- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.421
iyiyapmışsın canım akşam olunca banada bir rehavet çöküyorsabah 45 dk ebru şallı ile pilates yaptim. ogleden sonra 3p dk bisiklet. aksama leslie dusunuyorum 3 mile. uyuya kalmazsam.
2 aksamdir spor uykuya kurban gitti. bugun onlem aldim
3 mile yapan 4 milede yapar merak etmemaşallah. bende 3 mile yerine 4 mile mi yapsam acaba ağrısın her yerim dokulsun lime lime
Benim de Mayıs 1 de 58.91 mayısta da hedefım 65,9
ay hadi inşallah canım yaaa hep beraberOlcak olcak çok azimli döndün valla bu sefer bırakmak yok:)
Kaçla ayrılmıştın izne nilgüncüm
yokkk ne dedim ona okumadınmı ezip geçerim seni dediminsALLAH. biz ittire ittire mezun ederiz seni. nasil olsa bende verilecek cok kilo var. ama durup beni bekleme lutfen. okuyorum @Cikilatacanavari yetis bana yarisalim falan diyorsun olmuyor ona gore. kaptan zopa nerede
ne yedin bu kadar yaaaaItıraf edeyım sacma sapan beslenıyorum yoksa ıkı aylık ıs varrr
Gel tabi :)) bu yazın çıtırlarından olcam 2 dene düğün va:)vayyy hedefe gellllll
akşamda birşey yemezsen çok iyi canım 1 bardak süt 120 kalori haberin olaaaBugun ve nu hafta erken kapatmayi planliyorum
ve az once aksam yemegimi yiyip gunu tamamladim.
Cok acikirsam 1 bardak sut icebilirim
Kahvalti 11.30
2 haslanmis yumurta ile yumurta salatasi
7 tuzsuz zeytin
2 dl peynir ve cay
Aksam
3 yemek kasigi haslanmis sehriye ile hazirladigim yogurtlu garnitur salatasi
Bir buyuk kaseydi.
Ve iyice doydum
2 fincan yesilcay
ve 2 lt su ictim daha da içerim
Spor henüz yok ama aksam yapacagim
ay darısı bana inşallahGel tabi :)) bu yazın çıtırlarından olcam 2 dene düğün va:)
Sen haftalık hedefini yazdın mı canımHerkes hedef belirlemis
Benim gunel 76
1 nisan hedefim 72
hedef yuksek tutmakta fayda var. Ama elimden geleni yapacagim tam 3 hafta varmis
bakalim olursa cok guzel olur
Yaa cokmus kalorisi yok onu da icmem artik iyi oldu soylediginakşamda birşey yemezsen çok iyi canım 1 bardak süt 120 kalori haberin olaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?