- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #222.681

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wendy kaç kilosun şimdi cnm aslında ben seni değil ebruyu yakalayacaktim ben 52 olana kadar devam edeceğim bi on kiloda göbeği ancak eritirim
Ben burdayim ama neyseooofff çok sıkıldımmm, nerdesiniz kızlar..
ebrusonmez
nilsub
btlbetul
matilda34 @busram92
morordek
inatettimolacak
Ben burdayim ama neyse![]()
bilmiyorum ki eşim atmıştı resmi güldüm size de atayım dedimHangi diyeti yaptı acabaKaratay mi ki
hahah aynen bize benziyoraa ben
ya napçan, sölemiomyarına benim kilomu vericen dimi?
Yok söylemem kız senimi kiracamaa ben
ya napçan, sölemiomyarına benim kilomu vericen dimi?
Ben geldim sen kactinmiooofff çok sıkıldımmm, nerdesiniz kızlar..
ebrusonmez
nilsub
btlbetul
matilda34
morordek
inatettimolacak
azaydidem B bsram09 T tatlitambak
servey
toz-pembe
candy_candy
medusa38
Aleykum selamSelammm selammm
Akşam meyve olarak ayva ye hem yok tutuyo hemde odem atiyokızlar bugün yeşil çay mistik çay 5 i bir yerde çay ne varsa içecem akşam şu regl ödemi gitmesi lazım yarın tartıda ya başka önerisi olan var mı
Hemde kocaman 50 kalori çok sert dersen rendeleyip yoğurda katAkşam meyve olarak ayva ye hem yok tutuyo hemde odem atiyo
Kaptanım gayet güzel gidiyorsunuz o artida gider bugün arkadaşlar beni masaya yatırdıkızlar slm sabah ders çalıştım öğleye doğru oğlanı sinemaya götürdüm eve yeni girdim hemen dersin başına oturacam size slm vereyim dedim yarın çocuklatda olmayacağı için daha rahatım dün çok az yedim ama koşturmadan su içmeyi unutmuşum sabah kg artı çıktı bugünde şimdiye kadar 1lt içtim yatana kadar 3e tamamlayacağım uğrayamıyorum ama kaçamak yok haberiniz olsun geçmişi okuyamadım sizinde yoktur umarım
yiyecek bişey olmasın diyorum aslında tartıda sabah ağırlık yapmasın diyeHemde kocaman 50 kalori çok sert dersen rendeleyip yoğurda kat
suç değil tabikii şok oluyoruz biz veremedikçe sen üçer beşer veriyon hayret ediyoruz nasıl beceriyon diye kıskanıyoz herhallKaptanım gayet güzel gidiyorsunuz o artida gider bugün arkadaşlar beni masaya yatırdınasıl bu kadar kg verebiliyorum acaba yalanmi söylüyorum ya dakelepcemi taktırdım turlu rivayetler var bende tartı resmi attım
Çok kg vermek sucsa beni aforo edin![]()