Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım on kupa oda diuetteyim diye azaltmış halim normalde enaz 15 sabah uyanır uyanmaz ketila nescafe suyu koyarım.

Bu şifa orucunda ciddi kilo kaybı yasaniyor mu zaten çok yemiyorum denemek isterim
On kupa seni mahveder bende deli gibi içiyordum baktım bacaklarım ohh tarlaya dönmüş selülitten maşallah dedim kendime bu aralar içmiyorum gece eşimle film izlerken bir kupa o da sade ve şekersiz içerim zaten

Sende benim gibisin hirslisin hep daha fazlasını istiyorsun bende öyleyim.55-50-45 derken anoreksiya ya kadar gider benim iş ile bi hırs var
Benim en dusuk gordugun kilo 20 yaşındayken 47 50 den daha azı olmayı versin yaş 38 iki çocuk annesiyim yeter bence
Evet kafama koyduğunu yaparım darısı KPSS ye atanamayan öğretmenlerden biride benim :-)

Yogaya devam ediyorum aslında, dünden önceki gün yaptım. Hem de kasları güclendirici olanından. Ama tabi uzun süredir hamladıgımdan dün ve bugun kas agrısından öldüm. Bi daha o kadar güc gerektireninden yapmayacagım.
Doktorum ise kilo durumuma bi sey demiyor, cunku benim doktorum dunyanın en rahat insanı olabilir :KK70:

Ah ah o drajeler olmasaymıs güzel menüymüs.
Neyse ki sporun cok iyi :KK66:

Kız son adet tarihine göre 9 haftalık olup ultrasona göre nasıl 5 haftalık oluyor :KK57: Arada resmen 4 hafta var, 1 ay yani...
Ayrıca hamilelik takvimini yesinler senin :)
ya ben 1 kasimda regl oldum aralikta olmayinca bide sigilden fln suphelenip 6 aralikta doktra gttim kan testi bile yapildi snuc negatif 0.19 ckti tarlusal kullandim 12 gun ilac bttikten snra hala regl olmyinca isde dktra gttim dktr gebelik yoksa horman testi isticem dedi ama alttan ulturosnla bakti 5 haftalik gebelik var dedi demekki gecen ay geldiginde cok yeni oldgubicin ulturosnla grunmedi kan testinde de cikmadi 1 haftalik flndi geldiginde heralde dedi oyzden kan testinde ckmamis olablir dedi ole isde yani ben adetmden 5 gun once hamile kalmisim :D bu arada saol senden kiskandim heveslenmistim senden hrunce takvimi dedm bende hamile kalinca yapicam yapabildmmi bilmiyorum tabi daha dgum zmani ne zman biliyorum kendimce hesapladm :D

Boyun kaç 29 yaşındayım bnde
hosgeldin canim ;)

Evet canım on kupa oda diuetteyim diye azaltmış halim normalde enaz 15 sabah uyanır uyanmaz ketila nescafe suyu koyarım.

Bu şifa orucunda ciddi kilo kaybı yasaniyor mu zaten çok yemiyorum denemek isterim
3 kilo civarı verdim galiba bayag oldu yapalı benimle baslayan arkadaşta 1.5 gün yapti

Gunaydın kızlar, bugun aksamuzeri dönemlik tez sunumum var hocalara, bana başarı dileyin :dua:
Kendimi anlatayım biraz.2009 yılında 52 kg ile hamile kaldım ikizlerim doğduğunda 88 kg idim ve sadece 4 kilosu gitti.ikinci gebelihime 84 kg ile başladım 100 ile bitirdim.bebeğim 1 ay emdi sonra bıraktı.bu arada onu dogurdugumda 98 kg ile eve geldim üç buçuk kilo doğdu ama benden iki gitti iki ay sonrasında hala 98 kilo olduğumu görünce diyete başladım kısa sürede on kilo verdim 2013 yılında 88 kg ile gene burda 5. Takımda yarışmaya başladım daha sonra 1. Takım daha sonra 9. Takım en sonda 12. Takım kaptanlığı yaptım bir süre.sonrasında zorunlu nedenlerle bırakmak zorunda kaldım.ama ilk başladığım takım bu takımdı su an yeni bir başlangıca gene bu takımda başlamak güzel oldu yeri herzaman başka burdan aytimdigimda 73-75 kg arasaydım.gel gelelim şimdiye su an 165 boyunda 88.7 kg im ocak 1 de diyete başladım yani bu üç gün önceki kilo cumaya kadar tartilmicam.hedefim ise çok büyük 55 kg bu kez başarmak için yemin ettim.ve bunu da burda sizlerle beraber basari cam inşallah.su an üç çocuğum var ikizlerim 6,5 küçüğün 4 yaşında çocuklarıma büyüdü az buçuk şimdi diyet verme zamanı ☺☺ takım kaptanı kim bu arada.
Sen baya eski üyelerdenmissin, her seyi biliyorsundur o halde :)
Kaptanımız toplight toplight , ben de kaptan yardımcısıyım. 27 yaşındayım, bu takımdan mezun oldum hamilelik öncesi, simdi de kilo almaya devam :)
Spor yaptım biraz bu ara karın a yüklenmeye karar verdim iyice 4 gündür yapmasam da eliptik yapıyordum bacaklarım için neyse bugün ki spora gelirsek
650 mekik yaptım bütün karın bölgem için ayrı ayrı
150 yatar pozisyonda her iki bacak toplamı için hareket yaptım
100 russian twist yaptım
50 otururur pozisyonda bacakları kendime çek bırak yaptım hareketin adını bilmiyorum
200 çember iç bacak yaptım
100 de lastik le kol arkası çalıştım iki kol toplamı
Squat yapacaktım ama kızım hala uyanık belki yatmadan yaparım
Spordan önce yarım portakal yedim kızıma yediriyordum aslında erken yedim ara öğünüm eksikti son olsun dedimm :) sade Türk kahvesi içtim yanında bir kare bitter bir küçücük de yulaflı bisküvi yedim inşallah yarın bisikletime döneceğim :halay::halay:
Sporun süpermiiiis :KK9:
ya ben 1 kasimda regl oldum aralikta olmayinca bide sigilden fln suphelenip 6 aralikta doktra gttim kan testi bile yapildi snuc negatif 0.19 ckti tarlusal kullandim 12 gun ilac bttikten snra hala regl olmyinca isde dktra gttim dktr gebelik yoksa horman testi isticem dedi ama alttan ulturosnla bakti 5 haftalik gebelik var dedi demekki gecen ay geldiginde cok yeni oldgubicin ulturosnla grunmedi kan testinde de cikmadi 1 haftalik flndi geldiginde heralde dedi oyzden kan testinde ckmamis olablir dedi ole isde yani ben adetmden 5 gun once hamile kalmisim :KK70: bu arada saol senden kiskandim heveslenmistim senden hrunce takvimi dedm bende hamile kalinca yapicam yapabildmmi bilmiyorum tabi daha dgum zmani ne zman biliyorum kendimce hesapladm :KK70:
Aaa anladım simdiii :)
Ay neyse hayırlı olsun 5 haftalık 9 haftalık önemli degil saglıkla büyüsün de :KK46:

günaydınlarrrr
Kendimi anlatayım biraz.2009 yılında 52 kg ile hamile kaldım ikizlerim doğduğunda 88 kg idim ve sadece 4 kilosu gitti.ikinci gebelihime 84 kg ile başladım 100 ile bitirdim.bebeğim 1 ay emdi sonra bıraktı.bu arada onu dogurdugumda 98 kg ile eve geldim üç buçuk kilo doğdu ama benden iki gitti iki ay sonrasında hala 98 kilo olduğumu görünce diyete başladım kısa sürede on kilo verdim 2013 yılında 88 kg ile gene burda 5. Takımda yarışmaya başladım daha sonra 1. Takım daha sonra 9. Takım en sonda 12. Takım kaptanlığı yaptım bir süre.sonrasında zorunlu nedenlerle bırakmak zorunda kaldım.ama ilk başladığım takım bu takımdı su an yeni bir başlangıca gene bu takımda başlamak güzel oldu yeri herzaman başka burdan aytimdigimda 73-75 kg arasaydım.gel gelelim şimdiye su an 165 boyunda 88.7 kg im ocak 1 de diyete başladım yani bu üç gün önceki kilo cumaya kadar tartilmicam.hedefim ise çok büyük 55 kg bu kez başarmak için yemin ettim.ve bunu da burda sizlerle beraber basari cam inşallah.su an üç çocuğum var ikizlerim 6,5 küçüğün 4 yaşında çocuklarıma büyüdü az buçuk şimdi diyet verme zamanı ☺☺ takım kaptanı kim bu arada.
hoşgeldin canım aramıza kuralları bilen eskilerden birileri olması güzel canım
Hb ☺☺ kaptan kim.
benim dalin cim maşallah büyütmüşsün bebeleri

Spor yaptım biraz bu ara karın a yüklenmeye karar verdim iyice 4 gündür yapmasam da eliptik yapıyordum bacaklarım için neyse bugün ki spora gelirsek
650 mekik yaptım bütün karın bölgem için ayrı ayrı
150 yatar pozisyonda her iki bacak toplamı için hareket yaptım
100 russian twist yaptım
50 otururur pozisyonda bacakları kendime çek bırak yaptım hareketin adını bilmiyorum
200 çember iç bacak yaptım
100 de lastik le kol arkası çalıştım iki kol toplamı
Squat yapacaktım ama kızım hala uyanık belki yatmadan yaparım
Spordan önce yarım portakal yedim kızıma yediriyordum aslında erken yedim ara öğünüm eksikti son olsun dedimm :) sade Türk kahvesi içtim yanında bir kare bitter bir küçücük de yulaflı bisküvi yedim inşallah yarın bisikletime döneceğim :halay::halay:
spor çok güzel beğendim tatlım

T TopaLsoLucaNn canım sen 407. etapta hastalık nedeniyle izinli diye izne ayrılmışsın 1. takımdan şu anki kilon kaç? bildirime koyalım diskalifiye olmadığın için katılımın iyi olursa bu hafta liste durumuna göre seni listeye alabiliriz eski üye olduğun için
Evet canım bende onu soleyecektim bu hafta listeye girmemem için bi neden yok.listelerle girmek isterim mezun olana dek burdayım katilimimla sporumla diyetimle pazar günü başladım diyete ogün tartildim cumaya kadar tartilmucam
Başlangıç kilom 88.7 olarak kayda geçsin hedef kilom 55.0

T TopaLsoLucaNn canım sen 407. etapta hastalık nedeniyle izinli diye izne ayrılmışsın 1. takımdan şu anki kilon kaç? bildirime koyalım diskalifiye olmadığın için katılımın iyi olursa bu hafta liste durumuna göre seni listeye alabiliriz eski üye olduğun için
Evet canım bende onu soleyecektim bu hafta listeye girmemem için bi neden yok.listelerle girmek isterim mezun olana dek burdayım katilimimla sporumla diyetimle pazar günü başladım diyete ogün tartildim cumaya kadar tartilmucam
Başlangıç kilom 88.7 olarak kayda geçsin hedef kilom 55.0

Ay çoklu alıntı yapmayı beceremedim bi türlü
Morordekcim aynen bayağı eski uyelerdenim ☺

Toplight teşekkür ederim canım önceden juju idi buranın kaptanı kuralları biliyorum hiç tekrar etmeye hacet yok .kaptanlikta yaptım
evet tatlım juju isyan edip gittikten sonra ben toparlamak zorunda kaldım sonrasında devam ettik keşke o da geri dönse

Günaydınlarrrr :)

canım ben 6 ayda bir diş taşını temizlettiriyorum tükürüğüm yaptırıyormuş ama derin mi yüzeysel mi bilmiyorum

günaydın kaptanım, muhtemelen yüzeyeldir sizinki, çünkü bana öncelikle derin temizlik yapılıp (anestezi ile uyuşturulup 2 seansta yapılıyomuş :KK42:) sonrasında yüzeyel olarak 6 ayda bir yapılacakmış, eğer güzel bakım yaparsam daha uzun süre gidermiş ama vucüt kendi üretiyomuş bunu, bi de diş eti çekilmem varmış, o nedenle yılanın başını küçükken ezmem lazım korkuyorum :KK61:

İsyaaaaaaaan!
İsyanım var benim bu kadere yiyip yiyip kilo almayana,spor yapmadan formda olana,ful makyaj bakımlı gezene, kocası her daim yemeğe götürene,evine kadın alıp evi hastayken bile temiz olana isyanım var işte

matildaaaaaa isyanında yanındayım, isyankarım bendeeeee...

Merhaba sekerlerrr
Sorma yaa dısardan organızator gıbı mı duruyorum scaba
Komşumuzun kardesı oldu ona helva yapılcakmış ona gttım yaptım mevludunu ayarladım cocugu yok kadının dıye ben ılgılendım herseyler

haha, baksana itiraflar geliyo işte, organizatörsün sen :) ay bi ara bizde öleydik bi arkadaşımla, acaba evlilik-sünnet-doğum-mevlüt-baby shower organizasyonu işine mi girsek diyoduk :KK48::KK48: ama çok yorucu başka iş yapılmaz onu yapıcaksan.

10 kg vermem lazım cok degıl aslında ama dısıplıne olamıyorum emzırme alt ust edıyor benııı

azıcık daha sık dişini kuzum, hele bi yaşına yaklaşsın elacık, havalar da düzelir azıcık çıkar yürürsünüz, hem diyet hem spor olur sana da mis gibi.

Evet eskiler geri dönse aynı takimdaydij seninle de.güzel aktif bir takim dik ama dağıldı sonra.anlaşmazlıklar vs ler

merhaba hoşgeldiniz, ilk günkü gibi sıcacık takımımız, şenlendiriyoruz yine hep birlikte inşallah :) bende izinli üyeyim, izne ayrılınca azıcık aldım, onu vereyim gircem inşallah listelere :)

Günaydınlarrrr :)

günaydın kaptanım, muhtemelen yüzeyeldir sizinki, çünkü bana öncelikle derin temizlik yapılıp (anestezi ile uyuşturulup 2 seansta yapılıyomuş :KK42:) sonrasında yüzeyel olarak 6 ayda bir yapılacakmış, eğer güzel bakım yaparsam daha uzun süre gidermiş ama vucüt kendi üretiyomuş bunu, bi de diş eti çekilmem varmış, o nedenle yılanın başını küçükken ezmem lazım korkuyorum :KK61:

matildaaaaaa isyanında yanındayım, isyankarım bendeeeee...

haha, baksana itiraflar geliyo işte, organizatörsün sen :) ay bi ara bizde öleydik bi arkadaşımla, acaba evlilik-sünnet-doğum-mevlüt-baby shower organizasyonu işine mi girsek diyoduk :KK48::KK48: ama çok yorucu başka iş yapılmaz onu yapıcaksan.

azıcık daha sık dişini kuzum, hele bi yaşına yaklaşsın elacık, havalar da düzelir azıcık çıkar yürürsünüz, hem diyet hem spor olur sana da mis gibi.

merhaba hoşgeldiniz, ilk günkü gibi sıcacık takımımız, şenlendiriyoruz yine hep birlikte inşallah :) bende izinli üyeyim, izne ayrılınca azıcık aldım, onu vereyim gircem inşallah listelere :)
Hb canım insanlar sıcak olunca ortamda sıcak oluyo

Back
X