi akşamlar ancak oturdum totomun üzerine....
Bende kendi diyetimi yapıyorum artık bu hafta 2. Haftam geçen hafta 3.5 bu haftada bugüne kadar 3 kg verdim
sanada nasılsın...İyi aksamlar Cnm
bence o herkesten önce mezun olucak maşallah diyelimde nazar değmesin...Senin masaallahin var canim. Ben o kadar iradeli olamadım hiç. Ben olduğum zaman da kocam bozdurdu hep. Sen benden önce mezun olursun zaten canim.
İyi yapmışsınız devamını getir ve başaracağina inan