Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin standartın var güzelim 10 al verme çocuk 3,5kg olsun diye. ama o standardı bozacağız alıp vermemek yok vereceğiz ve almayacağız var artık.

Gece yine ağrıdan uyuyamayan bir ben... Sol tarafımdaki kemik agrisi gene basladi bu gece, oysa ki gecen 2 gece ne rahattım karnim da aç bu saatte peynir yiyorum. Diyet konusuna yazılacak sey degil tabi bu ama napim cok mutsuzum

Artık az kaldı ördekcim, bebişi görünce acılar bitecektir.

Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...

Çok geçmiş olsun canım.
Havalar çok değişken, ben de dayanamadım yedim ama çocuk etkileniş olabilir.

Ben 2. üni. istiyorum. sayısal okudum ben. şimdi sözele merak saldım. açık öğretimden eşit ağırlıklı bile okurum. ben seviyorum sürekli kendimi geliştirmeyi :)

Ben de kronik öğrenciyim.
1 örgün 1 aöf bitirdim. 2. aöf'yi okuyorum.

Psikoloji açılırsa ben de okumak isterim.
Bir ara açılacak diye haberler vardı ama ses çıkmadı, bakalım açılacak mı ileride.

Süpersinizz kızlarr..
Bende istiyorum unv. Okumak izimde kaldi.
Kitap alsam evde hazırlanabilirmiyim acaba sınavlara?

Hazırlanırsın Özlemcim.
Temelin nasıl bilmiyorum ama temelin varsa hazırlanmasan bile olur.

senin eşin sanıyorum Cikilatacanavari ile aynı diyeti yapıyor. tatlı da olduğuna göre

Çok iyiydi bu

Bazen sistemde görünüyor diplomaya bile gerek kalmıyor, bazen de diploma istiyorlar ama diploma varsa sıkıntı olmaz şekerim.

Uyku zayıflatır kızlar. melatonin hormonu uykuda salgılanıyor.

Çok haklısın ama uyuyasım gelmiyor işte.
Eşim de aynı.
Sabaha doğru uyuyoruz ama düzene sokmayı çok istiyorum.

Yoğunluk azalmış mı Ebrucum?
Biz de almadık daha acelesi yok diye.
Bir de bu kimlikler pasaport yerine de geçecek muhabbeti vardı. Bilgisi olan var mı?

ben dün akşam erken uyuduğum için menü yazamadım ama bu saatten sonra da yazmayayım. zaten akşam 4 aydır yapmadığım bir şeyi yaptım
normalde kuymak yemeyen ben görümcem de kuymak yedim

Oy oy oy..
Kuymağı ben de çok severim ama sanırım şimdi yiyemem.
Yağlı şeyler midemi çok bulandırıyor.

Süpersin zerokscum. Sonrasında pişman olmaktansa şimdiden yememek en güzeli.

Çok güzel şekerim. Zamanla düzene girecek. İlk günler ben çok zorlamıştım.

kızlar eve yeni girdim başımı koyup azıcık dinleneyim akşam yemeği yok maalesef

Aman boşver dinlen güzelce kaptanım, en kötü dışarıdan söylersiniz. Kaç gündür nasıl yoruldun.

Psikoloji açılırsa ben de okumak isterim.
Bir ara açılacak diye haberler vardı ama ses çıkmadı, bakalım açılacak mı ileride.
Sanırım bu bahsettiğim sebepten ötürü iptal etmişler. Şu anda açılacak gibi durmuyor, açılırsa gidip ilk kayıt yaptıran ben olabilirim

Sanırım bu bahsettiğim sebepten ötürü iptal etmişler. Şu anda açılacak gibi durmuyor, açılırsa gidip ilk kayıt yaptıran ben olabilirim

Mantıklı tabi ama öğretmenlikler falan da vardı aöf'de.
Bence psikoloji de olabilir öyle düşününce.
Zaten yüksek lisans yapmadan terapi falan yapamıyor diye biliyorum.

14 Nisan hedefleri

maJun---- 71.2 kg---72,2
ebrusonmez---- 56.2---56,8
servey---- 71.4---70,9
BuRCuCuKkK---- 55.1--55,6
nilsub---- 77,9--78,9
lydznp--- 85,1 ---85,5
0zlem ---73.5--75,2
moni---102,5--101,9
Aytozuvegece ---73.9--73,6
Cikilatacanavari --83--82,5
fancynancy-- 78,7--79,3

hedef38beden-- 85,5--86,4

eve girince bi duş alıp makinaya çamaşır attım bulaşık makinasını çalıştırıp ortalığı topladım ocağa da ıspanak yemeği koydum ıspanakları yıkayp şimdi kahve koydum içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…