- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #226.001
Ay cok heyecanlıyımhaftaya sölicem inşallah ördekcim, 59 gelcek haftaya, matilda beni aldı götürdü, kaçamam da artık, o 59 mecbur gelecek buraya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok heyecanlıyımhaftaya sölicem inşallah ördekcim, 59 gelcek haftaya, matilda beni aldı götürdü, kaçamam da artık, o 59 mecbur gelecek buraya![]()
deme ördekçim
ay eklesem mi, herşeyimi görcen mi sen benim şimdi![]()
Yardıma gelelim hemenMerhabalar,
8.takim kaptani teknik sebepten ugrayamadigi icin listemizi paylasim alanina taşımanizi rica etti..
oynakbaşı34 ve yst38 sabit, yst38 mezun olmak istiyormuş..
Teşekkür ederiz..
Ben bilmiyorum yoksa yapmaya çalışırdım. Kaptanlar görünce halleder.Merhabalar,
8.takim kaptani teknik sebepten ugrayamadigi icin listemizi paylasim alanina taşımanizi rica etti..
oynakbaşı34 ve yst38 sabit, yst38 mezun olmak istiyormuş..
Teşekkür ederiz..
Fedakar annedegeldi hemenYardıma gelelim hemen![]()
Bozdun mu yoksabenim de bugünkü menüm çok iç açıcı![]()
benim de bugünkü menüm çok iç açıcı![]()
ellerine sağlık ben çocukların peşinde koşuyorumKendi listemizi de paylaşım alanına ekliyorumtoplight kaptanım. Büşra'nın gelecegi yok gibi...
Kolay gelsin kaptanımellerine sağlık ben çocukların peşinde koşuyorum
canım bende az sonra spora gidecem 9 da bitiyor akşam ilerleyen saatlerde yaparım bende bi aksilik olmazsaKolay gelsin kaptanım
Bu arada listeleri düzenleme sırası bu hafta bizdeymis, ben akşam dışarıda olacağım ama eve gec gitmezsem halledebilirim istersen?
Nası oldun cnm geçtimi ağrılarınBen erken gelemedim kızlar telefonum bozuldu ama cok farketmezdı 56 idim sadece eşimden girdim yine
Kolay gelsin kaptanım.Çok iyi yapmışsınız.kızlar zinciri kırıp spora geldim nefes egzersizi
Koloskopi oldu ya cnm rahimden ağrı yapmıştı 2 hafta sonra alcak sonuçlarımedusa38 neyin var canım geçmişi okuyamadım.