canım yaa sen diyetisyene gidiyormusun hani diyetisyenin listesi demiştin başladım diyede ondan sordum.. gidiyorsan yazık bak başlayamadım diyorsun ama başlayamama sorunun nedir bunu bulsak...
sana kesinlikle katılmıyorum, yediklerini dürüstçe yaz tabiki ama saçma sapan şeyler yedim diye yazılanları gördükçe inan başarıyla kendini toparlamış kişilerde ister istemez etkileniyor, ben ağzıma salata yoğurttan başka bir şey sokmazken sen gelip gözleme dersen ekmek arası yedim dersen börek poğaça dersen tatlı pasta dersen benimde canım çeker çünkü aç geziyorumdur bunları misal yazdım kimseye sen şunu yedin demiyorum kimse alınganlık yapmasın...kendimide misal yazıyorum.... neyse.. işte ben aç gezerken karnım goruldarken bu yenilenleri görmek beni deli ediyor canım isteyebiliyor mutfağa girip yarım ekmek arası kaşar yapmam an meselesi olabilir...
tabiki yorumlayalım yediklerimizi ama zaten pasta börek çörek yenildiği zaman bunun diyetle uzaktan yakından alakası olmadığını bilecek kadar bilgiliyiz hepimiz ben sana bunu yemişsin kötü olmuş desemmi ikna olacak bir daha yemeyeceksin buna inanmıyorum yiyen bir daha yiyor tüm yorumlara karşı yapılacaksa yapılıyor tekrar tekrar bir düzelme olmuyor....
ben hala dediğimi savunuyorum gelipte çokokrem yedim gözleme yedim bazlama yedim börekti poğaçaydı makarnaydı pilavdı demeyin arkadaşım... yiyorsanız bile ölçülü bir şekilde yazarsanız buna kimse tepki göstermez...
bana desen ki sabah kahvaltıda ekmek yerine yarım dilim börek yedim.. sesim çıkmaz....anlatabiliyormuyum...akşam yemeğinde 2 kaşık pilav yersin ama ekmek yemezsin... önemli bulduğum ölçüsü... bir kaç günde bir kez kaçabilir iki kez kaçabilir ama tam gün içinde bana gelip beş tane diyetle alakası olmayan zararlı şey sayarsan yapma etme yorumu yerine tepki alırsın artık yeter çünkü hiç birimizin zamanı kalmadı.... boş zamanı olan varsa başarı öyküleride ne yapılmış ne kadar zamanda ne uygulanmış lütfen bir göz atsın sonra daha burada kaç yıl geçireceğine karar versin.... haa ben bir hafta iyi giderim iki hafta ne yaparsam yapayım diyen varsada buyursun istediği takıma geçiş yapsın kaç haftadır liste sonlarındayız bu takımın artık kaçamağa değil motivasyona azime istikrara ihtiyacı var...