Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kıyamam kaptanım valla üzüldüm.
Ne yoruldun, hala uğraşıyorsun.
Kahve yeniler en azından.

bu hafta takımca sonuçlarımız çok kötü böyle giderse yaza şişko olarak giricez benden söylemesi
millet tiril tiril gezerken biz oramızı buramızı örtmekle meşgul oluruz
ayy Allah korusun

Deme öyle monicim.
Bu yaz idare edebilecek bir bedende olmayı çok istiyorum.

ayy ayaklarımı uzatıp dinleneceğim şimdi hakettim herhalde bu arada ellerim çok şiş bu işleei yaparken çok zorlandım yemeği bile zor karış tırdım

Bol bol dinlen kaptanım
Suyunu da unutma :)

Veriyorum ama onu da istemiyor artık masaya.
Benim diyetim ona eziyet gibi geliyor üzülüyorum.
Tabi, herkese kendi yaşadığı zor geliyor ama ben de isterdim yesin.

Ben de gececiyim fancy. Hiç uyuyasım gelmiyor geceleri.

Ben de buralardayım gece yatmak bilmem sabah kalkmak bilmem
bize de söylesin biz de yapalım nasıl diyetmis o öyle

İyi gece nöbetini biz alalım o zaman forumun kızlar
Çikilatacım onun ki diyet değil hep niyet

Gece yine ağrıdan uyuyamayan bir ben... Sol tarafımdaki kemik agrisi gene basladi bu gece, oysa ki gecen 2 gece ne rahattım karnim da aç bu saatte peynir yiyorum. Diyet konusuna yazılacak sey degil tabi bu ama napim cok mutsuzum
Ay yazık sana ya, az kaldı canım benim. Artık son sıkıntıların inşallah bunlar.

Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...
Çok geçmiş olsun canım. Dokunmuş olabilir.

Ben de acikogretimde psikoloji bölümü açılmasını bekliyorum ama zor gibi, mezun olana psikolog unvanı veriyorlar cunku, onu da AOF'ten vermezler herhalde. Sırf ilgim oldugu icin okumak istiyorum aslında :)

Açılırsa o bölüm babada haber ver canım, şimdilik edebiyatla idare edeceğim inşallah :)

Aynen Fancy'cim.
Bir de çok verimli oluyor geceleri ya. Çok seviyorum ama erken de uyanmak istiyorum.
Keşke hiç uyumasak da 24 saat bizim olsa.

Mantıklı tabi ama öğretmenlikler falan da vardı aöf'de.
Bence psikoloji de olabilir öyle düşününce.
Zaten yüksek lisans yapmadan terapi falan yapamıyor diye biliyorum.
Yuksek lisans yapınca uzman psikolog olunuyor ama lisans mezunları da terapi yapıyor diye biliyorum. Öğretmenliklerin de AOF'te stajı oluyor galiba, gerçi psikoloji açılsa onun da olur herhalde ama bilmiyorum bi ara çok tepki toplamıştı AOF'te psikoloji bölümü açılması.
bu hafta takımca sonuçlarımız çok kötü böyle giderse yaza şişko olarak giricez benden söylemesi
millet tiril tiril gezerken biz oramızı buramızı örtmekle meşgul oluruz
ayy Allah korusun
Ayyy ben kesin şişko giriyorum yaza, ne yapsam acaba
Açılırsa o bölüm babada haber ver canım, şimdilik edebiyatla idare edeceğim inşallah :)
Psikoloji sevdalısı çokmuş burda ya :) Tamam açılırsa mutlaka haber veririm, sen de en kötü edebiyattan geçiş yaparsın :) Gerçi bölüm değiştirme imkanı oluyor mu bilmiyorum da..

Süpersinizz kızlarr..
Bende istiyorum unv. Okumak izimde kaldi.
Kitap alsam evde hazırlanabilirmiyim acaba sınavlara?
İstersen olur tabi canım, AÖF özellikle çalışırsan kazanabilirsin.

Bazen oluyor öyle canım. Sıkma canını. Belki spor yap aya başlamanla ilgilidir, haftaya güzel bir eksi ile gelirsin.

günaydın kızlarrr
ilk bildirim benden gelsin o zaman.
geçen hafta 71.9 idim hafta içi 71.5 i gördüm
amma velakinn bugün regl olucam cok agrım var ve sabah tartıldım... 72.2
71.9/72.2/ -0.3/ -%0.042
Regl yüzündendir canım o. Üzülme.

21 Nisan hedefleri

toplight
servey
0zlem
inatettimolacak
moni ---100,9
fancynancy
Cikilatacanavari
lydznp

BuRCuCuKkK
maJun
aytozuvegece

nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden

Hedefi baya bol tuttum ama 77 olmamalıyım, nayır nolamaz

Psikoloji okuyan bir arkadaşım vardı.
Yeni bir değişiklik yoksa terapi için yüksek lisans şart demişti ama belki değişiklik olmuş olabilir tabi ördekcim.

Farklı bakış açıları var tabi. Ben de öğretmenim.
Bir taraftan aöf'den öğretmenlik okumanın yeterince verimli olmayacağını düşünüyorum. Diğer taraftan herkesin örgün okuma şansı yok, kendini geliştirebilir diye. O nedenle psikoloji mezunları da kendilerince haklı tabi.

21 Nisan hedefleri

toplight
servey
0zlem
inatettimolacak
moni ---100,9
fancynancy
Cikilatacanavari
lydznp

BuRCuCuKkK
maJun
aytozuvegece

nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden -- 85

Ben çok emin değilim sanki öyle kalmış aklımda ama dediğin de mantıklı aslında. Eğer öyleyse kesin açsınlar AOF'te ya, ben terapi verebildiklerinden dolayı herkesin karşı çıktığını sanıyordum.
AOF'teki bu gibi bölümler bence de kişisel ilgiden dolayı okunabilir, yoksa meslek icra etmek için dediğine katılıyorum, pek verimli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…