Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

35 dk tempolu yürüyüş yaptım bayanlar.. wendy wendy tembellik yapmazsam iftardan sonrada çıkacağım.

Canım harikasın :)

Kızlar yulaf kepegi alicamda hangisini onerirsiniz?
Migros'ta bakmistim icinde farklı seylerde vardı.

Özlemcim doğalsan olanınkini almıştım ben onu al Migros'ta var, yulaf kepeği ve yulaf kepeği karışımı olandan birini al. Alınca farkını söylerim karışım olanda kepek biraz daha az. Onu alırsan ona göre kullanacaksın.

Canım harikasın :)

Özlemcim doğalsan olanınkini almıştım ben onu al Migros'ta var, yulaf kepeği ve yulaf kepeği karışımı olandan birini al. Alınca farkını söylerim karışım olanda kepek biraz daha az. Onu alırsan ona göre kullanacaksın.
3-4 yıl once almistim koyu kahverengiydi markasini hatirlamiyorum sadece yulaf kepegiydi.
Gecen baktiklarim acık renk ve cok ilave var icinde yine bakarim.o yuzden almamistim karisimda olur yani.

3-4 yıl once almistim koyu kahverengiydi markasini hatirlamiyorum sadece yulaf kepegiydi.
Gecen baktiklarim acık renk ve cok ilave var icinde yine bakarim.o yuzden almamistim karisimda olur yani.

O koyu renk plank yapılan ekmek krep pek güzel olmuyo denemiştim ben, doğalsanınki lezzetli oluyo, karışımda %70 kepek var protein oranı yüksek, atakta 2 kaşık, seyirde 3 kaşık kullanabiliyorsun, normal yulaf kepeğinde ise atakta 1,5 seyirde 2 kaşık kullanılıyor.

Kızlar nerelerdesiniz bakalım, bugun persembe, umarım herkes dikkat ediyordur.
T TopaLsoLucaNn canım sen en son cuma günü yazmıssın takıma, işlerin vardı diye müsaade ettik ama 2 haftadır katılımın çok düzensiz. Daha sık ugraman gerekiyor, günlük 5 mesaj paylasım kuralını hatırlatmak istiyorum.
kirmizikalem kirmizikalem sen de uzun süredir yoksun, bu şekilde katılımın düzensiz olursa listeye giremezsin biliyorsun degil mi?

Krakerden selamlar :KK52:
bugun 1 saat yuzduk baya biseler ogrenmis bulunmaktaym cok zevkliymis ba_yil_dim ben bu yuzme isine

Gecmisi okudumda zoey1616 zoey1616 arkadasmiza cok uzuldum bi an kendimi onun yerine koydum ben ne yapardim diye sordumda gercekten cevap bulamadm :KK43: Allah buyuk umutlarini yitirme bol bol dua et arkadasm ne diyim :KK43:

Ordekcim morordek morordek bebisin nasilmis az kalmis kiz dogurmana:eek:

Krakerden selamlar :KK52:
bugun 1 saat yuzduk baya biseler ogrenmis bulunmaktaym cok zevkliymis ba_yil_dim ben bu yuzme isine

Gecmisi okudumda zoey1616 zoey1616 arkadasmiza cok uzuldum bi an kendimi onun yerine koydum ben ne yapardim diye sordumda gercekten cevap bulamadm :KK43: Allah buyuk umutlarini yitirme bol bol dua et arkadasm ne diyim :KK43:

Ordekcim morordek morordek bebisin nasilmis az kalmis kiz dogurmana:eek:
Yuzme superdir krakerim ogren bence de. Ben gerçi burda havuza falan gitmiyorum ama yazın bol bol tatilde yuzerim :)
Bebis de iyiymis, her seyi normal devam ediyormus. Bugun doktorla dogum hakkında ilk kez konustuk, oyle olunca ben de bi heyecanlandım, baya az kalmış ya dedim. Bi sonraki görüşümüz 32'de olacak, 3 hafta sonra. Baya 30'lu haftalara girdim yahu :)

Slm kızlar çok hastayım dünden beri öksürük boğaz ağrısıyla uğraşıyorum Dr gittim bir sürü ilaç verdi havalar da o kadar dengesiz ki yaz gelsin artık ya:(
zoey1616 zoey1616 cnm eşinin yaptığına inanamıyorum sakin olmaya çalış ve yardım isteyebileceğin her yere başvur Dr gidip darp raporu alsaydın elinde kanıtın olurdu ama evden çıkabiliyomusun ne durumdasın bilmiyorum tabi ailen yakınınında sana sahip çıkabilecek kimse yok mu çok üzüldüm ya nası yapar
Yuzme superdir krakerim ogren bence de. Ben gerçi burda havuza falan gitmiyorum ama yazın bol bol tatilde yuzerim :)
Bebis de iyiymis, her seyi normal devam ediyormus. Bugun doktorla dogum hakkında ilk kez konustuk, oyle olunca ben de bi heyecanlandım, baya az kalmış ya dedim. Bi sonraki görüşümüz 32'de olacak, 3 hafta sonra. Baya 30'lu haftalara girdim yahu :)
Sağlıkla kucağına al cnm inşallah cnm aslında 9 ay dediğin neki gelip geciyor sayılı gün:)

Slm kızlar çok hastayım dünden beri öksürük boğaz ağrısıyla uğraşıyorum Dr gittim bir sürü ilaç verdi havalar da o kadar dengesiz ki yaz gelsin artık ya:KK43:
zoey1616 zoey1616 cnm eşinin yaptığına inanamıyorum sakin olmaya çalış ve yardım isteyebileceğin her yere başvur Dr gidip darp raporu alsaydın elinde kanıtın olurdu ama evden çıkabiliyomusun ne durumdasın bilmiyorum tabi ailen yakınınında sana sahip çıkabilecek kimse yok mu çok üzüldüm ya nası yapar

Sağlıkla kucağına al cnm inşallah cnm aslında 9 ay dediğin neki gelip geciyor sayılı gün:)
Gecmis olsun canım
Dogru valla hic anlamadım nasıl geçtiğini :)

***5. Takım 505. Etap***

toplight (71,4/)

servey (75,9/)
matilda34 (67,4/)
ebrusonmez (56,2/)
TopaLsoLucaNn (78,9/)
candy_candy (114,4/)
gulsayszey (97,6/)
0zlem (75,5/)
inatettimolacak (65,2/)
fattofit85 (82,9/)

5. Takım Ortalama: %

kirmizikalem (71,9/)
wendigo (62,9/)
morordek (69,7/)
KumraL_KrakeR (67,7/)

***5. Takım 505. Etap***

toplight (71,4/)

servey (75,9/)
matilda34 (67,4/)
ebrusonmez (56,2/)
TopaLsoLucaNn (78,9/)
candy_candy (114,4/)
gulsayszey (97,6/)
0zlem (75,5/)
inatettimolacak (65,2/)
fattofit85 (82,9/)

5. Takım Ortalama: %

kirmizikalem (71,9/)
wendigo (62,9/)
morordek (69,7/)
KumraL_KrakeR (67,7/)
Ayy listeyi görünce heyecan sardı...:oops:
Hepimiz çok güzel sonuçlar alırız inşallah...:dua:

Slm kızlar çok hastayım dünden beri öksürük boğaz ağrısıyla uğraşıyorum Dr gittim bir sürü ilaç verdi havalar da o kadar dengesiz ki yaz gelsin artık ya:KK43:

Geçmiş olsun.Sen yeni iyleşmemiş miydin??

Sahur:
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 orta boy patates kızartma
İftar:
Bol bonfile ve salata
Ara: çay 1 madlen bitter
Su: 1.5 litre
Spor: 35 dk yürüyüş

Bulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat işte wendy wendy sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum
kendini bırakma ya yardım almalısın bence nerede yaşıorsun şartlarını bilemem ama çekmek zorunda değilsin kimsenin kahını

Gecmişi okuyamadım pasta yıyıp eksı mı grldın bakalımm. Paylasma buradakıler lınc ederrrr. Ben ıncecık bır dılım yemıstım ugruna aksam hıc yemfmiştımm
ben büyük bir dilim yedim o gün eksi geldim ama acısı nedense yarın cıkacakmış gibi hissediyrum umarım yanılmam

selam kızlar annem bir kış temizliğidir tutturmuş işten geldiğimden beri bacaklarım kırıldı anca simdi yatağa girebildim menü yazıp uyuycam inş.

sabah :10.00
bir yumurta üzerine tuzsuz yağsız peynirli omlet

ara:15.00
bir orta boy armut

akşam 19.30( çoook acıkmıştım)
yarım kase yeşil mercimek çorbası
fırın köfte 4 adet küçük boy
3 ym. kaş sebzeli bulgur pilavı

su 1,5 litre anca olmustur pek içemedim bugün
spor olarak da temizlik haricinde anca mekik cekebildim 3 set

kendini bırakma ya yardım almalısın bence nerede yaşıorsun şartlarını bilemem ama çekmek zorunda değilsin kimsenin kahını

ben büyük bir dilim yedim o gün eksi geldim ama acısı nedense yarın cıkacakmış gibi hissediyrum umarım yanılmam
Imarım yanılıyorsundur

Ineekk obasiiiii uyaaannn :D
Nirde benim biricik takimim hani bildirimlerr..
Neyse örnek bir kaptan olup ilk ben yapam bildirim o zaman ;)
Gecen hafta 65,2
Guncel 64,5
Fark 0,7
Yuzde %1,07
toplight toplight morordek morordek

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kumralim krakerim sen de durum nedir yaklastin mi bana bu hafta ;)
Butun hafta o paylastigin haeketleri yaptıysan olmustur biseyler ;)

Back
X