Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ördekim kızıcam artık demeyip bi zahmet kızsan?? görümcemler gelcekmiş önümüzdeki hafta, karne alınıyo ya, 15 tatile 1 haftalığına gelirler, onlar gelmeden 59 görmeye niyetlendim, 2. gün ya da 3. gün bozdurmayın bana :KK43:

ördekcim benim menüleri özellikle istesen ve yorumlasan olur mu? hepiniz kızlar noolur help meee, kıramadığım kiloma geri döndüm yaa :KK43:

wendigo (61,9/62,9/+1) ühühüh :KK42:
Üzülme cnm bende sabit çıktım gel önümüzdeki 3 gün sp yapalım senle

kızlar günaydın
haftasonu gireceğime söz vermiştim ama giremedim maalesef cumartesi günü misafirim vardı hazırlıklardan vaktim olmadı pazar günü kv ye gittik akşam geldik kızım hasta eşim hasta fenalardayız :KK43:

geçmişe şöyle bir göz gezdirdim de 1. olmuşuz tebrik ederim herkesi ama belliydi paylaşılan listeler çok iyiydi özellikle @TopaLsoLucaNn arkadaşım senin dereceni de ayrıca tebrik ederim

bu arada yeni üye gibi işlem göreceğimi falan gördüm listeye alınacağımı zannettim bu hafta ben yüzdem etkilemeyeceği için ama listede yokum o_O toplight toplight kaptanım ne zaman giricem acaba listeye kasım sonundan beri buradayım aktif paylaşım da yapıyorum aralık sonu ocak başı biraz iş yoğunluğu nedeni ile sıkıntı oldu ama yani madem bu hafta beni listeye alıverin bari :KK53::KK53: listeye alınsam daha iyi olacağı kanaatindeyim :KK51:

kızlar ben cumadan cumaya tartılıyorum artık o yüzden bugün tartı bildiremicem ama haftasonu bozmadım hemen kısaca hafta sonu menülerini yazayım :KK52:

cumartesi
kahvaltıdan önce: ıspanaklı yoğurt
sabah: sucuklu yumurta-domates-salatalık-peynir-çay-dukan ekmeği
akşam: dukan tost-domates-salatalık-2 adet zeytin (misafir vardı yemek yemedik eşim ikramlıklarla doyurdu kendini ben de misafirler gelmeden bunu yedim)

pazar:
sabah: lorlu yumurta-kahveli süt
akşam: az pırasa yemeği-yoğurt

pazar günü sp yapmam lazımdı ama kv de olduğumuz için ps yapmak zorunda kaldım o yüzden iki gün sp yapıcam. suya hiç dikkat etmedim 1 lt yi geçtiğini sanmıyorum :KK43: spor yok :KK43: çay kahve falan içildi şekersiz:KK52:
Geçmiş olsun cnm allah şifa versin

geçmiş olsun canım yaa valla çok zor çocukların hastalığı allah acil şifa versin hepimize

canım bi atak yapsan cumaya kadar gider onlar yaaa.. ama ataktan sonra seyire devam edeceksen yap :KK20:

canım hiç iştahım yok ya kontrolü kaybetmem kesin boğazım da ağrıyor dün ağlamaktan şişti iyice kızım ağlıyor ben ağlıyorum çok acayip bi gece geçirdim :KK14:

sağol canım yaa valla çok kafaya taktım ben bi de işe gelmek zorunda olunca bırakıp gitmek çok koyuyor hasta hasta :cry:
Zencefil bal limon mutlaka dene canım bana çok fayda etti

günaydın kızlar sabahleyin açtım tam geçmişi okuyacağım işyerinden bir arkadaşımızın babası vefat etmiş hastaneye falan gittik derken ancak gelebildim

canım şimdiye kadar yaşadıklarını okudum ama hiç yorum yapmadım çok zor şeyler yaşıyorsun ama şu bebeğinle yazdığın konu benimde aynı problemim olunca yazma iht,iyacı hissettim bende zaman aynı duyguları yaşıyorum acaba kötü bir annemiyim diye ama şu yöntemi buldum artık daha az sinirlenmeye çalışıyorum benimkiler büyük gerçi biri 5 diğeri 11 yaşında çok cabuk siirleniyordum şimdi bişey yaptıklarında bağırmadan önce sakin olmalıyım ditye kendimi telkin ediyorum biraz zor oluyor ama emin ol yavaş yavaş sende alışırsın

canım tamam seni listeye alalım ama sen balıkesir e ne zaman gideceksin 3 hafta şehir dışındasın gerçi tartıyı da götürecem diyorsun ama senin için zor olmaz mı listeye girdiğin hafta şehir dışına çıkmak

alooo 76,5 olacak

yok götürücem kaptanım orda paylaşım konusunda sıkıntı olmaz diyeti de bozmicaz kardeşim başımda olacak ben listeye girmek istiyorum yaa iyi kilolar verirsem dönünce diyete başlayalı 1 ay olacak duraklama olacak ister istemez bu ilk zamanki kiloları kaçırmak istemiyorum :KK8::KK8:

selam kizlar,

kimler var kimler yok; nasilsniz bakalim?

ben de araniza donmeye karar verdim; cok ciddi bir maratona girmem lazim :KK70:

bu sene evleniyorum; 25 mart'ta da soz var marta kadar bir 5 kilo versem super olur!

anaaaamm mankennn :rolleyes:

evleniyor musunnn :KK73::KK73: tebrik ederim canım :KK19: valla ben +9 kiloyla buralardayım haaala :KK14::KK14:

Cnm geçmiş olsun.sen nasılsın kuzucuğun nası oldu

iyiyiz şükür matildacım, ben biraz hasta gibiyim ama topralıcam inşallah, boğazlar yanıyo :(

Üzülme cnm bende sabit çıktım gel önümüzdeki 3 gün sp yapalım senle

oke kuzumm, zoeyle yarışa girdik biz, sende takıl bize, didoşu yeniyodun bi de bizi dene :)

Ben alıyom seni sende beni al hadi bu hafta dukana asılalım

aynen canımm, sporsuz olmuyo spor yapçam ben, diyeti yapıom aslında ama işe yaramıyo tek başına :(

anaaaamm mankennn :rolleyes:

evleniyor musunnn :KK73::KK73: tebrik ederim canım :KK19: valla ben +9 kiloyla buralardayım haaala :KK14::KK14:
+9 ne yavrum ya? bir kere de geleyim sen soyle bi 60-70lere inmis ol :D

gerci benim kilom da hic degismiyor o da ayri bir mevzu ama :D bu sene artik 54lere ulasmaya kararliyim, seneye biz de cocuk dusunuyoruz cunku :D

iyiyiz şükür matildacım, ben biraz hasta gibiyim ama topralıcam inşallah, boğazlar yanıyo :KK43:

oke kuzumm, zoeyle yarışa girdik biz, sende takıl bize, didoşu yeniyodun bi de bizi dene :)

aynen canımm, sporsuz olmuyo spor yapçam ben, diyeti yapıom aslında ama işe yaramıyo tek başına :KK43:
Çay kaşığının ucuyla zencefil 1 tk bal ve yarım limon karştır ye adaçayıyla gargara yap boğaza çok iyi geliyo cnm
Tamam bu hafta sporda yapıp bi asılalım bakalım :)

+9 ne yavrum ya? bir kere de geleyim sen soyle bi 60-70lere inmis ol :KK70:

gerci benim kilom da hic degismiyor o da ayri bir mevzu ama :KK70: bu sene artik 54lere ulasmaya kararliyim, seneye biz de cocuk dusunuyoruz cunku :KK70:

evlendin de çocuğu kaldı :KK70:

muskam yok yaaa hiç uğramıyor :KK43: gerçi uğrasa beni dövecek o ayrı konu :KK17::KK17:

valla hiç sorma mankenim mahvettim ortalığı :KK14::KK14: dukan'a başladım ne varsa dukanda var yaaa ben yapamıyorum başka

Iyi haftalar sevgili 5.takımcım :KK54:

Bu haftaki 1.liğinizi tebrik ederim :KK9:
Haftaya darısı başımıza :-)

@TopaLsoLucaNn senide bireysel 1.liğin için tebrik ederim cnm

9.takımdan sevgiler :KK36:
teşekkürler tatlım siz iyi bir rakipsiniz
selam kizlar,

bu sene evleniyorum; 25 mart'ta da soz var marta kadar bir 5 kilo versem super olur!
oo hayırlı olsun tatlım çok sevindim gel hadi kaç kg oldun

selam kizlar,

Yaaaa ne guzel haber buuuu!
Hayirli olsuuuuunnn cok sevindim :)

Back
X