Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sana da gunaydi. bende dayanamayip tartildim. birde ne goreyim +700gr kafayi yiyecegim. sadece 2 gun spor yapmadim. kacamak yok cıs yok ama +700gr var
ya sorma bir gün yapmasan olmuyor işte telafi edersin bugun yarın canım bugun yap bari sporunu ben şimdi bitirdim 4 mil nefes nefese oturdum

Ben de 5 te yemek olayini kapatmak istiyorum bu hafta basliycam bakalim
daha once denemistim cok etkili
Insallah dayanabiliriz olmadi erken uyuruz

ya sorma bir gün yapmasan olmuyor işte telafi edersin bugun yarın canım bugun yap bari sporunu ben şimdi bitirdim 4 mil nefes nefese oturdum
sabah 45 dk ebru şallı ile pilates yaptim. ogleden sonra 3p dk bisiklet. aksama leslie dusunuyorum 3 mile. uyuya kalmazsam.
2 aksamdir spor uykuya kurban gitti. bugun onlem aldim

Valla canım utanıyorum artık butun arkadaşlarım benim üzerime mezun oldu benim karizma yerlerde onun için bu sefer olucak...
insALLAH. biz ittire ittire mezun ederiz seni. nasil olsa bende verilecek cok kilo var. ama durup beni bekleme lutfen. okuyorum Cikilatacanavari yetis bana yarisalim falan diyorsun olmuyor ona gore. kaptan zopa nerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…