Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım, biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, kaç kiloya inmek istiyorsun gibi?
Bir de bizimle yarışmak istiyorsan, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor :)
Hoşbulduuk :) Kilomu bilmiyorum aslında tartıya çıkmaktan korkuyorum en son 66 idim. Boyum da 172 cm. 58 kiloya inmek istiyorum. Aslında önceden 56 kilo idim sonra stresli bir dönem geçirdim stresi atlatabilmek güdüsüyle kendimi yemeye verdim. Sonuç bu, kiloma yarın sabah bakarım. Evet evet kabul ediyorum o kuralları da sadece mesaj sayısını tamamlayacak konular bulabilecek miyim burada o konuda şüphelerim var :D

Hoşbulduuk :) Kilomu bilmiyorum aslında tartıya çıkmaktan korkuyorum en son 66 idim. Boyum da 172 cm. 58 kiloya inmek istiyorum. Aslında önceden 56 kilo idim sonra stresli bir dönem geçirdim stresi atlatabilmek güdüsüyle kendimi yemeye verdim. Sonuç bu, kiloma yarın sabah bakarım. Evet evet kabul ediyorum o kuralları da sadece mesaj sayısını tamamlayacak konular bulabilecek miyim burada o konuda şüphelerim var :KK70:
canım burayı takip edersen zaten göreceksin 5 mesajın bile çoğu zaman az geldiğini
zaten hergün menü bildirimi spor bildirimi yapacaksın etti mi sana 1-2 bildirim diğer menülere de yorum yapabilirsin kendinden bahsedersin günlük yaşam derken 5 mesaj birden doluyor

ben takım kaptanıyım 45 yaşındayım çalışıyorum 2. üniversite okuyorum 2 oğlum var ve kilolarımla boğuşuyorum daha önce mezun olmuştum koruyamadığım için şimdi gene listelerdeyim
sende kendini kısaca tanıtırsan diğer arkadaşlarda tanıtırlar tanışmış oluruz

canım burayı takip edersen zaten göreceksin 5 mesajın bile çoğu zaman az geldiğini
zaten hergün menü bildirimi spor bildirimi yapacaksın etti mi sana 1-2 bildirim diğer menülere de yorum yapabilirsin kendinden bahsedersin günlük yaşam derken 5 mesaj birden doluyor
aslında doğru günlük hayattan bahset kilo ve spor bildirimi 5 mesaj gayet az, bir de ben çok konuşan biriyim. :-):-)

ben takım kaptanıyım 45 yaşındayım çalışıyorum 2. üniversite okuyorum 2 oğlum var ve kilolarımla boğuşuyorum daha önce mezun olmuştum koruyamadığım için şimdi gene listelerdeyim
sende kendini kısaca tanıtırsan diğer arkadaşlarda tanıtırlar tanışmış oluruz
Sizin gibi ben de kilo vermiştim ve koruyamadım. Sonra işte alınca tekrar geri döndüm, birkaç kere denedim tek başıma ama istikrarı sağlayamadım :KK61: Pantolonlarım olmuyor, olanlar sıkıyor daralıyorum kendime daha çok kızıyorum kızdıkça da yiyorum daha çok kilo alıyorum :KK61: İstanbul'da yaşıyorum, mühendislik mezunuyum çalışıyorum. İnşallah güzel bir şekilde tekrar mezun listelerine döneriz. Zaten Nisanda en yakın arkadaşımın düğünü var. :110:

Sizin gibi ben de kilo vermiştim ve koruyamadım. Sonra işte alınca tekrar geri döndüm, birkaç kere denedim tek başıma ama istikrarı sağlayamadım :KK61: Pantolonlarım olmuyor, olanlar sıkıyor daralıyorum kendime daha çok kızıyorum kızdıkça da yiyorum daha çok kilo alıyorum :KK61: İstanbul'da yaşıyorum, mühendislik mezunuyum çalışıyorum. İnşallah güzel bir şekilde tekrar mezun listelerine döneriz. Zaten Nisanda en yakın arkadaşımın düğünü var. :110:
aa meslektaşmışız ben inş mühendisiyim seninki hangi bölüm?

Hoşbulduuk :) Kilomu bilmiyorum aslında tartıya çıkmaktan korkuyorum en son 66 idim. Boyum da 172 cm. 58 kiloya inmek istiyorum. Aslında önceden 56 kilo idim sonra stresli bir dönem geçirdim stresi atlatabilmek güdüsüyle kendimi yemeye verdim. Sonuç bu, kiloma yarın sabah bakarım. Evet evet kabul ediyorum o kuralları da sadece mesaj sayısını tamamlayacak konular bulabilecek miyim burada o konuda şüphelerim var :KK70:
Merhaba adaşmışız.
BendeEbru ama bana genelde Ebruş diyorlar. Karışmaz heralde :))
Mesaj konusunda sıkıntı olmaz ben genelde aktifim bol bol muhabbet edebiliriz.

Nisana kadar 58 olursun o zamn.Bizden tam destek.. :p

Güzel takımımın güzel bayanları sular içildi mi??
Yeşil çaylar demlendi mi??

medusa38 medusa38 telefonunu yaptırabildin mi?

azaydidem azaydidem ödem çayı içmeyi unutma

T tatlitambak sıkı kontrole bailamıştın nasıl gidiyor?

toz-pembe toz-pembe saf proya devam mı?

inatettimolacak inatettimolacak nasılsın canım?Yoğunluk devam sanırım.

candy_candy candy_candy uğramıyorsun ne zamndır.İsveçii bozdun mu yoksa :p
Biliyorum senenin son haftası işler çok daha yoğun oluyor ama arada uğrayıp menü yazsan senin için çok iyi olur.
Malum tatil memleket süprizz...

matilda34 matilda34 nasılsın canım..
Diyete devam mı??

@wendigo sabah uğrayıp kaçtın..
Ağlayacam ama

Vayy çok havalısın..''Şimdilik'' falan.. :KK68:
ebruşum valla öğleyin fazla tempolu yürümüşüm devamı gelemeyebilir bacaklarım ağrıyo maalesef inş bişeyler yapabilirim :KK14:
Ben endüstri mühendisliği bölümündenim :KK37:

Tabi ki ben de artık her gün buradayım :cool: Sanırım rakiplerim de çok sıkı :KK37:
valla baştan söyleyeyim ayşe hocamıza (medusa38) hiç bulaşma hatun rekor üstüne rekor kırıyor hem kg vermede hem spor yapmada diğerlerimizde onun kadar olmasa da yapıyoruz bişeyler

Güzel takımımın güzel bayanları sular içildi mi??
Yeşil çaylar demlendi mi??

medusa38 medusa38 telefonunu yaptırabildin mi?

azaydidem azaydidem ödem çayı içmeyi unutma

T tatlitambak sıkı kontrole bailamıştın nasıl gidiyor?

toz-pembe toz-pembe saf proya devam mı?

inatettimolacak inatettimolacak nasılsın canım?Yoğunluk devam sanırım.

candy_candy candy_candy uğramıyorsun ne zamndır.İsveçii bozdun mu yoksa :p
Biliyorum senenin son haftası işler çok daha yoğun oluyor ama arada uğrayıp menü yazsan senin için çok iyi olur.
Malum tatil memleket süprizz...

matilda34 matilda34 nasılsın canım..
Diyete devam mı??
yeşil çay içmedim ama şu ana kadar 2 lt su içtim sayılırmı şekerim
bi de öğleyin yoğurt yedim ayy nasıl uykum geldi sormayın

yeşil çay içmedim ama şu ana kadar 2 lt su içtim sayılırmı şekerim
bi de öğleyin yoğurt yedim ayy nasıl uykum geldi sormayın
Sayılmaz mı kaptanım.. Maşallah diyelim çok iyi gidiyorsunuz.. :nazar::nazar:
ebruşum valla öğleyin fazla tempolu yürümüşüm devamı gelemeyebilir bacaklarım ağrıyo maalesef inş bişeyler yapabilirim :KK14:
Kaptanım bi başadınız pir başladınız. Ağrıması normal..
Vucut çabuk alışır inşallah

Back
X