Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkesee
Bakın ne buldummmm:KK70:

Öperim gozlerinden organigim benim nilsub nilsub :KK70:
Valla @servey veysosum baslatti ben de ona uydum sayin hakim :KK70:
Hahah bunları bulmanız süper olmus, nilsub nilsub 'un ne kadar ayran gönüllü oldugunu ortaya sermissiniz resmen :D
Ben de şu "orti olalım" mesajlarını mı derlesem napsam? :D Ama o kadar coklar ki hangi birini bulayım :D
Iyi geceler bugün diyet spora başlamış bulunmaktayım. Bugünkü menum
Sabah
Yesilcay
Yarım Kıymalı köy böreği
Iki az şekerli çay
Ara
Iki kuru kayısı
Öğle
1 porsiyon tavuk kanat
Salata
Ara
Latte
Aksam
1 porsiyon patlıcan yemeği
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Iki bardak az şekerli çay
3 litre su
1 saat spor
Nasıl menum yorum bekliyorum; )
Bugun diyete başlamış bulunuyorum deyip sabah kahvaltıda yarım da olsa börek ve şekerli çay bence pek başlayamadıgını gostermis canım :) Sabah kahvaltılarını daha saglıklı seylerle yapmalısın. Yumurta, peynir mutlaka olmalı bence :)
günaydınlar
sabah sabah devlet hastanesi diyetisyenine gittim diyetten çok hatunla yaşam tarzı vs üzerine konuştuk kg iyi dedi boşver zayıflama dedi kadın bana yaa takma kiloyu bu beslenme tarzı ile verirsin dedi:eğlence:
şimdi de nefroloji de sıra bekliyorum bakalım randevum 11 de idi ama erken geldim hastaneye ne zaman alırlar bilmiyorum
Güzel haberlerle gel kaptanım insallah
Bugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk mu diyor prenses :) Hadi bakalım insallah bu sekilde şevkle devam eder :)

Hamilelik takvimim diyor ki:
"Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. "
Hani ben cuma günü müthis bir artıyla gelirsem sebebi kan hacmimin artmasıdır, yoksa beslenmeyle hiiiiç alakası yok hayıııır :D

Aaa maşallah, genelde tersi olur, nazar değmesin canım :nazar::nazar::nazar:

Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk mu diyor prenses :) Hadi bakalım insallah bu sekilde şevkle devam eder :)

ara ara ağladı diyo öğretmeni ama devamlı olsa haber verirdim dedi, şimdi babannesi almaya gitti, yavaş yavaş alışıcak bakalım :) kurallara uymada sıkıntı var diyo öğremenimiz, kimse istemediği bişeyi yaptıramaz ki sıpama :olamaz:

Hamilelik takvimim diyor ki:
"Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. "
Hani ben cuma günü müthis bir artıyla gelirsem sebebi kan hacmimin artmasıdır, yoksa beslenmeyle hiiiiç alakası yok hayıııır :KK70:

ay ondan mıymış yaa, son ay kontrol edemediğim bi kilo artışım olmuştu, gerçi elim ayağım ekmek gibi kocaman olmuştu bi de ödemden, amaan hiç özlememişim o son ayı :olamaz:

ay ondan mıymış yaa, son ay kontrol edemediğim bi kilo artışım olmuştu, gerçi elim ayağım ekmek gibi kocaman olmuştu bi de ödemden, amaan hiç özlememişim o son ayı :olamaz:
Valla sanırım ben de bu ayları özlemem :KK48: Koca bir göbek, hareket etmek cok güc. Ödem bende pek olmuyor Allahtan, sadece sabahları elim ayağım hafif şiş oluyor ama gün içinde normale dönüyor sanırım. Bende bu ara kasılmalar başladı, fazla sık olmaya başladı hatta. Ağrısız ama gene de korkuyorum sancı mı acaba diye :)

Günaydın herkesee

Hahah bunları bulmanız süper olmus, nilsub nilsub 'un ne kadar ayran gönüllü oldugunu ortaya sermissiniz resmen :D
Ben de şu "orti olalım" mesajlarını mı derlesem napsam? :D Ama o kadar coklar ki hangi birini bulayım :D

Bugun diyete başlamış bulunuyorum deyip sabah kahvaltıda yarım da olsa börek ve şekerli çay bence pek başlayamadıgını gostermis canım :) Sabah kahvaltılarını daha saglıklı seylerle yapmalısın. Yumurta, peynir mutlaka olmalı bence :)

Bu başlamış halim düşün :D

Valla sanırım ben de bu ayları özlemem :KK48: Koca bir göbek, hareket etmek cok güc. Ödem bende pek olmuyor Allahtan, sadece sabahları elim ayağım hafif şiş oluyor ama gün içinde normale dönüyor sanırım. Bende bu ara kasılmalar başladı, fazla sık olmaya başladı hatta. Ağrısız ama gene de korkuyorum sancı mı acaba diye :)

sancı nst'de çıkıyo canım, doğal süreç sanırım, vücut alıştırıyo seni işte :)

Tabiki de cipcitir olana kadar:KK71:
bu sefer beyni olmayan yağlar değil beyni olan biz kazanıcaz:KK70:
Gunaydin kizlarr nasi gidiyorsunuz bakalim ?
Yesilcaylar iciliyor muu
günaydın kahvemi içiyorum misss:kahve:
Canim cok tatli bi şey istedi Latte ondan içtim canım başka bişey yememek için . Farkındayım biraz fazla oldu şeker ama artık , bugün azaltayim
evet azalt canım akşamki menüne bakıcaz bakalım:sopa:
aaa... uğraşmayın nilsub nilsub ımla bu sefer olacak. hepsinizi utandiracak. hatta geceleri eliptikte uyuyacak :KK50:
kıskanıyorlar canım :63:
sen 1 tanesin. sendeki azmi ornek alıyorum birakma sakin :p:KK70::KK9:
senide ortim ilan ediyorum duyan duymayana haber versin:KK70::KK70::KK70:

günaydın:) ben daha yeni kalktım. bugun goz doktoruna gideceğim :KK15:
hayırlı haberlerle dön inşALLAH canım:dua:
günaydınlar
sabah sabah devlet hastanesi diyetisyenine gittim diyetten çok hatunla yaşam tarzı vs üzerine konuştuk kg iyi dedi boşver zayıflama dedi kadın bana yaa takma kiloyu bu beslenme tarzı ile verirsin dedi:eğlence:
şimdi de nefroloji de sıra bekliyorum bakalım randevum 11 de idi ama erken geldim hastaneye ne zaman alırlar bilmiyorum
hadi hayırlısı kaptanım haber ver..
ben leslie ye gider. :KK3:
:KK9:
Bugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
canım hep arkadaşları olduğu için sever bencede :KK19:

Ay bende hatırlıyorum ne yerimi bulabiliyordum uyurken, ne doğru düzgün oturup kalkabiliyordum ama seviyordum hamişliğimi valla :anneadayı:
Sonunda Allah'ın da izniyle muhteşem bir yaratık alacaksın kucağına, ağlayacaksın, güleceksin, deli deli hallere gireceksin. :KK46:
Allah sağlık ve uzun ömür versin çocuklarımıza, ben ilk bebeğime çok zor hamile kalmıştım böyle hamiş birini göreyim ya da yazılarınızı okuyayım hemen duygusallaşıyorum niyetse halaaaaa. :KK30:

Dört gözle bekliyorum tatlım kapışmayı :))) Kendi kendime nazar mı değdirdim naaptım ya. Annem gidince rejime başladım yine. Sana da çok geçmiş olsun canım. :hasta:
sağol canım tabi hastaydın annen vardı tamam bitti yeniden başlıyoruz pes etmek yok:halay:
Çok yükleniyorlar sana nilsubcum ya :halay::KK68:
canları sıkılıyo ondan:KK70:
Günaydın herkesee

Hahah bunları bulmanız süper olmus, nilsub nilsub 'un ne kadar ayran gönüllü oldugunu ortaya sermissiniz resmen :KK70:
Ben de şu "orti olalım" mesajlarını mı derlesem napsam? :KK70: Ama o kadar coklar ki hangi birini bulayım :KK70:

seninde işin az geliyo galiba:KK70::KK70::KK70::KK70:
Gencler ben nilgunumle ugrasmasam gun nasil gececek.. Hem ona da eglence olsun diye salca oluyom ben ona dimi nilsub nilsub bensiz sıkılıyosundur bebeyim :KK66:
yok bence siz benimle uğraşmayınca sıkılıyorsunuz:KK70::KK70::KK70:

Bu arada braxton hicks mi ne diyorlardı, Doğuma alıştırma kasılmaları da olabilir. Hiç nst girdin mi canım?

ara ara ağladı diyo öğretmeni ama devamlı olsa haber verirdim dedi, şimdi babannesi almaya gitti, yavaş yavaş alışıcak bakalım :) kurallara uymada sıkıntı var diyo öğremenimiz, kimse istemediği bişeyi yaptıramaz ki sıpama :olamaz:

öyle öyle alışacak canım merak etme sonunda kabullenicektir kızımda hiç sorun yaşamadım ben çok çabuk alışmıştı.

Ay bende hatırlıyorum ne yerimi bulabiliyordum uyurken, ne doğru düzgün oturup kalkabiliyordum ama seviyordum hamişliğimi valla :anneadayı:
Sonunda Allah'ın da izniyle muhteşem bir yaratık alacaksın kucağına, ağlayacaksın, güleceksin, deli deli hallere gireceksin. :KK46:
Allah sağlık ve uzun ömür versin çocuklarımıza, ben ilk bebeğime çok zor hamile kalmıştım böyle hamiş birini göreyim ya da yazılarınızı okuyayım hemen duygusallaşıyorum niyetse halaaaaa. :KK30:
Hamileliği ben de sevdim genel olarak ama bu son ayla çok hoşlaşmadım :) Diğer aylar iyiydi, hele ikinci trimester hamileliğin altın çağı derlermiş, gerçekten öyle :)
Amin canım insallah sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürleri olur :)
seninde işin az geliyo galiba:KK70::KK70::KK70::KK70:
Farkındaysan hiiiç girişemedim o işlere :)
Bu arada braxton hicks mi ne diyorlardı, Doğuma alıştırma kasılmaları da olabilir. Hiç nst girdin mi canım?
Evet Braxton Hicks deniyor, hafta sonu ve dün çok fazla olunca ondan telaşlandım biraz. NST'ye hiç girmedim henüz, bakalım bu hafta girerim belki, doktorum ne derse o :)
aman o da gıcık bişi zaten, ama bağlasın bi zahmet :)
Valla benim doktor 36. haftadan sonra gireceksin demişti NST'ye ama işte bu durumu söyleyince erken bağlar mı bi duruma bakmak için bilemedim. Dün whatsapp'tan yazınca bile "20-30 dakikada olursa kasılmaların, gel NST'ye bağlarız" dedi. 20-30 dakikada bir olsa zaten doğuruyor olmam mı ya :D Dünyanın en rahat doktoru bence kendisi, "olur yaa, normal" modunda hep :KK48:
gün ağrısı deniyor canım artçı şok gibi düşün büyük olaya hazırlık:anne:
Valla şimdilik ağrısız ama ağrılı halini de göreceğiz bakalım inşallah :KK48:

lla benim doktor 36. haftadan sonra gireceksin demişti NST'ye ama işte bu durumu söyleyince erken bağlar mı bi duruma bakmak için bilemedim. Dün whatsapp'tan yazınca bile "20-30 dakikada olursa kasılmaların, gel NST'ye bağlarız" dedi. 20-30 dakikada bir olsa zaten doğuruyor olmam mı ya :KK70: Dünyanın en rahat doktoru bence kendisi, "olur yaa, normal" modunda hep :KK48:

hahah, bence de doğuruyo olursun sankim, doktor relax ama allahtan anne bilinçli :) 32'de de kontrol amaçlı oluyodu nst sanki ama her doktorun farklı yoğurt yiyişi var. onda da böle yan dönüosun bağlıyolar falan, pozisyonu ve devamlı aynı şekilde kalmak zor oluyodu valla. bende hep 2. trimestr'de kalabilirim :)

hahah, bence de doğuruyo olursun sankim, doktor relax ama allahtan anne bilinçli :) 32'de de kontrol amaçlı oluyodu nst sanki ama her doktorun farklı yoğurt yiyişi var. onda da böle yan dönüosun bağlıyolar falan, pozisyonu ve devamlı aynı şekilde kalmak zor oluyodu valla. bende hep 2. trimestr'de kalabilirim :)
32'de ben de bi girerim diye beklemiştim aslında, sonuçta çalışabilir raporu veriyorlar, hani bi baksaydınız sancıya da ona göre verseydiniz? :D Aynen ya ben de hep 2'de kalabilirmişim yani, 3 çok da hoş değil :KK48:

Back
X