- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.561
Günaydın kızlar siz beni beklersiniz de ben kötü bildirim yapar mıyım hiç durun hesaplayıp yazıcam
harikasın takımı kurtardınListeyi bulamıyorum
82.5/1.9/%2.25
senin standartın var güzelim 10 al verme çocuk 3,5kg olsun diye. ama o standardı bozacağız alıp vermemek yok vereceğiz ve almayacağız var artık.niye ben kızımdada oğlumdada 11 kilo aldım hep hiçte kısmamıştım 61 kilo ile kızıma hamile kaldım 71 ile doğurdum sonra kilo veremedim 71 oğluma hamile kaldım 82 ile doğurdum hemde kızım 3,500 gr oğlumda 3,550 doğdu
Nota alınca ne oluyor?Liste yukarıdaki gibi kızlar, şimdi paylaşacağım. Bu hafta nota almaktan kıl payı kurtulduk, çok fazla sabit ve artı gelen var. Lütfen haftaya daha sıkı asılalım
ben de oğlumda 5kilo aldım 3,800grOglumda 15 kilo aldım 2800 gr doğdu
Kızımda 11 kilo aldım 3500 gr dogdu
8 haftalık performans uygulaması oluyor canım. 2 nota 1 sarı kart, 2 sarı kart da 1 kırmızı kart ediyor.Nota alınca ne oluyor?
vaayyy şampiyon sensin galiba hadi bakalımListeyi bulamıyorum
82.5/1.9/%2.25
Ayy iyi yırtmışiz8 haftalık performans uygulaması oluyor canım. 2 nota 1 sarı kart, 2 sarı kart da 1 kırmızı kart ediyor.
Kırmızı kart alan takım bir sonraki turda 4 hafta boyunca sonuç listelerini hazırlamakla görevli oluyor.
Şuradan görebilirsin: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...s-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.638656/
Teşekkür ederim cnm ben de seni tebrik ediyorumharikasın takımı kurtardın
maşallah tebrik ediyorum
Teşekkür ederimvaayyy şampiyon sensin galiba hadi bakalım
Hadı oyle olsunnnsenin vucud alışık uykusuzluğa o modda bebeğin var benimki öylemi şişmişim davul gibi
her gün düzenli 9 saat uyuyorum bu ayda reglim düzensizdi hepsi üst üste geldi
Gece yine ağrıdan uyuyamayan bir ben... Sol tarafımdaki kemik agrisi gene basladi bu gece, oysa ki gecen 2 gece ne rahattımkarnim da aç bu saatte peynir yiyorum. Diyet konusuna yazılacak sey degil tabi bu ama napim cok mutsuzum
Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...
Ben 2. üni. istiyorum. sayısal okudum ben. şimdi sözele merak saldım. açık öğretimden eşit ağırlıklı bile okurum. ben seviyorum sürekli kendimi geliştirmeyi :)
Gunaydin kizlar sersem gibiyim resmen evde dinlenecegim bugun
Ah veysosum cidden hazırlık yani.. Ağrı olmadan uykusuz kalsam daha mi hoş olurdu acaba diyorum
Geçmiş olsun canım sen de gece nobetteydin demek
Ben de acikogretimde psikoloji bölümü açılmasını bekliyorum ama zor gibi, mezun olana psikolog unvanı veriyorlar cunku, onu da AOF'ten vermezler herhalde. Sırf ilgim oldugu icin okumak istiyorum aslında :)
Süpersinizz kızlarr..
Bende istiyorum unv. Okumak izimde kaldi.
Kitap alsam evde hazırlanabilirmiyim acaba sınavlara?
ben öss numaramı bulamıyorum. ösym mail yazdım kaç kere onlarda bulamıyor. sanırım 2. üni. hakkımı kullanamayacağım. sınavla gireceğim. türk dili edebiyatı da güzelmiş. bu bölümü de düşüneyim ben.
Uyku zayıflatır kızlar. melatonin hormonu uykuda salgılanıyor.
Selam kızlar nasılsınız??? Liste pekte iyi değil.. Öğleden önce yeni kimlik başvurusuyla falan uğraştım. Ancak müsait oldum.
Benim kilom 56.8 çıktı bugun. Ama çarşamba 56.5 dim.
Sağlık olsun. Bu haftada dikkat etmeye devam edeceğim.
ben dün akşam erken uyuduğum için menü yazamadım ama bu saatten sonra da yazmayayım. zaten akşam 4 aydır yapmadığım bir şeyi yaptım
normalde kuymak yemeyen ben görümcem de kuymak yedim
Kizlarr günaydinn, okula koca bir tepsi su boregi geldi.Ogretmen arkadaslardan biri araba almis. Onun icin.
Ama valla tadina bile bakmadimm. Masada duruyorlar hala birmedi. Allahin yardim et bana
Dikkatim dagilsin diye hemen size baglandim. Fren niyetine
Kızlar bikdirimleri özelden mi yaziyorsunuz? Benim de yazmama gerek var mi yoksa sonra kistelerde yer acilinca mi? Dunden sonra 700 gr. vermisim de söylemesi ayipcok ama cok mutluydum bu sabah. Hepinize com tesekkurler ilk gunlerimdeki desteginiz icin.
Tabi farkindayim başlamadan onceki gun ve hatta gece asiri yemistim. O yuzden bu fark ama olsun di mi:)
Belki benimle ayni psikolojide olaniniz vardir. Nasil olsa bilmem su gun rejime baslicam diye daha da asiri yoyordum .
Simdi tek korkum bosvercilik yapip yine cok yemeye baslamak. Iste o yuzden iyi ki varsiniz
kızlar eve yeni girdim başımı koyup azıcık dinleneyim akşam yemeği yok maalesef
Mezun da olacaksın insallah bu gazla :)Haftaya 6 lı rakamları gorcem ınanıyorum m vqr mı ıddıaya gırennnuyuk oynuyorumm
Sanırım bu bahsettiğim sebepten ötürü iptal etmişler. Şu anda açılacak gibi durmuyor, açılırsa gidip ilk kayıt yaptıran ben olabilirimPsikoloji açılırsa ben de okumak isterim.
Bir ara açılacak diye haberler vardı ama ses çıkmadı, bakalım açılacak mı ileride.
Sanırım bu bahsettiğim sebepten ötürü iptal etmişler. Şu anda açılacak gibi durmuyor, açılırsa gidip ilk kayıt yaptıran ben olabilirim
eve girince bi duş alıp makinaya çamaşır attım bulaşık makinasını çalıştırıp ortalığı topladım ocağa da ıspanak yemeği koydum ıspanakları yıkayp şimdi kahve koydum içeceğimArtık az kaldı ördekcim, bebişi görünce acılar bitecektir.
Çok geçmiş olsun canım.
Havalar çok değişken, ben de dayanamadım yedim ama çocuk etkileniş olabilir.
Ben de kronik öğrenciyim.
1 örgün 1 aöf bitirdim. 2. aöf'yi okuyorum.
Psikoloji açılırsa ben de okumak isterim.
Bir ara açılacak diye haberler vardı ama ses çıkmadı, bakalım açılacak mı ileride.
Hazırlanırsın Özlemcim.
Temelin nasıl bilmiyorum ama temelin varsa hazırlanmasan bile olur.
Çok iyiydi bu
Bazen sistemde görünüyor diplomaya bile gerek kalmıyor, bazen de diploma istiyorlar ama diploma varsa sıkıntı olmaz şekerim.
Çok haklısın ama uyuyasım gelmiyor işte.
Eşim de aynı.
Sabaha doğru uyuyoruz ama düzene sokmayı çok istiyorum.
Yoğunluk azalmış mı Ebrucum?
Biz de almadık daha acelesi yok diye.
Bir de bu kimlikler pasaport yerine de geçecek muhabbeti vardı. Bilgisi olan var mı?
Oy oy oy..
Kuymağı ben de çok severim ama sanırım şimdi yiyemem.
Yağlı şeyler midemi çok bulandırıyor.
Süpersin zerokscum. Sonrasında pişman olmaktansa şimdiden yememek en güzeli.
Çok güzel şekerim. Zamanla düzene girecek. İlk günler ben çok zorlamıştım.
Aman boşver dinlen güzelce kaptanım, en kötü dışarıdan söylersiniz. Kaç gündür nasıl yoruldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?