Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ördekim yok karıştırma değildi o anladım ben :110:

Enerjim yok artıkın çemkirmeye :silah: Valla o kadar yoruluyorum ki aksam 9.30da uyumusum..

Aa-aa ben?? kaplan?? :KK48: Ponçik bir pisicik minnak bir tırtılım ben kanımca :KK70: :KK70:
Bak sor eskilere hepsı oyle der,minnak tıvtıv der bana :KK70: :KK70:
sen nasıl trabzonlusun öyle. benim tanıdıklarım hep kendini kaplan sanıyor :KK70::KK70::KK70:

ben dün akşam erken uyuduğum için menü yazamadım ama bu saatten sonra da yazmayayım. zaten akşam 4 aydır yapmadığım bir şeyi yaptım :olamaz:
normalde kuymak yemeyen ben görümcem de kuymak yedim :olamaz:

ben dün akşam erken uyuduğum için menü yazamadım ama bu saatten sonra da yazmayayım. zaten akşam 4 aydır yapmadığım bir şeyi yaptım :olamaz:
normalde kuymak yemeyen ben görümcem de kuymak yedim :olamaz:
Aaa görümcen nilsub nilsub mu yoksa :D biz de kuymakları o yer sadece :D dimi ördekcim başka kuymakcı basımız yoktu bızım morordek morordek :D

***5. Takım 513. Etap***

toplight (70,4/) izne ayrılmak istiyor
servey (71,5// /% )
0zlem (74,7/)

inatettimolacak (63,3/63,5/-0,2/-%0,16) geçen etap bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
fattofit85 (76,5///% )
moni (103,3///% )

fancynancy (79,5/79,3/0,2/%0,25)
Cikilatacanavari (84.4/)
lydznp (86,0/85,5/0,5/%0,58 )

BuRCuCuKkK (55.6) sabit
maJun (71,9/72,2/-0,3/-%0,42 )
aytozuvegece (74.8/73.6/1.2/%1.60)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (75,7///%)
ebrusonmez (57,2///%)
hedef38beden(87/ / /% )

Zeroks (70,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62

O değil de hanımlar bildirimler nirdeee saat 11oldu ya
toplight toplight kaptanım yollarda mısın yıne
servey servey nerdesın hatun yenı tartın ne dıyo
0zlem 0zlem hala artı mısın canım??
fattofit85 fattofit85 unuttun mu buraları örtmenim
moni moni çıtır babaanne patlat bakalım mikemmel bildirimi
Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım nöbette misin yine??

İşiniz hayırlı olsun. Ne üzerine?
Allah razı olsun tekstil canım benim 13 yıldır model hanede çalıştık eşimle birlikte model dikimde çalıştığımız yer taşınıyor bizde işimizin için de bulduk kendimizi :) soobe markası ile çalışacağız çocuk bebek giyim inşallah hayırlı olur ..
Cooooook teşekkür ederim

Yaa ben de mi mahmut istesem ki :işsiz: kıskandım :KK70: hayırlı olsun cnm :KK70:
Bende ufaktan eşime çıtlatayım dedim. Aklımda yoktu ama yinede hazır bulunsun. :)) Gerçi dün yeni telefon istetdim. Eşimde renkli yazıcı aldı.:KK48: Ne gerek varsa artık.
Spor salonuna mı yazılsam diyorum ama burada ki pek iyi değil.

Kizlarr günaydinn, okula koca bir tepsi su boregi geldi.:KK47: Ogretmen arkadaslardan biri araba almis. Onun icin.
Ama valla tadina bile bakmadimm. Masada duruyorlar hala birmedi. Allahin yardim et bana :oops:
Dikkatim dagilsin diye hemen size baglandim. Fren niyetine :KK17:
Canim iyi yapmissin meslektasiz seninle ne guzel bransin ne

Kizlarr günaydinn, okula koca bir tepsi su boregi geldi.:KK47: Ogretmen arkadaslardan biri araba almis. Onun icin.
Ama valla tadina bile bakmadimm. Masada duruyorlar hala birmedi. Allahin yardim et bana :oops:
Dikkatim dagilsin diye hemen size baglandim. Fren niyetine :KK17:
Abbovv ne kadan vicdansızlıkk :eek: yeme bacım yeme.. Zafer inananlarındır başarımız daha büyük olacak..
Bu arada ben Özge kayıplarda olan kaptan yardımcısıyım,26ya kosuyorum y.lısans ogrencısıyım..1senedır buralardayım yakalsık..hoşgeldin aramıza hedeflerı yakalıcaz bırer bırer ;)

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE14 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83
hedef38beden-- 85,5
fancynancy-- 78,7

hedef38beden-- 85,5

@hedef38beden canım sen listedemisin bu haftaki kilon nedir?
Ben hedefime ulaşamadım :(

Vaayy hayırlı olsun yeni mahmut :halay:
Sagolasın canım..:KK200:

Kuzum aslında moralimin bozulması yemekten öte kemik ağrısındandı. Böyle bi an bezginlik gelmişti. Bi de aç olunca insan daha negatif görür ya her şeyi oyle oldu bende de :)
Canım bebisin gelmesine az kaldı.. Allah'ın izniyle saglikli bir sekilde kucagina alirsin.:anneadayı: ozaman agrilardan eser kalmaz.:dua::dua:
O değil de hanımlar bildirimler nirdeee saat 11oldu ya
toplight toplight kaptanım yollarda mısın yıne
servey servey nerdesın hatun yenı tartın ne dıyo
0zlem 0zlem hala artı mısın canım??
fattofit85 fattofit85 unuttun mu buraları örtmenim
moni moni çıtır babaanne patlat bakalım mikemmel bildirimi
Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım nöbette misin yine??
Evet canım +500gr fazlayım.. Kusurabakmayın lutfen:KK12: boyle yazalim yine gun icerisinde sabit olursam soylerim size..:KK12:

Back
X