Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım uyku düzenini kurmalısın. Yoksa böyle sağlıklı bir beslenme yapamazsın. Saat 32e kadar acından ölür insan.
Bence kahvaltını en geç 10 da yapmalısın. Akşamı da 19.00 da en geç diyorum bak.. :p
inş ya böyle olmuyor kendşmş dinlenmiş hüssetmiyorum zaten düzene sokmaya çalışcam

kuzum anlatmışsın o kadar; hayır diyebilecekmisin peki? Hakkında hayırlısı olsun, her şeyden önce kendini güzel hisset, özgüvenin tam olsun o zaman kimse sana bişi diyemez zaten.

:KK42::KK42:

Günaydınlaaaaaaar bu arada :KK68::KK68::KK68:

Günaydın wendigocum. Demek istiyırum ama o kadar güçlü olabilirmiyim bilmiyorum. Neyse en azından beni bi incecik görüp şok olan suratını görsem de yeter :Dpes etmek yok sağolsun bi işe yaradı kendimi acayip motive ettim.

Canım eski üye oldugunu söylemen iyi oldu. Cünkü aynı kisi birden fazla üyelikle yarısınca pek sıcak bakılmıyor. Ben senin bilgilerini buldum simdi 281. etapta 70,5 kg ile izne ayrılmıssın. O yüzden yeni üye gibi islem yapmayacagız. Listeye de direkt girme hakkın var ama takıma alısman icin birkac hafta daha liste dısında kalıp öyle de girebilirsin. toplight toplight kaptanımla karar verilir duruma göre :KK66:
Tamam bu güzel oldu ben bi ara üye oldugumu falan hatırlıyodum da şifremi kullanıcı adımı bilmiyordum ondan yeni üyelik açtım. googledan buldum üyeliğimi tahminlerle :D ay başım cok agrıyo uykusuzluktan bi daha sabah 5e kadar uyumamazlık yapmıcam

Sonrasının cok cabuk gececegine eminim zaten, dedigin gibi oncesi biraz ugrastiriyormus :)

Ayyyy kimler gelmiiis yaa hosgeldinnn nerelerdesin :)
28 haftayi doldurdum bugun canım, cinsiyeti de erkek. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Donmeyecek misin aramiza hala? :)

Kiz sen yanlış kisiye catıyorsun emziren @gulsayszey
O senin yediklerine boyle dese hosuna gider mi :p

Kucağına almaya az kalmış desene. Bebiş doğunca vakit çok hızlı geçiyor.bak benimki 1 yaşına girdi bile. Buraya dönmeyi düşünüyorum ama kilo aldım. Bu dönemde bol bol yedim.yediklerim de bana 4 kilo olarak döndü yani:KK43: tontik halimle kabul ederseniz ortalamayı düşürmezsin dersen geleyim

Hedefe geldim sayılır aslında.. biraz ivmem düştü diyelim canım.. yazın bel fıtıgıyla ugrastım pek hareket edemedım.sonra da derslerım yogunlastı ıyıce bıraktım sporu.. eylul de 72 ile döndüm memleketten 4ayda 68e anca indim sadece diyetle gitmiyo benden spora geri döndüm bikaç haftadır iyi gidiyo şimdi.. hedefi revize bile edebilirim hatta. bi tık üste diktim gözümü :KK66: sen neler yapıyosun aldın mı kılo?

Ayy bebeyim ben sana ne zaman güldüm :KK70: :KK70: :KK70:

Hakkında hayırlısı olsun diyeyim canım. Ama biraz durup uzaktan bakınca aslında kendini hırpalamana değmeyecek bişey olduğunu görürsün. Sadece dış görünüşün için yaşanmadı bu ayrılık bence ha öyleyse de mesele başka zaten.. Bi sürü emek vermıssın ona bana zaman şunu öğretti herseyı önce kendin için yapacaksın. Eninde sonunda çok sıkışan yapmasaydın o zaman moduna giriyo değmiyo yani.. kendini hırpalıyosun sadece.
İddia konusuna gelince ben de e.arkadasımla iddiaya girdim. Buraya 91le başladım ama ben 95i gördükten sonra tartılmayı bırakmıstım.3hanelı rakamlara kosuyodum. Sığırcık eğlenıyodu benle tıktım butun lafları ağzına sımdı kaybedeceğı seylerı dusunuyo :) 6yıldır bırlıkteyız,ben de onun her ısıne kosturdum ama sonunda gordum kı ben yaptıkca o daha cok saldı. ben de en son ne halın varsa gor dedım,ben nıye boyle bı adamla olayım dedım yuzune karsı bagırıp cagırmadım ama lafımı esırgemeden herseyı bıır bırr soyledım. Ona da bı sok etkısı yarattı. Ben de enerjımı kendıme daha cok ayırıyorum sımdı. Sana da tavsıye ederım.. Valla bak cok guzel hadı sen de gel :KK66:
Kız beni geçmişsin sen maşallah. Azmine hayran kalmamak mümkün değil.ben 67 ile ayrılmıştım 71 oldum, diyete başladım geri 69 a düştüm.

Şu anda Kahvaltı yapıcam çok geciktim zaten. ayran çorbası diyetine de yarın başlıcam hem geç oldu hem de nohut falan ıslatmak lazım önceden
Kahvaltı menümü yazayım;
oda sıcaklığındaki suyuma yarım limon sıkıp kahvaltıdan 15 dakika önce içiyorum

1 haslanmış yumurta
1 domates bir salatalık
iki zeytin
biraz beyaz peynir
NO ekmek:KK12:NO çay
Evde varsa yeşillikler

(bunu yazarken çok acıktığımı farkettim yumurta sayısı 2 ye çıktı) :oops:
yorumlarınızı bekliyorum. Grup genelde ince benle aynı veya fazla olan 2 3 kişi var herhalde cuma sonuçlarından baktığıma göre onların da rutinlerini öğrenmek isterim

canım ben çok yöntem denedim dukan'da karar kıldım. 115 civarı kilolardayım :sus: baya fazlayım yani senden :KK51: tatile çıkmadan diyete girdim çünkü girmesem çok çok fazla salacağımı biliyordum. eski üyeyim ben de 2010 yılından beri aralıklı oalrak buralardayım. o zamanlardan beri en düşük 93 ü görmüştüm ilk hedefimde 93 ten aşağısını görmek.. hoş geldin sende aramıza :KK19: eminim hedeflerine ulaşacak ve birilerinin dibini düşüreceksin :KK8:

kizlar yaw kinse benim menumu begenmedi mi yoksam bi daha menu yazmayacam yaww:KK12::KK12:

kaptanım bence kilo alma eğilimde bir ferd olarak hamur işinin her cinsi ve miktarından uzak durmalısınız ama tabi anlattığınız şartlarda da kötü bi seçim değil onun dışında güzel menü :KK52:

ördekim 28. hafta mı oldun sen :rolleyes::rolleyes: anam şurda 1 ay sonra çalışabilir raporu almaya gidicen ne kaldı?

dün geçen hafta doğum yapan arkadaşıma uğradım, erkekti onunki de, 38+3 de doğum yaptı, bi diğer arkadaşım da 39'da, erkekler genelde 40'a kalmadan geliyo haberin olsun :) bu arada arkadaşım haşat, ne doğumdan ne yorgunluktan ama, göğüs yarası mahvetmiş kızı, bende öle çok olmamıştı, inşallah sende de olmaz. bana ilk doğum yaptığında soğan sür demişlerdi, ben yaparım öle şeyleri :) oldu ama öle çok değil tabi. gerçi arkadaşımda yapmış, of Allah yardımcısı olsun.

ben de soğan sürmüştüm hiç olmadı değil yara yani hatta lansinoh da kullandım ama acıdan kıvrandığım olmadı çok

Benim o az önce bahsettigim 37'de doguran arkadasımın normalde temmuz başı bekleniyordu işte, yengeç burcu olacaktı. 20 Haziran'ı gecse yengecti yani 19'unda dogurdu ikizler oldu :olamaz::KK48: Hatta dogumdan birkac gün önce zaytung haberi paylasmıstım, "tüm hamile anneler ikizler burcunun gecmesini bekliyor" gibi bi haberdi, kız tutamadı ikizler oldu cocuk, hic istemiyodu oysa ki :KK70: Aynı sey benim başıma da gelebilir ya, kıza cok üzülmüstüm cunku, korkuyorum bazen kaderin cilvesi beni de bulur diye :KK70:

ya ben de zaytungun astroloji yorumlarına yarılıyorum resmen :KK70::KK70:

atak mı, beni de alsan :KK43: fat scret arkadaşı mı olsaydık ya sevalim, mecbur tutardık birbirmizi olmadı :KK43: atak yapardık :KK43:

canım sen bana kullanıcı adını yaz ben ekliyim seni hemen :KK19:

aslında wendican sen bi 4 gün atak yapsan diyete ısıncan gibi hem biliyorsun dukan atakta 20 dk seyirde 30 dk yürüyüş yeterli diyor. bence havaların ısınmasını çok beklemeden şu işe giriş derim. havalar ısınınca da sporu arttırırsın :KK15:

canım sen bana kullanıcı adını yaz ben ekliyim seni hemen :KK19:

aslında wendican sen bi 4 gün atak yapsan diyete ısıncan gibi hem biliyorsun dukan atakta 20 dk seyirde 30 dk yürüyüş yeterli diyor. bence havaların ısınmasını çok beklemeden şu işe giriş derim. havalar ısınınca da sporu arttırırsın :KK15:

tamam canım mesaj atçam simdi sana özelden. netim bitti ama yarından itibaren diyelim olur mu? paketim bugün yenilenecek. kızımı giydirebilmek adına video aça aça internetin anasını ağlattık şu ara :(

Yarın ucundan da olsa 75'i görebilsem keşke!!:dua:
morordek morordek canım 28 Şubat hedeflerimiz vardı dimi? Benim hedefim 73'tü sanırım..
Huuu kızlar hedefleri hatırlayalım daha çok gayret edelim!!:duduk::duduk:
Evet canım seninki 73'müş
Ay simdi kendiminkine baktım 72 demisim, sanırım altında kalacagım 72'nin cok mutluyum :spor:
Kucağına almaya az kalmış desene. Bebiş doğunca vakit çok hızlı geçiyor.bak benimki 1 yaşına girdi bile. Buraya dönmeyi düşünüyorum ama kilo aldım. Bu dönemde bol bol yedim.yediklerim de bana 4 kilo olarak döndü yani:KK43: tontik halimle kabul ederseniz ortalamayı düşürmezsin dersen geleyim
Evet canım zaman cabuk geciyor, ne ara 28 haftaya geldik anlamadım ben de :)
İzne ayrıldıgın kilona geri dönmeden takım listesine giremiyorsun ama o kilona düsmek icin de gene takımda menü paylasmaya baslayabilirsin :KK66: Yoksa o kilolar gitmez yani o yüzden diyorum, gel sen beni dinle :)

tamam canım mesaj atçam simdi sana özelden. netim bitti ama yarından itibaren diyelim olur mu? paketim bugün yenilenecek. kızımı giydirebilmek adına video aça aça internetin anasını ağlattık şu ara :KK43:
Nasil oluyor bu atak banada iyi gelir mi acaba kızlar?

28 Şubat Hedefleri
  1. wendy wendy 59,9
  2. toplight toplight 68
  3. @gulsayszey 94,9
  4. matilda34 matilda34 64,9
  5. 0zlem 0zlem 73
  6. servey servey 73
  7. inatettimolacak inatettimolacak 63
  8. morordek 72
  9. KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR 66
  10. ebrusonmez ebrusonmez 55,8

Kızlar listede olmayanlar eklesin kendini :KK66: kirmizikalem kirmizikalem sen söylemistin sanırım hedefini ama ben yazmayı mı unutmusum nolmus :KK43:

Hem de bi hatırlatma yapayım dedim hani hedeflerinizi unutmayın, yarın da cuma zaten, ona göre ceki düzen verin kendinize :KK66:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nasil oluyor bu atak banada iyi gelir mi acaba kızlar?

dukan atak yaz canım, pek kolay bişi değil, uzun bi de. sadece saf protein yiyosun, 1,5 kaşıkta yulaf kepeği. günde 20 dk yürüyüş şart ama sen aştın şu ara :)

bu arada özlem dimi senin adın? unuttum mu ben söledin de yoksa o_O

28 Şubat Hedefleri
  1. wendy wendy 59,9
  2. toplight toplight 68
  3. @gulsayszey 94,9
  5. 0zlem 0zlem 73
  6. servey servey 73
  8. morordek 72

Kızlar listede olmayanlar eklesin kendini :KK66: kirmizikalem kirmizikalem sen söylemistin sanırım hedefini ama ben yazmayı mı unutmusum nolmus :KK43:

Hem de bi hatırlatma yapayım dedim hani hedeflerinizi unutmayın, yarın da cuma zaten, ona göre ceki düzen verin kendinize :KK66:
Ben daha fazla verecem 28 şubata kadar :KK36:

28 Şubat Hedefleri
  1. wendy wendy 59,9
  2. toplight toplight 68
  3. @gulsayszey 94,9
  5. 0zlem 0zlem 73
  6. servey servey 73
  8. morordek 72

O zaman ben de ekliyorum kendimi 28 şubata 65 olacağım.

Selam kızlar ben de artık aranızdayım. Hamilelikte aldığım kiloları verebilmek için katılmıştım bu gruba.çeşitli sebeplerle 67 kilo ile ayrılmıştım buradan. Daha sonraki dönemlerde 71 e kadar çıktım ama tekrardan başladım diyete ve 69 a düştüm.Hedefim atmış kilo olmak. Bakalım ne zaman hedefe ulaşabilirim. Bu arada şubattan hedefinde 65 olmak

Back
X