Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

LİSTE3
:KK200:1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:
toplight>
servey >67
0zlem >69
inatettimolacak >58,5-inş mezun olurum-
Burda vardı benım bıldırımım 59,9 olarak hatta ne ara yazmısım dıye esprısını yapmıstım revızelı halını eklıym yıne
moni >94
fancynancy > 73 (çok attım galiba ama uğraşacağım bu ay kızlar)
Cikilatacanavari>78
lydznp >
BuRCuCuKkK > 52 mezun olacağımEn Büyük TÜRKİYE
maJun >
aytozuvegece >
hedef38beden>77
TopaLsoLucaNn >
nilsub >
wendigo >

morordek > 68 :KK47:
ebrusonmez >

btlbetul >

Birumut55 >
Zeroks >
gunay1983 >

Kızlar hedeflerini yazın:kahve:
Son listeyi alıntıladığınızdan emin olun:KK56:
Diğer listelerle karıştırmayın aman :işsiz:

Bir de su konu da katılıyorum ben de moni moni ye memnun degılsenız uygulamadan soyleyın gercekten bosa emek vermenın alemı yok. Ya da hosunuza gıdebılecek baska seyler de deneyebılırız. Bunu soylememıze gerek yok herhalde bugune kadar kım hadı sunu yapalım dedı de yok denıldı takımda?? yonetım olarak soylemıyorum 1yıldır burdayım her uye herkesın fıkrıne saygılı yaklaştı hep..
Ben mesela bu ara spora vakıt ayıramadıgım ıcın ferahın tuttugu lısteye dahıl olmuyorum ama uygulamaya karsı bı sıkıntımda yok. haftada 2gun yuzmeye gıdıp onu lısteye yazdırmam mantıksız geldı bana ama emege saygım buyuk..
Bunun ıcın gercekten ugrasanlar var takdır edıyorum,dedıgım gıbı artı gelınce kendımı mahcup hıssedıyorum takımın dınamıgını bozdugum ıcın
Hafta da 2 gün yüzme az mı canım? Keşke etiketleseydin beni, kaçar dakika yüzdün ekleyeyim seni de.

Hafta da 2 gün yüzme az mı canım? Keşke etiketleseydin beni, kaçar dakika yüzdün ekleyeyim seni de.
her hafta çarşamba cumaları 1,5saatlik yüzme dersim var canım,ama diğer günler özellikle şunu yaptım dıyemıyorum. fırsat yaratırsam yuruyorum en fazla o da hergun olmuyo.. hergun kalkıp ıstıkrarlı 45dk 1saat spor yapanlar varken benımkı mınnak geldı gozume,basklarının motıvasyonunu kırmıym dıye ses etmedım. Birisi ben hergın yapıyom hatun sadece 2gun yuzuyo dıye dusunebılır dıye gectı aklımdan

LİSTE 4

En Büyük TÜRKİYE5 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey ---69,9
0zlem ---
inatettimolacak ---60,9
Dedim ama yine sallabaşla karşılaşmayız cuma inş :KK48:
moni ---98,0
fancynancy --- 77,5
Cikilatacanavari---
lydznp --- 84
BuRCuCuKkK ---54.5
maJun ---
aytozuvegece ---
hedef38beden--- 83.00
TopaLsoLucaNn ---
nilsub ---
wendigo ---
morordek ---doğurursam: 70 doğurmazsam: 77,5 :KK48::KK48:
ebrusonmez ---
btlbetul ---
Birumut55 ---
Zeroks ---
gunay1983 ---

Kızlar herkes bu haftaki hedef kilosunu eklesin:KK56:

Kızlar son paylaşılan listeden devam ettiğinizden emin olun:KK56:

her hafta çarşamba cumaları 1,5saatlik yüzme dersim var canım,ama diğer günler özellikle şunu yaptım dıyemıyorum. fırsat yaratırsam yuruyorum en fazla o da hergun olmuyo.. hergun kalkıp ıstıkrarlı 45dk 1saat spor yapanlar varken benımkı mınnak geldı gozume,basklarının motıvasyonunu kırmıym dıye ses etmedım. Birisi ben hergın yapıyom hatun sadece 2gun yuzuyo dıye dusunebılır dıye gectı aklımdan
Yok canım olur mu hiç öyle şey, haftada 1 gün bile olsa spor spordur :KK49:
Seni de ekliyorum :KK54:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım nasıl oldun? Keyfin geldi mi yerine? Göremiyoruz artık seni nöbette bile olsan uğrar bi selam verirdin. H.sonu da hiç gelmemişsin neler yapıyosun gel bi gül cemalini göster bize ;)
maJun maJun canım sen de bu hafta yoktun.. Teeee ayın 20lerınde bı gelmıssın sonra tum hafta yoktun cuma bıldırıme gelmıssın Allahtan.. Bi sıkıntı mı var? Daha sık aramızda görmek isteriz.. Herkes gelip 2laf etsın kı amacımızı sureklı taze tutalım dımı ;)
aytozuvegece aytozuvegece canım sen de haftada 1gelıp ses verenlerdensın.. Daha sık aramıza katılmanı beklıyoruz. Dedıgım gıbı amac motıvasyon..
T TopaLsoLucaNn tasocan sen nerelerdesın h.sonu yaramazlık mı yaptın gel bakem bı sarılam sna :KK74: bak artık hedef belırlıyoruz gel ekle kendını lısteye ;)
@Zeroks canım devam etmek ıstıyosan senı de daha sık görmek ısterız ;)

Bunlar kaçaklar moni moni cancanım.. Kızlar artık daha sık katılmaya karar verırsenız monıcanın paylasımlarını takıp edın.. hayatınızla ılgılı ekstrem durumlar varsa da lutfen bızı bılgılendırın her zaman çözüm odaklı oldugumuzu bıldıgınızı varsayıyorum :KK24:

Monicim bu arkadasları da lıstelerınde takıp etme ıstersen
ebrusonmez ebrusonmez ebrusun işleri yogunlastı herhalde gelmıyosa vardır bı sebebı
btlbetul btlbetul bu pisi pisi fotograf pesınde zaten ;) haftaya gelıcem dedı ama gelırse yazarız ;)
Birumut55 Birumut55 kendı ısının patronu oldu artık arada gelıp zapzayıf tartılarıyla catlatıyo bızı bu hatun sadece :KK19:
A atasehir bu arkadası da pek sık görmüyorum buralarda.. gelıp katılımımı arttırıcam derse alırsın lısteye

toplight toplight ve morordek morordek kaptanıcelerım boyle genel bı yoklama yaptım bilginize :KK28:

Kişiye özel analizler hizmetinizde şekerler :KK52:

Kocaman tebrik ediyorum seni şekerim fancynancy fancynancy :nazar::KK9::sampiyon:
fancy.webp

Kızlar bu ölçü alma işinde o günki kilonuzu da bildirin listeye onu da ekleyeyim daha güzel oldu sanki..
Bu seferlik gidip buldum sonuç listelerinden ama her seferınde oyle ugrasmayayım..
Not: fancynancy fancynancy sekerım senın baz alınan kıloların da 31mart-28mayıs cuma bildirimlerinden. En yakın kayıtlı kıloların oldugu tarıhler bunlardı,bilgine ,)

Ne arasan var bende monicim :)

Aman sorma kuzum ya, yemek yerken konuşuyor, otururken konuşuyor, tuvaletini yaparken konuşuyor, vır vır vır. Daha bugün tuvallette otururken baktım birşeyler söylenip duruyor, aşkım dedim kimle konuşuyorsun? Ne anlatıyorsun? Korktum Allah korusun amerikanvari hallere girip hayali arkadaş markadaş edinir diye, bi yokliyim dedim. Kendi kendime konuşuyorum anne dedi. He o zaman iyi dedim ne diyim. :KK70::KK70::KK70:

:KK49::KK49: Çok iyiymiş ya ne sevimli öyle.

Kızlar bende aynı şeyi düşünüyordum hatta geçen bir videoya denk gelmiştim sizle de paylaşayım. İnşallah burda malum adresin linkini vermek yasak falan değildir. Eğer öyleyse uyarın kızlar beni, özelden yazarım.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1266352833483553&id=780116272107214&refsrc=https://m.facebook.com/haberlerwebtecom/videos/1266352833483553/&_rdr
Saksılarımı aldım pembe pembe, inşallah bu videodaki gibi tohum yapmaya çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim. :KK76:

Aaa, çok teşekkürler Fancy'cim.
Bugün detaylı olarak inceleyeyim.
Benim saksılarım vardı daha önceden denediğim ama gece 4-5'e kadar saksıları toprakları falan hazırladık. Sabah da 9 gibi gidip tohum aldık kaçıyor gibi. :spor::spor:
Bugün de ekeceğim bakalım.

Mesela eliptikle 1200m gidiyorsun sonra squat yapiyorsun ara vermeden 800m gidiyorsun sonra lunge boyle devam ediyor. Listeyi tekrar paylasirim yaparim dersen.:KK49:

Ben hiç squat yapamıyorum ya.

LİSTE 2
:KK31:pazartesi tartısı:KK31:
servey--69,9>
0zlem--75,6>76,6:KK12:
inatettimolacak --61,8>61,8:nazar:
moni-- 99,3>98,5:nazar:
fancynancy-- -78,3->79,4:KK12:
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
BuRCuCuKkK --55.0>54,8:nazar:
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>83,9
TopaLsoLucaNn-- 71,1>
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --geçen cuma ve bugünkü kilon?
ebrusonmez --geçen cuma ve bugünkü kilon?

btlbetul --geçen cuma ve bugünkü kilon?
Zeroks --geçen cuma ve bugünkü kilon?
gunay1983 --geçen cuma ve bugünkü kilon?

kızlar hani tartılar:sinirli: herkes tartılıp yazsın :KK56:

Hahahaa kilodaşım Nilgün, gel kız kapışalım bu hafta, ama son derece ciddi olcaz, ne diyosun, kız gramı gramına aynıyız :oha::KK15:
Söz bak hafta sonu bile cozutmıycam. Ama sende.
ay tamam gaza ihtiyacım var artık hemde ciddiyete artık yarıştayız madem tek bu hafta olmasın ama artık her zaman ne dersin:KK11:

hayırlı günler canlarım:KK3:
yeni bir hafta bol eksili bitsin inşallah:KK68:
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim:KK60:
bugün daha iyiyim çok şükür gece de zorlanmadan uyudum:21:
olmayan kıyafetlerim yavaştan olmaya başlayınca sevindirik oldum:süslü:
ayy bebişi çok özledim hastayım bulaştırmayayım diye 3 gündür yanlarına gitmiyorum:anne:facetime den günde bi kaç kere görüyorum yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum:KK46::nazar:

Teknoloji çok iyi ya monicim, şimdi ne iyi geliyordur sana.

Bugun doktorum Ankara'ya dönmüş oluyor wendicim,izinli ama dogurmaya kalkarsam gelirmiş. Ben kontrole gittigimde pazartesi de yok diye anlamışım eşim söyledi pazartesi burdaymış diye :)
Dun aksam gene squat yaptım bugün de arkadaslarla buluşacağız hareketli gecer diye tahmin ediyorum :) pilates topu alsam mı ya cidden? Dogumda da yanımda götürürüm dedim ama bilemedim :)

Süper olmuş ördekcim bekliyoruz hep beraber bebişi.

evet canım bende de eliptik var. önümüzdeki hafta bir deneyeyim bakim. bu kadarı yetiyor yani, süpermiş valla :KK24:
artık yemeklerime de dikkat etmem lazım, 80 lerden kurtuldum ama 79-78 kabus gibi çöktü üstüme... Gerçi benim hatam, yedim yani.. Bu hafta iyi olur inşallah.
Bu arada ilaçlarına başlamıştın değil mi canım?

Darısı başıma, 80'lerden bir an önce kurtulmak istiyorum.

gördüğüm şu ki: bir kaç kişi hariç kimse liste işinden memnun değil,4 ayrı listemiz var ve ha la bildirim yapılmıyor:işsiz:liste konusunda ciddiyet yok malesef ..
o halde hiç uğraşmayalım..

bir tanede aylık ölçülerimizin olduğu bir listemiz vardı,onu hiç arayıp tarayıp bulmayayım öyleyse nasılsa ciddiyet yok..
şu an gerçekten çok üzgünüm.

Monicim, kendi adıma konuşayım ben çok sevdim bu listeleri.
Her hafta hedef tutturmak için motive olmanın yanı sıra aylık hedef ekstra motive etti. 1 ay sonra dikkat ettiğimde olabileceğim kilo mutlu ediyor. Bence devam edilsin ama tabi seni yoruyor mu bilmiyorum.

LİSTE 2
servey--69,9>
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>83,9
TopaLsoLucaNn-- 71,1>
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --79,4

kızlar hani tartılar:sinirli: herkes tartılıp yazsın :KK56:

LİSTE3
toplight>
servey >67
0zlem >69
inatettimolacak >58,5-inş mezun olurum- Burda vardı benım bıldırımım 59,9 olarak hatta ne ara yazmısım dıye esprısını yapmıstım revızelı halını eklıym yıne
moni >94
Cikilatacanavari>78
lydznp >
maJun >
aytozuvegece >
hedef38beden>77
TopaLsoLucaNn >
nilsub >73( ferah atarda ben atamazmıyım madem yarıştayız:KK11:)
wendigo >
ebrusonmez >
btlbetul >

Birumut55 >
Zeroks >
gunay1983 >

Kızlar hedeflerini yazın:kahve:
Son listeyi alıntıladığınızdan emin olun:KK56:
Diğer listelerle karıştırmayın aman :işsiz:

LİSTE 4

En Büyük TÜRKİYE5 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey ---69,9
0zlem ---
inatettimolacak ---60,9 Dedim ama yine sallabaşla karşılaşmayız cuma inş :KK48:
moni ---98,0
fancynancy --- 77,5
Cikilatacanavari---
lydznp --- 84
BuRCuCuKkK ---54.5
maJun ---
aytozuvegece ---
hedef38beden--- 83.00
TopaLsoLucaNn ---
nilsub ---77,8
wendigo ---
morordek ---doğurursam: 70 doğurmazsam: 77,5 :KK48::KK48:
ebrusonmez ---
btlbetul ---

Birumut55 ---
Zeroks ---
gunay1983 ---

Kızlar herkes bu haftaki hedef kilosunu eklesin:KK56:

Kızlar son paylaşılan listeden devam ettiğinizden emin olun:KK56:

LİSTE 2
servey--69,9>
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>83,9
TopaLsoLucaNn-- 71,1>70.3
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --79,4

kızlar hani tartılar:sinirli: herkes tartılıp yazsın

LİSTE3
toplight>
servey >67
0zlem >69
inatettimolacak >58,5-inş mezun olurum-
Burda vardı benım bıldırımım 59,9 olarak hatta ne ara yazmısım dıye esprısını yapmıstım revızelı halını eklıym yıne
moni >94
Cikilatacanavari>78
lydznp >
maJun >
aytozuvegece >
hedef38beden>77
TopaLsoLucaNn >65.0
nilsub >
wendigo >

ebrusonmez >

btlbetul >