Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay

kaç kilosun bende zıplayamıyorum azcık panda modundayım şuan..

97kg idim ocak ayında. birgün 50m.lik yokuşu çıkarken can vereceğim sandım ve şimdi 80li kglara geldim çok şükür. 89,2ydi sanırım cuma tartım. fizik tedavi doktorum 97 kg iken zumbayı; çok hoplamalı egzersizler için hafif tombişsin dedi ve önermedi. 15-20kg verdikten sonra yap onları dizlerini mahvedersin dedi. bende 75den sonra hoplamaya başlayacağım diye erteledim şimdilik.

Çok geçmiş olsun canım.
Yazın düşünüyoruz. Ama daha yeni kilo verdim. Bir daha almak hiç cazip gelmiyor.
hıııhhh eşimde aynısını dedi evdekileri kullan bi diye amaa ben allem ettim kallem ettim kandırdım...
Kullanmazsan sopaları alır geliriz balıkesire

Selam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
Başınız sagolsun canım..

duyan duymayana haber versin geldimmmmmmm.......
Hosgeldin canım bende Ocak ayından beri 5.Takımdayım..
Yaza kadar insallah çıtır bayanlar olacagız hep birlikte..

Selam kızlar nasılsınız dünden beri ban yediğim için katılamadım araniza özledim sizleri. kızlar birdaha bırakmayacağım ama burayı iyiki burdayım
Dünkü menüm
Sabah 7 de
Haşlama yumurta
5/6 zeytin
Süzme peynir
Öğlen 1 de
Patates tavuklu
Yayla çorbası
Akşam 7 de
Patates etli
Yoğurt havuçlu
2 dilim çavdar ekmeği
2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yaptım

Aaa neden banladilar başladılar eni

bende çok seviyorum zumbayı eğlenceli ama benimde canım çıkacak gibi oluyo yapayım derken...bitiremedim videoları hiç..
Başınız sagolsun canım..

Hosgeldin canım bende Ocak ayından beri 5.Takımdayım..
Yaza kadar insallah çıtır bayanlar olacagız hep birlikte..
hoş buldum canım ay inşallah oluruz çıtır..

Aaa neden banladilar başladılar eni
bir yerleri karıştırmıştır.. bizdede vardı eskiden habire ban yiyen başka topiklere gidip herşeye karışıyordu sonra ban yiyiyordu ismi lazım değil betüş ile feyza neyse etiketlemiyeyim şimdi watsaptan rahat bırakmazlar beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…