- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.381
Ya bi ara o kadar bunaldim ki surekli leslie yapmaktan keske olsa eliptik bisikletim dedim.. hava kotuydu dışarı cikamadim sıkıldım yani.. ama simdi yeni eğlenceler buldum kendimeDe get hadi bende gonca gulumu kandırdım eliptik bisiklet alıcam..akşama görüşürüz
o kadar zıplamak bize yaramıyor canım ondan. :)Kız sana noolduniye ban yedi hatunumuz??
Evvettt oldum kuzum. Sen neler yaptın. Özledik senisen nasılsın ebru bakalım mezun olmuşsun ....kıskandım
Baktım yıllandık dedim artık yeter..Adı ile doğup adı ile uzun uzun iyi bir hayat yaşasın inşallah çok güzel bir isim bulmuşsun..
Ay ebru bile mezun olduysa öleyim ben bir o bir bendim demirbaş tuyyy yazıklar olsun bana..
Evdekileri çok kullandın o kaldı.De get hadi bende gonca gulumu kandırdım eliptik bisiklet alıcam..akşama görüşürüz
Aaa balikesir mi ben de balikesirdeyim henüz 88 kiloyum hedefim 70 temmuza kadar vermem gerek düğün yapıp balayında bikini giymek gerek eskiymissin ama ben yeni gördüm hoşgeldin diyelimyeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım ben nilgün 32 yaşında 2 çocuk annesiyim bir süredir girememiştim sizde hoşgeldiniz artık birlikte devam ederiz inşallah...balıkesirdenim 79-80 arası kilom cumaya tam bilgi veririm..
Aaa balikesir mi ben de balikesirdeyim henüz 88 kiloyum hedefim 70 temmuza kadar vermem gerek düğün yapıp balayında bikini giymek gerek eskiymissin ama ben yeni gördüm hoşgeldin diyelimyeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım ben nilgün 32 yaşında 2 çocuk annesiyim bir süredir girememiştim sizde hoşgeldiniz artık birlikte devam ederiz inşallah...balıkesirdenim 79-80 arası kilom cumaya tam bilgi veririm..
Aaaaa tam kahvemı yaptım oturdum içiyorum kıı sen yazmışsınnnn hosgeldınnn buyudu valla 7 aylık oldu nerelerdeydınnnn
Valla super olurdu ama kaptanlar yarısmamı yasakladı emzırıyorum dıyeeecanım şimdi kaç kilosun ? benim de hedefim aynı. geçen hafa cuma 74.9 idim. var mısın yarışa ?
çarpıntının olmamasına sevindim. yine de dikkat et kendine :)Bu arada dün jillian yapmadım sadece leslie yaptım, şimdilik hiç çarpıntım olmadı. Sanırım jillian ağır geldi...
duyan duymayana haber versin geldimmmmmmm.......Anamm kimler gelmiş..
ay sorma bende istiyorum güzel eliptikler azcık pahalı ama alıcam bakam...Ya bi ara o kadar bunaldim ki surekli leslie yapmaktan keske olsa eliptik bisikletim dedim.. hava kotuydu dışarı cikamadim sıkıldım yani.. ama simdi yeni eğlenceler buldum kendime
Du ben sana ozelden before afterlari atayim sen gormedin
kaç kilosun bende zıplayamıyorum azcık panda modundayım şuan..o kadar zıplamak bize yaramıyor canım ondan. :)
biz biraz fazla kiloluyuz ya :) biraz daha hafifleyelim öyle hoplayıp zıplarız
ay sorma anamla babam 40 sene sonra boşandılar şaka gibi birde üstüne anneannemin vefatı annemi baya hırpaladı ama atık iyi insan herşeye alışıyor çok şükür bende çocuklarda bir sorun yok allah herkesi iyi etsin sen nasılsın daha bebek yapmıcanmı hadi sıra sende...Evvettt oldum kuzum. Sen neler yaptın. Özledik seni
Sıkıntılar çözüldü mü??
ay sorma utandım sende mezun olduysan öleyim benBaktım yıllandık dedim artık yeter..
hıııhhh eşimde aynısını dedi evdekileri kullan bi diye amaa ben allem ettim kallem ettim kandırdım...Evdekileri çok kullandın o kaldı.Onu da al evde baş köşede otursun. Hiç kullanma emi
Ayy sohbetini nasıl özlemişim kızz
evet hemşeri çıktık neresinden ben ivrindi denim sen...Aaa balikesir mi ben de balikesirdeyim henüz 88 kiloyum hedefim 70 temmuza kadar vermem gerek düğün yapıp balayında bikini giymek gerek eskiymissin ama ben yeni gördüm hoşgeldin diyelim
sorma eskiyim yıllandım yıllandım...Aaa balikesir mi ben de balikesirdeyim henüz 88 kiloyum hedefim 70 temmuza kadar vermem gerek düğün yapıp balayında bikini giymek gerek eskiymissin ama ben yeni gördüm hoşgeldin diyelim
jillian çok ağır zaten iyi kondüsyon istiyor ..zorlanıyorsan yapma sakatlarsın kendini allah korusun kendine uyanları yapBu arada dün jillian yapmadım sadece leslie yaptım, şimdilik hiç çarpıntım olmadı. Sanırım jillian ağır geldi...
başınız sağolsun..Selam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
afiyet olsun ... geldim geldim burdayım artıkAaaaa tam kahvemı yaptım oturdum içiyorum kıı sen yazmışsınnnn hosgeldınnn buyudu valla 7 aylık oldu nerelerdeydınnnn
Bugun de yarım saat spor yapıldıııı takdım ederımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?