Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

De get hadi bende gonca gulumu kandırdım eliptik bisiklet alıcam.. akşama görüşürüz
Ya bi ara o kadar bunaldim ki surekli leslie yapmaktan keske olsa eliptik bisikletim dedim.. hava kotuydu dışarı cikamadim sıkıldım yani.. ama simdi yeni eğlenceler buldum kendime
Du ben sana ozelden before afterlari atayim sen gormedin

Aaa balikesir mi ben de balikesirdeyim henüz 88 kiloyum hedefim 70 temmuza kadar vermem gerek düğün yapıp balayında bikini giymek gerek eskiymissin ama ben yeni gördüm hoşgeldin diyelim

Aaa balikesir mi ben de balikesirdeyim henüz 88 kiloyum hedefim 70 temmuza kadar vermem gerek düğün yapıp balayında bikini giymek gerek eskiymissin ama ben yeni gördüm hoşgeldin diyelim

Cumaya inş artıları vercem hatta kılo da vercem martın sonu 6 lı rakamları gorcem ınş

Spor hocamız degısıyor haftaya tanıştım kadın tam benlık enerjık super bırı yenı dogum yapmış ela ıle bır bebegı var her hafta tartacakmış olcum alacakmış heyecanla beklıyorum onuu inş cok faydası olcakk şimdıkı berbat bırı ben sureklı yuruyordum

ay sorma bende istiyorum güzel eliptikler azcık pahalı ama alıcam bakam...
o kadar zıplamak bize yaramıyor canım ondan. :)
biz biraz fazla kiloluyuz ya :) biraz daha hafifleyelim öyle hoplayıp zıplarız
kaç kilosun bende zıplayamıyorum azcık panda modundayım şuan..
Evvettt oldum kuzum. Sen neler yaptın. Özledik seni
Sıkıntılar çözüldü mü??
ay sorma anamla babam 40 sene sonra boşandılar şaka gibi birde üstüne anneannemin vefatı annemi baya hırpaladı ama atık iyi insan herşeye alışıyor çok şükür bende çocuklarda bir sorun yok allah herkesi iyi etsin sen nasılsın daha bebek yapmıcanmı hadi sıra sende...
Baktım yıllandık dedim artık yeter..
ay sorma utandım sende mezun olduysan öleyim ben
Evdekileri çok kullandın o kaldı. Onu da al evde baş köşede otursun. Hiç kullanma emi
Ayy sohbetini nasıl özlemişim kızz
hıııhhh eşimde aynısını dedi evdekileri kullan bi diye amaa ben allem ettim kallem ettim kandırdım...
evet hemşeri çıktık neresinden ben ivrindi denim sen...

sorma eskiyim yıllandım yıllandım...
Bu arada dün jillian yapmadım sadece leslie yaptım, şimdilik hiç çarpıntım olmadı. Sanırım jillian ağır geldi...
jillian çok ağır zaten iyi kondüsyon istiyor ..zorlanıyorsan yapma sakatlarsın kendini allah korusun kendine uyanları yap
Selam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
başınız sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…