Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ördeğim düşük kilo ile başladın sen ama, normal bence 20 falan. ben anlamıyorum zaten 12 kilo ile doğuma girenleri.

17 oldu mu ya. Aman ne çok olmuş. Neyseki hamilelikten önce ideal kilona ulaşmıştın. Bence hala çıtırsın canım. Sanki bütün kiloyu göbekten almışsın. O da bebek doğunca 5 kilosu gider.

ördeğim düşük kilo ile başladın sen ama, normal bence 20 falan. ben anlamıyorum zaten 12 kilo ile doğuma girenleri.
niye ben kızımdada oğlumdada 11 kilo aldım hep hiçte kısmamıştım 61 kilo ile kızıma hamile kaldım 71 ile doğurdum sonra kilo veremedim 71 oğluma hamile kaldım 82 ile doğurdum hemde kızım 3,500 gr oğlumda 3,550 doğdu

Kızlar bikdirimleri özelden mi yaziyorsunuz? Benim de yazmama gerek var mi yoksa sonra kistelerde yer acilinca mi? Dunden sonra 700 gr. vermisim de söylemesi ayip cok ama cok mutluydum bu sabah. Hepinize com tesekkurler ilk gunlerimdeki desteginiz icin.

Tabi farkindayim başlamadan onceki gun ve hatta gece asiri yemistim. O yuzden bu fark ama olsun di mi:)
Belki benimle ayni psikolojide olaniniz vardir. Nasil olsa bilmem su gun rejime baslicam diye daha da asiri yoyordum .

Simdi tek korkum bosvercilik yapip yine cok yemeye baslamak. Iste o yuzden iyi ki varsiniz

Ben hiç yemedim samsun artvine falan gidersem mutlaka deneyeceğim. toplight kaptanım sen bilirsin ne nerede yenir.. Gittiğim şehirlerde tur rehberi olarak sana danışacam.
Ben Sinop'ta yemiştim malum gelin gittiğim yer
Karadeniz'de çok fazla bi yere gitmediğim için bilemiyorum ama daha güzel yerler vardır bence.
Artık ben de anlamıyorum Belki başarırım sanmıştım ama iştahım böyle olduğu sürece imkansızmış. O yüzden 17'ye çıkarmıştım sınırı ama onu da geçeceğim belli ki :)
17 oldu mu ya. Aman ne çok olmuş. Neyseki hamilelikten önce ideal kilona ulaşmıştın. Bence hala çıtırsın canım. Sanki bütün kiloyu göbekten almışsın. O da bebek doğunca 5 kilosu gider.
Evet gören herkes her şey göbekte diyor, yüzümde falan hiç fazlalık yok, otururken hamile olduğum anlaşılmıyor yani :) Emzirmeyle falan hadi 10 kilosunu hızlı verirsin diyorlar da gene de bi 7-8 kg civarı kalacak benim vermem gereken sanırım
Bravo valla Nilgünüm, ben başaramadım işte maalesef. Metabolizman iyi çalışıyormus demek o zamanlar, hiç kısmadan 11 kg ile kapadıysan çok iyi.

Tebrik ederim canım. Özelden yazmıyoruz, buraya her cuma sabahı kilomuzu yazıyoruz. Sen de şu an liste dışısın ama gruba ve kurallara alışman acısından her cuma sabahı bildirmen gerek Listede yer olursa alırız zaten hemen.

Hersey acık burda canım yazıyosun dogruca her cuma lıste bıldırımı her pazartesı takım ıcı kontrol bıldırımı var. hatta alısınca lısteye eklersın dırekt kendını

yaşım gençti o zaman galiba ama dedim daha öncede ben hayatım boyunca hiç kilolu olmadım oğlumdan sonra başladı kilo sorunum

yaşım gençti o zaman galiba ama dedim daha öncede ben hayatım boyunca hiç kilolu olmadım oğlumdan sonra başladı kilo sorunum
Herhangi bi hastalık falan çıkmadı ama değil mi? Normal metabolizma yavaşlaması olmuş demek ki, o yüzden artık yediklerin kilo yapıyor olabilir.

Zaten boyun da uzun kalsa bile fazlalık gibi durmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…