- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.461
sen nasıl trabzonlusun öyle. benim tanıdıklarım hep kendini kaplan sanıyorYok ördekim yok karıştırma değildi o anladım ben
Enerjim yok artıkın çemkirmeyeValla o kadar yoruluyorum ki aksam 9.30da uyumusum..
Aa-aa ben?? kaplan??Ponçik bir pisicik minnak bir tırtılım ben kanımca
Bak sor eskilere hepsı oyle der,minnak tıvtıv der bana
Çok çok mutlu oldum hayatım. Sana yakışan da bu zaten. Sakın pes etmeebrusonmez ebruşum beğendin mi dönüşümü :) gitmicem valla bak.
Kulliiiyemmmmm yalansen nasıl trabzonlusun öyle. benim tanıdıklarım hep kendini kaplan sanıyor
Aaa görümcenben dün akşam erken uyuduğum için menü yazamadım ama bu saatten sonra da yazmayayım. zaten akşam 4 aydır yapmadığım bir şeyi yaptım
normalde kuymak yemeyen ben görümcem de kuymak yedim
Neden yanınıza almadınız ki?? Kullanırdınız ne güzel.hadi bakalım hayırlı olsun bol bol yağ yaksın
benim mahmut eski evin terasında duruyor özlemişmidir beni acaba 4 yıl oldu taşınalı
Çok teşekkür ederim canım. Almaktan çok korkuyorum. Devamı gelir diyeBebeğim zaten çıpçıtırsın kendine stres yapma
Allah razı olsun tekstil canım benim 13 yıldır model hanede çalıştık eşimle birlikte model dikimde çalıştığımız yer taşınıyor bizde işimizin için de bulduk kendimizi :) soobe markası ile çalışacağız çocuk bebek giyim inşallah hayırlı olur ..İşiniz hayırlı olsun. Ne üzerine?
Bende ufaktan eşime çıtlatayım dedim. Aklımda yoktu ama yinede hazır bulunsun. :)) Gerçi dün yeni telefon istetdim. Eşimde renkli yazıcı aldı.Yaa ben de mi mahmut istesem kikıskandım hayırlı olsun cnm
Canim iyi yapmissin meslektasiz seninle ne guzel bransin neKizlarr günaydinn, okula koca bir tepsi su boregi geldi.Ogretmen arkadaslardan biri araba almis. Onun icin.
Ama valla tadina bile bakmadimm. Masada duruyorlar hala birmedi. Allahin yardim et bana
Dikkatim dagilsin diye hemen size baglandim. Fren niyetine
Abbovv ne kadan vicdansızlıkkKizlarr günaydinn, okula koca bir tepsi su boregi geldi.Ogretmen arkadaslardan biri araba almis. Onun icin.
Ama valla tadina bile bakmadimm. Masada duruyorlar hala birmedi. Allahin yardim et bana
Dikkatim dagilsin diye hemen size baglandim. Fren niyetine
Ben hedefime ulaşamadım14 Nisan hedefleri
maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83
hedef38beden-- 85,5
fancynancy-- 78,7
hedef38beden-- 85,5
@hedef38beden canım sen listedemisin bu haftaki kilon nedir?
Eşimde kardeş gibi büyüyemezler o kadar fark olmaz diyor. Belkide fikrim değişir zamanlaZaten yazmışsın canım. Çooook doğruFitFiliz :)
Sagolasın canım..Vaayy hayırlı olsun yeni mahmut
Canım bebisin gelmesine az kaldı.. Allah'ın izniyle saglikli bir sekilde kucagina alirsin.Kuzum aslında moralimin bozulması yemekten öte kemik ağrısındandı. Böyle bi an bezginlik gelmişti. Bi de aç olunca insan daha negatif görür ya her şeyi oyle oldu bende de :)
Evet canım +500gr fazlayım.. Kusurabakmayın lutfenO değil de hanımlar bildirimler nirdeee saat 11oldu ya
toplight kaptanım yollarda mısın yıne
servey nerdesın hatun yenı tartın ne dıyo
0zlem hala artı mısın canım??
fattofit85 unuttun mu buraları örtmenim
moni çıtır babaanne patlat bakalım mikemmel bildirimi
Cikilatacanavari canım nöbette misin yine??
Listeyı goremedımBen hedefime ulaşamadım
Çok geçmiş olsun canım şimdi durumu nasıl??Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?