- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.581
Gizemli hatunuöuz ifşa etmiş kendini :))bende paylaşayım madem;
vesile (63,9/63,7/0,2/%0,31)
morordek toplight inatettimolacak @KumraL_KrakeR @medusa38 ebrusonmez @azaydidem matilda34 @nilsub @servey @candy_candy @Pdr93 @tatlitambak @btlbetul başka merak eden var mıydı bilemedim krakerim ayşenilde güzeldi ama idare et artık keşke 59,9 bildirebilseydim ahh
Ebruş gidiyon mu yaa üzüldüm bak eskilerden kaç kişi kaldık şurda wendican hadi acele edelim bizdeÖrdeğim mezunolayım ben listede yeni gelen arkadaşlara yer açılsın. Zaten artık gram gram veriyorum.Listeyi etkiliyorum. Bugun regl oldum. O yüzden tartı sabit..
Tecrübeli anneler size sorum var:
Neredeyse hamileligin başından beri gerek çatlak kremi gerek bilumum dogal yaglar sürerek göbegimin catlamasına engel oldugumu sanıyordum kiiii bugun aynanın karsısında catlakcıklarımı görene kadarGöbegimin altından bikini bölgeme yakın sagda ve solda birkac adet catlak olusmus. Napabilirim bi öneriniz var mı?
@raindarksky da bildrim yapmadi canim..Kızlar listenin son hali yukarıdaki gibi, eklerim listeyi paylaşım alanına.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, bu hafta yüzdemiz kötü degil.
fancynancy Ayse8747 betulaltaylar kızlar sizlerin de sabahtan bildirim yapması gerekiyordu, cumaları öglen 12'ye kadar kilo bildirimini tamamlamanız gerek kurallar geregi. Bu sekilde olursa listeye giremezsiniz ona göre.
tamam tatlım bana msajını olduğu gibi kopyaladım daGecen haftaki kilon-bu haftaki kilon = kilo farkı
Kilo farkı/gecen haftaki kilon * 100 = kilo farkı yüzdesi
Tebrik ederim kızlar :)
Kaptanım gulsayszey gecen hafta 96,5 bildirdigi icin fark ve yüzdesi degisiyor bilgin olsun.
wendigom vesilem bşr an adını görünce 59 a indin sandım kg ya baktım 63 kerde o zaman o adı değil dedim kafam karıştı neyseki sonunda öğrendik tatlım ama 59 u bekliyoz genebende paylaşayım madem;
vesile (63,9/63,7/0,2/%0,31)
morordek toplight inatettimolacak @KumraL_KrakeR @medusa38 ebrusonmez @azaydidem matilda34 @nilsub @servey @candy_candy @Pdr93 @tatlitambak @btlbetul başka merak eden var mıydı bilemedim krakerim ayşenilde güzeldi ama idare et artık keşke 59,9 bildirebilseydim ahh
Cnm benim sürmediğim yağ kalmadı ama yinede çatladım genetikte varsa oluyo memelerinede sür hatta Kalçalarınada hep nemli ol bide bi krem ve Duş jeli önercem çok güzel nemlendiriyo bide onları dene bakalımTecrübeli anneler size sorum var:
Neredeyse hamileligin başından beri gerek çatlak kremi gerek bilumum dogal yaglar sürerek göbegimin catlamasına engel oldugumu sanıyordum kiiii bugun aynanın karsısında catlakcıklarımı görene kadarGöbegimin altından bikini bölgeme yakın sagda ve solda birkac adet catlak olusmus. Napabilirim bi öneriniz var mı?
kesinlikle doğru düşünüyorsun 3 haftadoldu listedeyim yok tatlım listeye girmek için çaba sarfetmeliler listeye girmek kolay değil@raindarksky da bildrim yapmadi canim..
Ben de sureklilik gostermeyen ve menuleri bol kacamakli arkadaslarin deneme surelerinin uzatilmasi gerektigini dusunuyorum.. sonucta takima girmek icin emek gosteren baskalari da var onlarin da cabalarini gormezden gelmemeliyiz
Ben hep telden giriyorum cnm öyle olmuyo virüs filan olmasınYa kizlar bisey sorucam. telden girenlere ozellikle. ben hareket halindeyken daha cok telden bakiyorum buraya. ama bikac gundur yazarken surekli klavyem kayboluyo.tam harfe basmak uzereyken surekli reklam alanina tikliyorum. deli cikacam artik. bi de yanda koca bi can geldi.yazdigimi goremiyom valla(
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazman lazim sonra tanışır kaynaşırız ;-)Merhaba kızlar ben de aranızda olmak isterim.
boyum 170 kilom 74.9 hedefim 60 kilo olmak inşallah.
Yani evet gönül isterdi ki hedefine ulastıgında ögrenelim adını ama olsun, baksana merakımdan göbegim bile çatlamış kızHep senin yüzünden
Cok su iciyorum aslında, işte elimden geldigince krem yag bilumum elime ne gecerse de sürüyodum ama çatlayacagı varmıs.. Evet bu benim çıktıgım en yüksek kilo
Kızlar hemen kilomu bildiriyorum 89.3-88=1.3 %1.45
Kızlar bu hafta böyle oldu kusura bakmayın hastalık beni mahvetti ama kendimi daha iyi hissediyorum bu hafta çok güzel olacak kendime 21 günlük bi program hazırladım eğer başarılı olursa sürdürücem
wendy vesilem sende bana katıl hadi yoksa 64 e yürümeye başlamışın bak martta geldi
Gizemli hatunuöuz ifşa etmiş kendini :))
Biraz daha söylemeseydin kapına dayanacaktık zeten..
Ebruş gidiyon mu yaa üzüldüm bak eskilerden kaç kişi kaldık şurda wendican hadi acele edelim bizde
wendigom vesilem bşr an adını görünce 59 a indin sandım kg ya baktım 63 kerde o zaman o adı değil dedim kafam karıştı neyseki sonunda öğrendik tatlım ama 59 u bekliyoz gene
kızlar kv ye geçtim az önce eşim ve çocuklar akşama gelecekler uykusuzluktan ölüyom az biraz uyuyayım gene yazarım kolay gelsin ordeğim hamile halinle liste sana kaldı hakkını helal et tatlım
Cnm benim sürmediğim yağ kalmadı ama yinede çatladım genetikte varsa oluyo memelerinede sür hatta Kalçalarınada hep nemli ol bide bi krem ve Duş jeli önercem çok güzel nemlendiriyo bide onları dene bakalım
Ya kizlar bisey sorucam. telden girenlere ozellikle. ben hareket halindeyken daha cok telden bakiyorum buraya. ama bikac gundur yazarken surekli klavyem kayboluyo.tam harfe basmak uzereyken surekli reklam alanina tikliyorum. deli cikacam artik. bi de yanda koca bi can geldi.yazdigimi goremiyom valla(
Ay bunun pembesini kullanıyorum ben de canım,boyle kayısı şeftali gibi kokuyo,hupleticem bugün bi fırt valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?