- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.401
ya sorma bir gün yapmasan olmuyor işte telafi edersin bugun yarın canım bugun yap bari sporunu ben şimdi bitirdim 4 mil nefes nefese oturdumsana da gunaydi. bende dayanamayip tartildim. birde ne goreyim +700gr kafayi yiyecegim. sadece 2 gun spor yapmadim. kacamak yok cıs yok ama +700gr var
Ohh ohh bol bol yağ yaksın.evet 4 mil 60 dk bitirdim aylar sonra iftaharla sunarımbelim bacaklarım ayrıldı ama olsun
ay inşallah canım.. yeşil çay içiyorum hergün 4 mil yapabilsem eliptiği alana kadarOhh ohh bol bol yağ yaksın.
zaten eliptiğe o kadar para vericek adam birde zayıflamazsam beni boşarOhh ohh bol bol yağ yaksın.
Eriyip bitersin yani daha ne olsun.ay inşallah canım.. yeşil çay içiyorum hergün 4 mil yapabilsem eliptiği alana kadar
Haahhaaayyy buda bir ihtimal tabi..Sen her halukarda zayıflazaten eliptiğe o kadar para vericek adam birde zayıflamazsam beni boşar
Cok dogrukızlar pazar rehaveti çöökmesin malum bugun evde çoluk çocuk eş olabilir onlara uymuyoruz sağlıklı besleniyoruz
sonrada incecik oluyoruz
1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight ------70,9
hedefimi değiştirdim bu hafta 3 den sonra bir şey yemeyi düşünmüyorum önce hızlı sonra yavaş kilo vermek istiyorum inşallah bir an önve 100ün altına düşerim
sabah 45 dk ebru şallı ile pilates yaptim. ogleden sonra 3p dk bisiklet. aksama leslie dusunuyorum 3 mile. uyuya kalmazsam.ya sorma bir gün yapmasan olmuyor işte telafi edersin bugun yarın canım bugun yap bari sporunu ben şimdi bitirdim 4 mil nefes nefese oturdum
maşallah. bende 3 mile yerine 4 mile mi yapsam acaba ağrısın her yerim dokulsun lime limeevet 4 mil 60 dk bitirdim aylar sonra iftaharla sunarımbelim bacaklarım ayrıldı ama olsun
Tabi adam dicekki hem çok yiyiyorsun hem habire spor malzemesi alıyosun sırf zararsınHaahhaaayyy buda bir ihtimal tabi..Sen her halukarda zayıfla
Valla canım utanıyorum artık butun arkadaşlarım benim üzerime mezun oldu benim karizma yerlerde onun için bu sefer olucak...Cok dogru
Oh güzel olmuş bende 35 dk bisiklet yaptım şu pilatese bende başlasam süper olcaksabah 45 dk ebru şallı ile pilates yaptim. ogleden sonra 3p dk bisiklet. aksama leslie dusunuyorum 3 mile. uyuya kalmazsam.
2 aksamdir spor uykuya kurban gitti. bugun onlem aldim
Adamlarda kabullenmiyo onların kaderi bu:))Tabi adam dicekki hem çok yiyiyorsun hem habire spor malzemesi alıyosun sırf zararsın
Olcak olcak çok azimli döndün valla bu sefer bırakmak yok:)Valla canım utanıyorum artık butun arkadaşlarım benim üzerime mezun oldu benim karizma yerlerde onun için bu sefer olucak...
insALLAH. biz ittire ittire mezun ederiz seni. nasil olsa bende verilecek cok kilo var. ama durup beni bekleme lutfen. okuyorumValla canım utanıyorum artık butun arkadaşlarım benim üzerime mezun oldu benim karizma yerlerde onun için bu sefer olucak...
basla basla tabiki. o kadar sporun uzerine kaslar şişiyor biraz uzatmak iyi olurOh güzel olmuş bende 35 dk bisiklet yaptım şu pilatese bende başlasam süper olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?