Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• IMG_4729.webp
    IMG_4729.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar listenin son hali yukarıdaki gibi, eklerim listeyi paylaşım alanına.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, bu hafta yüzdemiz kötü degil.

fancynancy fancynancy @Ayse8747 @betulaltaylar kızlar sizlerin de sabahtan bildirim yapması gerekiyordu, cumaları öglen 12'ye kadar kilo bildirimini tamamlamanız gerek kurallar geregi. Bu sekilde olursa listeye giremezsiniz ona göre.

aaaa, çok pardon ben bilmiyordum 12ye kadar olduğunu. sabah tartıldım 83,4 kilom

kuralları okudum kabul ediyorum. :KK49:
Hoşgeldin tekrar canım. Ben kaptan yardımcısıyım morordek morordek ordekcım kaydeder bilgilerini birazdan.
25 yasındayım y.lisans yardımcısıyım,9aydır buralardayım ;)
Hergun aksamdan günlük menülerimizi su ve sporu liste halinde paylaşıp birbirimizi kontrol ediyoruz, aktif katilimin önemli. 2hafta deneme suren var sonra katılımına gore yarışa dahil olabilirsin ;)

Hoşgeldin tekrar canım. Ben kaptan yardımcısıyım morordek morordek ordekcım kaydeder bilgilerini birazdan.
25 yasındayım y.lisans yardımcısıyım,9aydır buralardayım :KK66:
Hergun aksamdan günlük menülerimizi su ve sporu liste halinde paylaşıp birbirimizi kontrol ediyoruz, aktif katilimin önemli. 2hafta deneme suren var sonra katılımına gore yarışa dahil olabilirsin :KK66:

hoşbuldumm :oops: ben de 25 yaşındayım. çalışıyorum. spor yapmaya pek vakit bulamıyorum :KK42: inşallah
sizdeki eksileri göre göre ben de kendime daha çeki düzen vericem.

***5. Takım 507. Etap***

toplight (71,6/71,4/0,2/%0,28)
servey (74,7/)
sabit
matilda34 (66,9/) sabit
ebrusonmez (55,8/) sabit, mezun olmak istiyor
TopaLsoLucaNn (78,6/76,2/2,4/%3,05)
candy_candy (115,6/)
kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
gulsayszey (96,5/95,4/1,1/%1,14)
0zlem (76,4/76/0,4/%0,52)
inatettimolacak (63,8/)
sabit
fattofit85 (81/79,7/1,3/%1,60)

5. Takım Ortalama: %0,660

fancynancy (84,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
raindarksky (74,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Cikilatacanavari (89,3/88/1,3/%1,46) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
Birumut55 (53,6/52,9/0,7/%1,31) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 53.8, hedef kilosu: 50
BuRCuCuKkK (57,8/57,6/0,2/0,35%) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 21.02.2017, başlangıç kilosu: 58.5, hedef kilosu: 52

lydznp (91,2/89,8/1,4/%1,54) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
sisebe (69/67,6/1,4/%1,54) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 69, hedef kilosu: 52
Ayse8747 (70/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 70, hedef kilosu: 52
betulaltaylar (76/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 76, hedef kilosu: 57

wendigo (63,9/63,7/0,2/%0,31)
KumraL_KrakeR (66,8/)
morordek (70,5/71,9/-1,4/-%1,99)
Ayy şimdi mezun mu olacağım duygulandım..:KK61:

Geçmiş olsun. yapacak birşey yok ama çok sıkıntı etme. ameliyat izi gibi kalıyor. zamanla belli bile olmuyor. bu arada krem yağ vs. sürmeye devam et. 32. haftadasın artık daha hızlı kilo alacaksın. göğüslerin şişecek. onlarda çatlayabilir. önlem almakta fayda var.
Evet canım sanırım bi anda artınca oldu bunlar da. Gögüslerime, kalçama da sürüyorum ama zaten kalcalarımda ergenlikten kalma çatlaklar var orayı cok umursamıyorum da göbek çatlamayaydı iyiydi.
@raindarksky da bildrim yapmadi canim..
Ben de sureklilik gostermeyen ve menuleri bol kacamakli arkadaslarin deneme surelerinin uzatilmasi gerektigini dusunuyorum.. sonucta takima girmek icin emek gosteren baskalari da var onlarin da cabalarini gormezden gelmemeliyiz
Canım raindarksky'ın ailevi problemleri oldugundan sanırım listeye girmeyecek, liste dışından takılırım diyordu, o yüzden onu etiketlememistim. Dediginde kesinlikle haklısın, zaten cok sayıda yeni üye var bir sekilde secici davranmamız lazım, kacamaklı menülerle listeye girilmez :KK12:
Cnm benim sürmediğim yağ kalmadı ama yinede çatladım genetikte varsa oluyo memelerinede sür hatta Kalçalarınada hep nemli ol bide bi krem ve Duş jeli önercem çok güzel nemlendiriyo bide onları dene bakalım
Ay sanırım %100 nemli olamadım ondan oldu. Duştan sonra mutlaka bebe yağı sürüyorum ama o onerdigin duş jelini de kullanayım bari. Her şeyi boca edecegim üstüme :KK70:
morordek morordek ordekcim sari kantaron yagini duymustum ben de.kullanan var mi burda bilmiyorum ama bi arastir onu da istersen. Hindistan cevizi yagi da iyi geliyomus
Hindistan cevizi yagını duydum canım, onu da alsam mı diye düsünüyorum.
Ya kizlar bisey sorucam. telden girenlere ozellikle. ben hareket halindeyken daha cok telden bakiyorum buraya. ama bikac gundur yazarken surekli klavyem kayboluyo.tam harfe basmak uzereyken surekli reklam alanina tikliyorum. deli cikacam artik. bi de yanda koca bi can geldi.yazdigimi goremiyom valla :KK43:(
Ya o maalesef bende de var. Site degisti sanırım biraz, reklamlar cogaldı gibi geliyor bana da...
kuralları okudum kabul ediyorum. :KK49:
hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım 27 yaşındayım. Hedef kilonu vs kaydettim insallah istedigin kiloya düsersin en kısa sürede :KK66:

Kızlar geçen hafta 78.6 güncel 76.2 fark 2.400 yüzde 3.0
harikaaaaaaaa
:KK9:
Gecen hafta:76.4
Bugun:76
Fark:0.4
Yüzde: %0.52

Hafta ici 77.5'gu bile gordum tartida!!

Süpersin canım, tebrikler :KK9:

Kızlarrr bugün cok güzel bir gün çünkü 79ları gördüm hem de 79.7 ile geçen hafta 81.00dımm

Tebrikler, harikasınız yaaa :KK9:

Tecrübeli anneler size sorum var:
Neredeyse hamileligin başından beri gerek çatlak kremi gerek bilumum dogal yaglar sürerek göbegimin catlamasına engel oldugumu sanıyordum kiiii bugun aynanın karsısında catlakcıklarımı görene kadar :olamaz: Göbegimin altından bikini bölgeme yakın sagda ve solda birkac adet catlak olusmus. Napabilirim bi öneriniz var mı?

Canım ilk başlarda bir şey yoktu sonra bende de çatlaklar oldu. En güzeli bebe yağı sürmek, aklına geldikçe sür. Yatmadan önce özellikle sür :) Ahhh ah anne olmak hiçte kolay değilmiş. :anneadayı::anne::KK200::nazar:

Canım ilk başlarda bir şey yoktu sonra bende de çatlaklar oldu. En güzeli bebe yağı sürmek, aklına geldikçe sür. Yatmadan önce özellikle sür :) Ahhh ah anne olmak hiçte kolay değilmiş. :anneadayı::anne::KK200::nazar:
Bundan sonra duşumu, banyomu yağlarla yapacağım anca öyle çatlamayabilirim sanırım :D

Kaptanım, bugünden sonra aktif olacagım inşallah...
Kendimi tanıtayım.. :) 28 yasındayım. 7 Yasında bir oglum, 6 aylık bir kızım var :)
Üniversite 4. sınıftayım. :KK54: Hem çocuk, hem kariyer oldu benimkisi :-)
Bundan 3 sene önce bu gruplar sayesinde 18 kg verdim.Dogum derken yine aldım. Şu an. 87.5 kiloyum, hedefte şimdilik 75...
Başarılar herkese :)

Son düzenleme:
Ayy şimdi mezun mu olacağım duygulandım..:KK61:
Kıyamam kız bende duygulandım ebruş ya
Evet canım sanırım bi anda artınca oldu bunlar da. Gögüslerime, kalçama da sürüyorum ama zaten kalcalarımda ergenlikten kalma çatlaklar var orayı cok umursamıyorum da göbek çatlamayaydı iyiydi.

Canım raindarksky'ın ailevi problemleri oldugundan sanırım listeye girmeyecek, liste dışından takılırım diyordu, o yüzden onu etiketlememistim. Dediginde kesinlikle haklısın, zaten cok sayıda yeni üye var bir sekilde secici davranmamız lazım, kacamaklı menülerle listeye girilmez :KK12:

Ay sanırım %100 nemli olamadım ondan oldu. Duştan sonra mutlaka bebe yağı sürüyorum ama o onerdigin duş jelini de kullanayım bari. Her şeyi boca edecegim üstüme :KK70:

Hindistan cevizi yagını duydum canım, onu da alsam mı diye düsünüyorum.

Ya o maalesef bende de var. Site degisti sanırım biraz, reklamlar cogaldı gibi geliyor bana da...

hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım 27 yaşındayım. Hedef kilonu vs kaydettim insallah istedigin kiloya düsersin en kısa sürede :KK66:
Ördeğim e vitamini Kapsülleri satılıyo sizde onunla Hindistan cevizi yağını karıştır sür kakao yağıda etkili bide gönderdiklerimi dene hep nemli kal işte elinden geleni yap ama çalıcaaan varsa çatlıyosun en aza kurtarırsın en azından

Back
X