Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sorun nedir bilmiyorum ama ben 11 yıllık evliyim ilk yıllarımda cok boşanmayı dusundum kac kere döndüm 2 ogluîm arka arkaya oldu çok sıkıntılı zamanlar yaşadım ve artık tek anladığım herseyin gerçekten zamanla oturduğu.. Çok söyleyenler oldu zamanla oturur evlilik diye ama dinletemedim kendime çok boşanmaya gitmeye kalktım ve sonunda kaldım kazandım çok şükür Rabbime her şey çok güzel inan ki evlilik demirden leblebi yut yutabilirsen dediklerinde yok ya derdim çok doğruymus megersem.. her güzel şey gibi evliliginde zorluğu var.. Rabbim esine evime sana yuvana hidayet nasip etsin. Evladinizi size bagislasin .. ve sabirla gittiginiz yolda sabriniz tukenmeden birbirinize baglasin Rabbim..
Amin Allah razı olsun duaların için. İnanmak istiyorum bu durumların düzeleceğine. Dua ediyorum. İnşallah dediğin gibi olur. Çok inatçı ve küsmeyi seven bir eşim var. Onunla konuşup dert anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur tecrübeliyim. Ama Allah hidayet versin dediğin gibi

Bugünkü menüm

Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı

Ara
1 Yeşilcay

Öğlen
1 bardak kefir
1 avuç kuru elma

Ara
1 sade kahve

Akşam
1 subardagi haşlanmış nohutla bol yeşillikli salata
1 y.k. pirinç pilavı

Ara
2 yaprak haşlanmış lahana

Su 2 litre
Spor 1 mil leslie 20 dakika fat burn çarşı

Bu aralar iyi beslenmiyorum farkindayim

Kızlar slm tahlil sonuçlarımı aldım haliyle enfeksiyon çıktı ilaç alıyorum zaten.
Ferritin 28 olmuş 20 ydi.ama anemi olabilir dahileyeye gözüküyor dedi diğer sonuçlarım normal neyseki bide şu öksürükten kurtulsam diyet biraz sallantıda bu hafta meyveye yüklendim artı gelmemeye çalışcam kızlar

Gelelim bugun okuduklarima ara ara bakabildim alintilari kacirdim
servey servey canim ben de alayim dedim ama yorumlari okudum tirstim almadım,cok fena kabizlik yapıyormuş.. ciger filan takviye yuklenicem biraz iyi gelir o..
toplight toplight kaptancim hallederiz biz cuma gunu ordekcimle.. aksamustu yuzme dersim var sabah vardiyasini ben devralirim ;)
Cikilatacanavari Cikilatacanavari bikini hayali sen kuruyodun dimi.. ben de giyicem valla bi surru sort da alicam ooooh butun yazi efil efil geciricem citir citir dolanicam :)

Menumu de yazayimm.
Sabah
2has. yumurta
Biraz peynir biber cay

Ogle
1kepce domates corbasi
2minik but 2kanat firinlanmis
Salata

Ara
1sade turk kahvesi
2kuru kayisi 8cig badem

Aksam
1bardak kefir
Bikac parca karisik kuruyemis

Su 2,5lt
Spor jilian level 1 + 1saat fitness
morordek morordek toplight toplight

Bende menümü paylaşayım kızlar

Sabah
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz sütlü filtre kahve

Öğle
200 gr ton balığı
200 gr haşlanmış Mısır
Az yeşil salata
Tam buğday lavaşın 3/1 i

Ara
2 filtre kahve şekersiz

Akşam
1 yemek kaş ton balığı
5 yemek kaş domatesli makarna

2,5 lt su ve 40 dk eliptik bisiklet

bende yazayım menüyü
sabah
1,5 dl ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
ara 1elma
öğle
1 haslanmış yumurta
1 dilim etimek
ara
1,5 avuç kavrulmuş yer fıstığı
akşam
1 kase çorba
3 kaşık orman kebabı
1 dilim ekmek
ara
1/3 portakal
su
2,5 lt
spor tempolu 1,5 saat yürüyüş
Bence öğleden önceki ara ile sonraki ara yer değişse çok daha iyi olurdu. Akşamda ekmek var ama yemek bayağı az yemişsiniz.

Bugünkü menüm

Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı

Ara
1 Yeşilcay

Öğlen
1 bardak kefir
1 avuç kuru elma

Ara
1 sade kahve

Akşam
1 subardagi haşlanmış nohutla bol yeşillikli salata
1 y.k. pirinç pilavı

Ara
2 yaprak haşlanmış lahana

Su 2 litre
Spor 1 mil leslie 20 dakika fat burn çarşı

Bu aralar iyi beslenmiyorum farkindayim
Evet canım menün pekde dengeli değil,kahvaltıdaki yumurta peynir ve öğlenki kefir dışında protein yok. Öğlene biraz yemek eklemelisin. Tavuk- et proteinolarak hem tok tutar hem daha iyi kilo vermene yardım eder ki zaten bunları biliyorsun. Akşama da yoğurt falan ekleseymişsin güzel olurmuş.

Kızlar slm tahlil sonuçlarımı aldım haliyle enfeksiyon çıktı ilaç alıyorum zaten.
Ferritin 28 olmuş 20 ydi.ama anemi olabilir dahileyeye gözüküyor dedi diğer sonuçlarım normal neyseki bide şu öksürükten kurtulsam diyet biraz sallantıda bu hafta meyveye yüklendim artı gelmemeye çalışcam kızlar
Geçmiş olsun kuzum, önce sağlık tabi..

Menumu de yazayimm.
Sabah
2has. yumurta
Biraz peynir biber cay

Ogle
1kepce domates corbasi
2minik but 2kanat firinlanmis
Salata

Ara
1sade turk kahvesi
2kuru kayisi 8cig badem

Aksam
1bardak kefir
Bikac parca karisik kuruyemis

Su 2,5lt
Spor jilian level 1 + 1saat fitness
morordek morordek toplight toplight
Menüye diyecek yok. Sporda can yakıyor.

Bende menümü paylaşayım kızlar

Sabah
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz sütlü filtre kahve

Öğle
200 gr ton balığı
200 gr haşlanmış Mısır
Az yeşil salata
Tam buğday lavaşın 3/1 i

Ara
2 filtre kahve şekersiz

Akşam
1 yemek kaş ton balığı
5 yemek kaş domatesli makarna

2,5 lt su ve 40 dk eliptik bisiklet
Biraz kötü bir menü olmuş.200 gram mısır 730 kalori ki zaten 200 gram ton balığı bol salatayla gayet doyurucu bir öğün olurmuş. Hadi öğlen mısır yine olabilir ama akşamki makarna olmamış. Makarna yiyeceğin zamn öğlen yemeye çalış canım.
Sporun ve su miktarın neyseki çok iyi yakmışsındır umarım. :KK68:

Arkadşlar merhaba... takımınızda yer var mı? bi kaç sene önce bu takımlar sayesınde zayıflamıştım. yeniden baslamak istiyorum :)

Arkadaşlar bana da motive olmam için destek olur musunuz? Baslayıp birkaç gün sonra bırakıyorum
Arkadaşlar hoş geldiniz. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinizi belirtmeniz gerekiyor. Sonra da tanışırız.Saat epey geç olduğu için arkadaşlar yok.Yarın canlanır burası..

Back
X