Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn bebitolarrr..
H.sonu arkadaslarımız gelmıstı sehırdısından. ben de deneylerı ertelemekk zorunda kalmıstım..sabah kargalar daha uyanmadan gelıp deney kurdum.
Sımdı gıdıp sırrımı paylasıcıımmm :KK66:
Pazartesı bıldırımını de yapayım
Cuma 66
Guncel 65,6

Bir mıktar spor ve su boslandı h.sonu ama bombe gıbı gırıcımm yıne cumaya ınanıyorum :KK66:
Vayy vayy vayy eksilerle gelmişiz. :KK9:

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında evliyim, araştırma görevlisiyim, bi yandan da doktora yapıyorum :) Bir de minik ördek yavrusu taşıyorum karnımda :anneadayı:
Kuralları kabul etmişsin zaten, menülerini günlük olarak sabah, öğle, akşam, su ve spor şeklinde yazarsan takip etmemiz daha kolay olur. Bir de sık sık paylaşımda bulunmak gerekiyor takımda motivasyon için. Başlangıç kilonu 85, hedef kilonu da 58 olarak kaydediyorum.
Ayrıca Zeytinli Festivali'ni cok severim ama bir kere bile gitme fırsatı bulamadım :) Artık bebeyle de zor olacak sanırım, o rockçı günlerim eskide kaldı :rapci::KK48:

Koda dalmısım kuzum ya, ögleden sonra tez hocamla görüsmem var gene :110: Ara ara ugrarım :KK66:
Kolay gelsin canım.Herşey yolunda gider umarım.
Ay yazmayı unuttum, bu hafta tüm takımlar dökülmüş resmen, azıcık daha iyi olsaymışımız resmen notamız silinecekmiş :olamaz::olamaz:
Evet ya..
Neyse moral bozmak yok.Bu haftada bomba gibi geleceğiz.Silinecek o nota

Bak işte kendin söylüyorsun.Yapma be kuzum rüya olmasın.Ne zorluklar çektiğini hatırla..Canın neler istemişti de yiyememiştin.. Yorgun olduğun halde ne sporlar yapmıştın.. Boşa gitmesini istermisin bunca emeğin...
Kilo vermeye başla diyemem.Diyete dönmeyede bilirsin.Ama sakın ipin ucunu bırakma.İlkbahara kadar kilonu korumayı başarırsan sonra 58'lere inersin.

kuzum spor olmayınca diyet işe yaramıyo yaa, zamanında tek spor yaptığımda da gitmemişti, ikisi birarada olmalı. olcak inşallah. kızım çok huysuz ama bırakıp çıkamıyorum ya :( onunla birlikte olduğunda inşallah.

Muhalefet olsun bari bende kız diyorum..
takımda bir oğluşumuz var.Birde kızımız olsun.

hadi bakalım hayırlısı :)

Didemin bir kızı mı vardı?? Benim kafa bazen error veriyor.. :KK70::KK70:

evet canım kızı var, sağlıklı olsun da önemli değil aslında cinsiyet.

Merhaba kızlar h.sonu giremedim çünkü bir takım sıkıntılar vardı ve migrenim tuttu şimdi daha telefonu elime alabildim hala çok iyi değilim ama gelmek istedim kusura bakmayın lütfen

kuzum spor olmayınca diyet işe yaramıyo yaa, zamanında tek spor yaptığımda da gitmemişti, ikisi birarada olmalı. olcak inşallah. kızım çok huysuz ama bırakıp çıkamıyorum ya :KK43: onunla birlikte olduğunda inşallah.

hadi bakalım hayırlısı :)

evet canım kızı var, sağlıklı olsun da önemli değil aslında cinsiyet.
Senin ilacın sıcak havalar demek :KK48:

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında evliyim, araştırma görevlisiyim, bi yandan da doktora yapıyorum :) Bir de minik ördek yavrusu taşıyorum karnımda :anneadayı:
Kuralları kabul etmişsin zaten, menülerini günlük olarak sabah, öğle, akşam, su ve spor şeklinde yazarsan takip etmemiz daha kolay olur. Bir de sık sık paylaşımda bulunmak gerekiyor takımda motivasyon için. Başlangıç kilonu 85, hedef kilonu da 58 olarak kaydediyorum.
Ayrıca Zeytinli Festivali'ni cok severim ama bir kere bile gitme fırsatı bulamadım :) Artık bebeyle de zor olacak sanırım, o rockçı günlerim eskide kaldı :rapci::KK48:

Tanıştığıma memnun oldum :) tam olarak 85.5 kilom bu arada. elimden gelen herşeyi yapacağım My dear Asst. Captain :)

ben de araştırma görevlisi olmak istiyorum yaa ales 87 yds 85 ama bir türlü olmadı şu an Artvinde bir etüt merkezinde çalışıyorum ama seneye bu hedefim için de adımlar atmayı düşünüyorum ydsye tekrar gireceğim bakalım artık. Hayat denilen bu nehrin akıntısına bırakıyorum kendimi :)

DİPNOT: Tebrik ederim allah bağışlasın Bebişkonuzu :)

zoey1616 zoey1616 kızının mama sorunu çözüldü mü canım??Diyete devam demi??
Günaydın Can'ım biraz daha iyiyi en azından iki biberon içirmeyi başarıyorum dün nerdeyse üç içti düzeliyor galiba ama azı dişleri fena geliyor bu bitmeden onların sıkıntısı başlar gibi duruyor bakalım alıştım biraz :) ilk annelik beceriksizim galiba biraz aynen Can'ım diyete devam 58.3 hafta sonu kaçamağım olduğu halde cumartesi davet vardı yemek çok az yedim ama tatlı falan işi bozdu ama devam asla vazgeçmem herkes aşırı Zayıf gözüktüğünü söyledi yeter diyorlar ben memnun değilim ama dedim 53 e kadar devam :))

Günaydın kızlar bayağı giremedim ama artık düzenli bir şekilde en azından menü paylaşımı yapacağım hergün bugünden itibaren şubat sonuna kadar ekmek olayını bırakıyorum ve spora başlıyorum sadece eliptik ama olsun 60 dk niyetindeyim hergün yapmaya çalışacağım bu ay sonunda 55 olmak en azından daha incedir görüntü istiyorum kilo veremesem de güncel kilom 58.3 ebrusonmez ebrusonmez wendy wendy @gulsayszey morordek morordek toplight toplight sizde durumlar Nasıl hiç okuyamadım kızımın doğum günü hazırlıklarında başladım bakalım herşey bir arada :KK24:

Günaydın kızlar bayağı giremedim ama artık düzenli bir şekilde en azından menü paylaşımı yapacağım hergün bugünden itibaren şubat sonuna kadar ekmek olayını bırakıyorum ve spora başlıyorum sadece eliptik ama olsun 60 dk niyetindeyim hergün yapmaya çalışacağım bu ay sonunda 55 olmak en azından daha incedir görüntü istiyorum kilo veremesem de güncel kilom 58.3 ebrusonmez ebrusonmez wendy wendy @gulsayszey morordek morordek toplight toplight sizde durumlar Nasıl hiç okuyamadım kızımın doğum günü hazırlıklarında başladım bakalım herşey bir arada :KK24:

wayy doğum gününe 58 diyodun, başardın, tebrikler :)

Kolay gelsin canım.
Ben 56.6 +300 ıle geldim. Yakında bana yetişeceksin.

Kızlar sabahtan beri koşturmacadan ancak gelebildim
Merhaba arkadaşlar ben geldim buralarda yeniyim.
24 yaşındayım ve 9 yasından başlayarak kilo almaya başladım ama ipler üniversite yıllarında koptu şu an 85 kilo 1.63 boyundayım. hiç dogru düzgün diyet yapmadıgımı farkettim ve kendime eylüle kadar 58 kiloya inme hedefi koydum bu hedefe ulaşmam için her ay 4 kilo her hafta 1 kilo vermeliyim. ilk olarak detox amaçlı ;

https://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/ayran-detoks-corba-diyeti-nasil-yapilir-84447.html

bu diyeti uygulamayı düşünüyorum daha sonra normal düzende dengeli ve sağlıklı beslenerek başarabileceğime inanıyorm.
en büyük sıkıntım SUUU. İçemiyorum arkadaş.. Neyse başarıcam suyumu da içicem ekmeğimi de kesicem olacak bu iş artık bezdim. Zeytinli Rock Festivaline bilet aldık ağustos sonuna arkadaşlarla çadırımızı kurcaz orada cıbıl cıbıl kızlar mini şortlarla göbeği açıklarla gezerken ben neremi kapatsam da görünmese iğrençliğim diye debelenmeden özgürce eğlenmek istiyorum yaşam boyunca da verdiğim kiloları korucam inş :)
HOŞGELDİN canım ben takım kaptanıyım daha önce mezun oldum şimdi 2. defa mezuniyet için buralardayım inş. mühendisiyim 2 oğlan anasıyım bu arada
evet ya bu havalarda yürüyüş yapamamak da sıkıntı ben bi de geçen ay burun estetiği oldum tam bir ay oldu dışarıda cok hızlı yürüyemiyorum ağır sporlar 3 ay için yasak ama evde bişeyler yapmaya çalışcam pilates vs.
Çay konusunda tam bir çay düşmanıyım çayın hiç bir türlüsünü içmem içemem karadenizli olmama rağmen malesef..
yorumun için teşekkürler wendigo :)
bende kasımda bu5run deviasyonu oldum bende estetik yoktu ama soğuk havalarda ödem yapması sıkıntı olmuştu
:KK28::KK28::KK28:
Size tamgaz aranızdayım artık demiştim. Amigonuz olacağım bu hafta :KK25:
wayyy amigo hadi bakalım senden performans bekliyorum bu hafat ona göre
Ay yazmayı unuttum, bu hafta tüm takımlar dökülmüş resmen, azıcık daha iyi olsaymışımız resmen notamız silinecekmiş :olamaz::olamaz:
yaa wendigo cum benim yüzümden gitti o derece ben sabit kalabilseydim en azından iyi olacaktı da neyse artıuk kendimi affettirecem size

Back
X