- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.401
ay
kaç kilosun bende zıplayamıyorum azcık panda modundayım şuan..
Başın sağolsun canımSelam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
Allah rahmet eylesin. Yolculuğunuz sıkıntısız geçsin inşallahSelam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
Çok geçmiş olsun canım.ay sorma anamla babam 40 sene sonra boşandılar şaka gibi birde üstüne anneannemin vefatı annemi baya hırpaladı ama atık iyi insan herşeye alışıyor çok şükür bende çocuklarda bir sorun yok allah herkesi iyi etsin sen nasılsın daha bebek yapmıcanmı hadi sıra sende...
Kullanmazsan sopaları alır geliriz balıkesirehıııhhh eşimde aynısını dedi evdekileri kullan bi diye amaa ben allem ettim kallem ettim kandırdım...
Başınız sagolsun canım..Selam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
Hosgeldin canım bende Ocak ayından beri 5.Takımdayım..duyan duymayana haber versin geldimmmmmmm.......
başın saolsun cnmSelam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
Aaa neden banladilar başladılar eniSelam kızlar nasılsınız dünden beri ban yediğim için katılamadım araniza özledim sizleri.kızlar birdaha bırakmayacağım ama burayı iyiki burdayım
Dünkü menüm
Sabah 7 de
Haşlama yumurta
5/6 zeytin
Süzme peynir
Öğlen 1 de
Patates tavuklu
Yayla çorbası
Akşam 7 de
Patates etli
Yoğurt havuçlu
2 dilim çavdar ekmeği
2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yaptım
bende çok seviyorum zumbayı eğlenceli ama benimde canım çıkacak gibi oluyo yapayım derken...bitiremedim videoları hiç..97kg idim ocak ayında. birgün 50m.lik yokuşu çıkarken can vereceğim sandım ve şimdi 80li kglara geldim çok şükür. 89,2ydi sanırım cuma tartım. fizik tedavi doktorum 97 kg iken zumbayı; çok hoplamalı egzersizler için hafif tombişsin dedi ve önermedi. 15-20kg verdikten sonra yap onları dizlerini mahvedersin dedi. bende 75den sonra hoplamaya başlayacağım diye erteledim şimdilik.
hoş buldum canım ay inşallah oluruz çıtır..Başınız sagolsun canım..
Hosgeldin canım bende Ocak ayından beri 5.Takımdayım..
Yaza kadar insallah çıtır bayanlar olacagız hep birlikte..
iyi canım ay uzak bana merkez olsun bakarsın buluşuruz günün birinde...ay sevindim ankaralılar basmıştı topiği birde buluşup çatlatıyorlardı bizi..Merkezdeyim ben :)
bir yerleri karıştırmıştır.. bizdede vardı eskiden habire ban yiyen başka topiklere gidip herşeye karışıyordu sonra ban yiyiyordu ismi lazım değil betüş ile feyza neyse etiketlemiyeyim şimdi watsaptan rahat bırakmazlar beni..Aaa neden banladilar başladılar eni
Boşver canım benim (siyaset)Aaa neden banladilar başladılar eni
Hamilemisin?Boşver canım benim (siyaset)
Ben sağlıkla kilo vermek sağlıklı gebelik geçirmek istiyorum gerisi teferruat
İnşallah hepimizde hedefimize ulaşırız
yaa yazmıyor buraya :))ay kızlar eski kızlar yani betüş doğadere katıldı dağ bayır geziyo valla bir hali var çatlarsınız gülmekten..
Keremcem nickini değiştiKaptanım benim yerime keremcemim olucaktı kaptan yardımcısı nerde ayrıldı mı göremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?