Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

suç değil tabikii şok oluyoruz biz veremedikçe sen üçer beşer veriyon hayret ediyoruz nasıl beceriyon diye kıskanıyoz herhall :KK70:
Walla menüleri yazıyorum benim vücut bu düzeni çok sevdi sağlıklı kilosuna dönüyor onun dışında bisey yapmıyorum ama doğru kombinleme yapmaya çalışıyorum

Kızlar selamlar ben geldim.. Biraz daha iyiyim cok sükür soran yazan herkese teşekkür ederim. 3.gündeyim ağrım dindi biraz en azından artık ilaçla idare edebiliyorum hastaneye tasınmaktan kurtuldum.
Pek bisey yıyemıyorum ama tabııkı sısılıgım var. Yarın nasıl gelırım hıc bılmıyorum..
Siz neler yaptınız bakıym kısa bı özet gecverın bana önemli bi olay varsa ;)

ay sorma bacım dün akşamdan beri kızımın diş ağrısı tuttu sabaha kadar ağladı ben başında sabah erkenden hemen dişçiye benim dişim dolgu olgu oldu onunda iltihap yapmış ilaç verdi çarşıda alışveriş yaptım..
öğlen geldim 2 gibi bi yattık ikindi ezanda kalktım eşimde geldi hayvanlara çocuklarıda götürdüm hava güzeldi geldim sofra kurdum yemek yedik şimdide ders yapıyoruz ... dün yapamadı diş ağrısından ...bugune kaldı şimdide yeşil çay yapıcam içicem...

kızlar ben bi karar aldım kendimce

protein günleri hariç diğer günler sabah kahvaltılarımı iyi yapıcam
metobolizma hızım düştü ya
düşünün ben en geç öğlen saat 1 e kadar öğle yemeğimi yemiş oluyorum ekstra bi durum olmazsa..ve akşam yemeği yemiyorum
yani ertesi gün sabaha kadar açım buda 20 saat yapar :KK57:
sabahları işe gelirken yürüyerek geliyorum 55 dk yürüyorum :KK76:
ve işe gelince karnım çok aç oluyor yoğurt yada çok az bişeylerle geçiştirmeye çalışıyorum burda kötü yorum almayayım diye :KK43:
ama düşünün sadece öğlenleri doğru düzgün bişey yiyorum oda ekmeksiz falan yemeye çalışıyorum
az yemek kilo verdirmiyor metobolizmam yavaşladı resmen sabah yenen şeyler gün içinde illaki vücut yakıyor .. vücudumun direnci düştü :hasta: halsizlik var üstümde
protein günlerinde gene sabahları yulaf kepekli yoğurt yerim ama diğer günler kahvaltı konusunda kendimi serbest bırakıcam genellikle çalıştığım için simit, poğaça, kek, meyve, special k , börek, peynirli domatesli soğuk sandviçler,karışık tost bu tarz şekler yiyebilirim akşam yememeye devam

rahatsız olursanız menü paylaşımında sabah kahvaltımı paylaşmayabilirim
paylaş derseniz de lütfen motive olmam için kahvaltı konusunda bana kötü yorum yapmayın sizden istediğim bu 20 saat aç kalıp 55 dk yürüdükten sonra bunları yediğimi göz önünde bulundurursanız memnun olurum teşekkür ederim
:KK200:
@toplight nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak @azaydidem wendy wendy @Pdr93 @candy_candy @servey @KumraL_KrakeR @btlbetul ebrusonmez ebrusonmez @tatlitambak medusa38 medusa38
Canım zaten sürdürülebilir bi diyet tercih etmelisin.Aç kalarak kilo versen bile sonradan alırsın. Bence abartmamak şartıyla yiyebilirsin.
Fast food değilde daha yumurta peynir zeytin tarzı olsa sağlıklı olur. Ama bulamıyorum diyorsan en hafif olanlarını tercih et.

ay sorma bacım dün akşamdan beri kızımın diş ağrısı tuttu sabaha kadar ağladı ben başında sabah erkenden hemen dişçiye benim dişim dolgu olgu oldu onunda iltihap yapmış ilaç verdi çarşıda alışveriş yaptım..
öğlen geldim 2 gibi bi yattık ikindi ezanda kalktım eşimde geldi hayvanlara çocuklarıda götürdüm hava güzeldi geldim sofra kurdum yemek yedik şimdide ders yapıyoruz ... dün yapamadı diş ağrısından ...bugune kaldı şimdide yeşil çay yapıcam içicem...
Geçmiş olsun canım.Ne yoğun bi günmüş.

Kızlar Naber bugün oğlum okulda ateşlenmiş zaten hastaydı dr götürdüm bademcik enfeksiyonu bi torba ilaçla döndük eve kendimde biraz hasta gibiyim ayyy Üşüyorum bizi bu havalar mahvetti
Menüm
Sabah dukan krep peynir
Öğle tavuk döner yağsız marketten aldım 1 bardak zero
Akşam ayran peynirli omlet

Su 2 lt
Spor 100 dk yürüyüş

Hello canlar ya ben persembeleri derse girdigim icin cok yogun oluyorum, bi de baska ünide ders, oraya git eve gel derken akşam oluyor.
bende dünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 muz

Öğle; Birazcık fırın tavuk, ayvalı yoğurt

Ara: 1 mandalina, 3-4 ceviz, bi kaç leblebi

Akşam: dukan krep, kıyma sote, 1 bardak ayran, acı sos.

Su: 1,5 lt
Spor; maalesef :KK43:

morordek morordek @toplight inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub
Yahu o ne bicim kahvaltı sadece muzla güne başlanır mı :( bak simdi asagıda toz-pembeye yazacaklarımı sen de oku wendicim
kızlar ben bi karar aldım kendimce

protein günleri hariç diğer günler sabah kahvaltılarımı iyi yapıcam
metobolizma hızım düştü ya
düşünün ben en geç öğlen saat 1 e kadar öğle yemeğimi yemiş oluyorum ekstra bi durum olmazsa..ve akşam yemeği yemiyorum
yani ertesi gün sabaha kadar açım buda 20 saat yapar :KK57:
sabahları işe gelirken yürüyerek geliyorum 55 dk yürüyorum :KK76:
ve işe gelince karnım çok aç oluyor yoğurt yada çok az bişeylerle geçiştirmeye çalışıyorum burda kötü yorum almayayım diye :KK43:
ama düşünün sadece öğlenleri doğru düzgün bişey yiyorum oda ekmeksiz falan yemeye çalışıyorum
az yemek kilo verdirmiyor metobolizmam yavaşladı resmen sabah yenen şeyler gün içinde illaki vücut yakıyor .. vücudumun direnci düştü :hasta: halsizlik var üstümde
protein günlerinde gene sabahları yulaf kepekli yoğurt yerim ama diğer günler kahvaltı konusunda kendimi serbest bırakıcam genellikle çalıştığım için simit, poğaça, kek, meyve, special k , börek, peynirli domatesli soğuk sandviçler,karışık tost bu tarz şekler yiyebilirim akşam yememeye devam

rahatsız olursanız menü paylaşımında sabah kahvaltımı paylaşmayabilirim
paylaş derseniz de lütfen motive olmam için kahvaltı konusunda bana kötü yorum yapmayın sizden istediğim bu 20 saat aç kalıp 55 dk yürüdükten sonra bunları yediğimi göz önünde bulundurursanız memnun olurum teşekkür ederim
:KK200:
@toplight nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak @azaydidem wendy wendy @Pdr93 @candy_candy @servey @KumraL_KrakeR @btlbetul ebrusonmez ebrusonmez @tatlitambak medusa38 medusa38
Canım ben sabahları yenen şeylerin metabolizma tarafından gün icinde sindirildigini düsünüyorum, o yüzden kahvaltı bence günün en önemli ögünü. Ben diyet yaparken de kacamak yapacaksam bile sabah yapardım. Bence sabah kahvaltılarını atlamak cok yanlıs. Başlarda sana simit, pogaca yiyorsun diye kızıyorduk hatırlıyorum ama sen gercekten aksamları bi sey yemiyorsun, biz de zamanla ögrendik senin tarzını. Aslında bence aksamları bile hafif gecistirebilirsin ama o da senin kendi tercihin. Zaten aksam da yemeyip sabahı da az gecistirirsen metabolizmanın durması cok normal. Hatta ben diyetteyken aksamları cok erken yiyip uzun süre ac kaldıgımda bile (sabahı iyi yemis olsam da) istedigim eksiyi göremiyordum. Kisinin kendi metabolizmasını tanıyıp ona göre hareket etmesi mantıklı bence. Tabi buradan sabahları kacamaklar partisi yapın dedigim falan anlasılmasın, gene de dikkat etmeye calıs ama kilo verdigin sürece makul görülebilir.
Ben cok yogundum ya, üstte de yazdım, anca gelebildim :(
Kızına cok gecmis olsun canım

Kızlar Naber bugün oğlum okulda ateşlenmiş zaten hastaydı dr götürdüm bademcik enfeksiyonu bi torba ilaçla döndük eve kendimde biraz hasta gibiyim ayyy Üşüyorum bizi bu havalar mahvetti
Menüm
Sabah dukan krep peynir
Öğle tavuk döner yağsız marketten aldım 1 bardak zero
Akşam ayran peynirli omlet

Su 2 lt
Spor 100 dk yürüyüş
Sana da cok gecmis olsun canım, insallah iyilesir hemen

Back
X