Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü menüm:KK72:

sabah(12:30)
1 peynirli domatesli tost t.b ekmeğiyle
1 z.yağda yumurta
2 çubuk peynir
8 ince zeytin
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay

Ara(15,30)
Türk kahvesi

akşam(19:00)
tavuk
salata

Ara
Açık çay

içilen su:3 litre olur yatana kadar
yapılan spor dakikası:20dk yürüyüş

açıklamamı da yapayım:süslü:
sabah sağlık ocağına gittik bebişin topuk kanı için eve gelmem 12 oldu anca 12,30da kahvaltımı edebildim:anne:
menüye yazmıyorum ama her sabah uyandığımda 2 bardak sirkeli su mutlaka içiyorumHoppa
Maşallah maşallah pek tatlis menü :)

Bir de ben bugun yazdım buraya katılmak istediğimi söyledim ama bugün başlamadım spor diyete . Pazartesiden itibaren sıkı bi şekilde baslicam. Geçen sene ilk hafta 3 kilo diğer haftalar 1 1.5 kilo arası verdim hep . Toplam 40 günde 9 kilo verdim . Kisa sürede verebiliyorum inşallah yine öyle olur zayıf olmak çok güzel ne giysen yakışıyor. Bu halimle kendimden sogudum aynalardan kaçar oldum . En sinir bozucu tarafı ise karnimda daha fazla yaglanma var :( görenler hamilemisin diye soruyorlar.

Bir de ben bugun yazdım buraya katılmak istediğimi söyledim ama bugün başlamadım spor diyete . Pazartesiden itibaren sıkı bi şekilde baslicam. Geçen sene ilk hafta 3 kilo diğer haftalar 1 1.5 kilo arası verdim hep . Toplam 40 günde 9 kilo verdim . Kisa sürede verebiliyorum inşallah yine öyle olur zayıf olmak çok güzel ne giysen yakışıyor. Bu halimle kendimden sogudum aynalardan kaçar oldum . En sinir bozucu tarafı ise karnimda daha fazla yaglanma var :KK43: görenler hamilemisin diye soruyorlar.
İnşallah hep birlikte fit kızlar olucaz :D

Bu arada geçen seni 7. takımda yarıştım 9 kiloyu orda verdim . Çok keyifli şekilde kilo verdik. Çok sevdim takimimi ama bu sene çok doluymus o yüzden buraya katılmak istedim.

selam kızlar hayırlı cumalar
sitede sorun var sayfa açılmıyor hata veriyor

bildirimde biraz geç kaldım bebişin sağlık ocağında kontrolü vardı topuk kanı falan alındı eve geldiğimden beri de siteye girmekle cebelleşiyorum nihayet yazabildim
Moni abla maşallah haftada 2 şer kilo veriyorsun.Allah bozmasın. Süper gidiyorsun. :))

:KK70: canım emin ol benim göbek kadar değildir benim kilo hep gobekte toplandı inanamazsin ya :KK70: Sen kaç kilosun boy kaç?
173 boyunda 86 kilo kendi çapında yaşayan bir hemsireyim balikesirde ikamet ediyorum yaza düğünüm var ve zayıf olup balayında bikiniler giymek istiyorum :D

Bir de ben bugun yazdım buraya katılmak istediğimi söyledim ama bugün başlamadım spor diyete . Pazartesiden itibaren sıkı bi şekilde baslicam. Geçen sene ilk hafta 3 kilo diğer haftalar 1 1.5 kilo arası verdim hep . Toplam 40 günde 9 kilo verdim . Kisa sürede verebiliyorum inşallah yine öyle olur zayıf olmak çok güzel ne giysen yakışıyor. Bu halimle kendimden sogudum aynalardan kaçar oldum . En sinir bozucu tarafı ise karnimda daha fazla yaglanma var :KK43: görenler hamilemisin diye soruyorlar.
neden hayallerini 2 gün daha erteliyorsun?hemen şu an başlamalısın tatlım, eğer bunu yaparsan emin ol daha mutlu olacaksınHoppa

Bu arada carsamba daha dusuktum dun hafif bi gecis yapmaya calistim yulaf sut meyve filan.. birazi geri geldi haliyle.
Pazartesi felaketi kalıcı olacakti detoks kurtardi. Bakinca cumadan cumaya pek fark yok ama 63,8le baslamisim.. bu kadar iyi topladı.dun 61,5tu bugun bir miktar gelmis oldu dedigim gibi
Detoks çok iyi gelmiş. İnşalalh direnci kırmışsındır.

Geçmiş olsun kuzucuğuna, bizde iyiyiz bildiğin gibi iş güç :) İnan çok sevindim, inşallah bu sefer gönlüne göre olsun herşey, eşinde artık farketsin durumu üzmesin seni. Kv ile değil ki derdin dicem ama boşver takılma ona sen, zaten iyi gelin yoktur, mesafe iyidir :)
Bence de biz o kadar iyiydik kayınvalidemle ama o kadar arkamdan söyleniyor ki bu ara ne olduğunu anlamadım umrumda da değil pek :))

Back
X