Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teknoloji çok iyi ya monicim, şimdi ne iyi geliyordur sana.

Süper olmuş ördekcim bekliyoruz hep beraber bebişi.

Darısı başıma, 80'lerden bir an önce kurtulmak istiyorum.

Monicim, kendi adıma konuşayım ben çok sevdim bu listeleri.
Her hafta hedef tutturmak için motive olmanın yanı sıra aylık hedef ekstra motive etti. 1 ay sonra dikkat ettiğimde olabileceğim kilo mutlu ediyor. Bence devam edilsin ama tabi seni yoruyor mu bilmiyorum.
Aynen tatlım teknoloji candır:anne:
Mutlu oldum seni motive edebiliyorsa listeler:KK5:
Yok canım ben yorulmam bilakis çok hoşuma gidiyor hazırlamak kilo verildiğini gördükçe keyif alıyorum:KK24:
Üzüldüğüm nokta burada hepimizin hayalleri var neden ulaşmak için çaba göstermiyoruz:cry:yaz geliyor neden bu yazıda mutsuz geçirip keşke diyelim pembe gözlüğün altına saklanıp mutluymuşuz gibi davranalım oysa biliyoruzki o gözlüğün altında aslında çok mutsuzus:KK37:
Lütfen ama lütfen hayallerinizi ertelemeyin :KK19:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım nasıl oldun? Keyfin geldi mi yerine? Göremiyoruz artık seni nöbette bile olsan uğrar bi selam verirdin. H.sonu da hiç gelmemişsin neler yapıyosun gel bi gül cemalini göster bize :KK66:
@maJun canım sen de bu hafta yoktun.. Teeee ayın 20lerınde bı gelmıssın sonra tum hafta yoktun cuma bıldırıme gelmıssın Allahtan.. Bi sıkıntı mı var? Daha sık aramızda görmek isteriz.. Herkes gelip 2laf etsın kı amacımızı sureklı taze tutalım dımı :KK66:
aytozuvegece aytozuvegece canım sen de haftada 1gelıp ses verenlerdensın.. Daha sık aramıza katılmanı beklıyoruz. Dedıgım gıbı amac motıvasyon..
@TopaLsoLucaNn tasocan sen nerelerdesın h.sonu yaramazlık mı yaptın gel bakem bı sarılam sna :KK74: bak artık hedef belırlıyoruz gel ekle kendını lısteye :KK66:
@Zeroks canım devam etmek ıstıyosan senı de daha sık görmek ısterız :KK66:

Bunlar kaçaklar moni moni cancanım.. Kızlar artık daha sık katılmaya karar verırsenız monıcanın paylasımlarını takıp edın.. hayatınızla ılgılı ekstrem durumlar varsa da lutfen bızı bılgılendırın her zaman çözüm odaklı oldugumuzu bıldıgınızı varsayıyorum :KK24:

Monicim bu arkadasları da lıstelerınde takıp etme ıstersen
@ebrusonmez ebrusun işleri yogunlastı herhalde gelmıyosa vardır bı sebebı
@btlbetul bu pisi pisi fotograf pesınde zaten :KK66: haftaya gelıcem dedı ama gelırse yazarız :KK66:
Birumut55 Birumut55 kendı ısının patronu oldu artık arada gelıp zapzayıf tartılarıyla catlatıyo bızı bu hatun sadece :KK19:
A atasehir bu arkadası da pek sık görmüyorum buralarda.. gelıp katılımımı arttırıcam derse alırsın lısteye

toplight toplight ve @morordek kaptanıcelerım boyle genel bı yoklama yaptım bilginize :KK28:
Şöyle yapalım tatlım listelerden çıkmak isteyenler adlarını silsin

Son düzenleme:
Aynen tatlım teknoloji candır:anne:
Mutlu oldum seni motive edebiliyorsa listeler:KK5:
Yok canım ben yorulmam bilakis çok hoşuma gidiyor hazırlamak kilo verildiğini gördükçe keyif alıyorum:KK24:
Üzüldüğüm nokta burada hepimizin hayalleri var neden ulaşmak için çaba göstermiyoruz:cry:yaz geliyor neden bu yazıda mutsuz geçirip keşke diyelim pembe gözlüğün altına saklanıp mutluymuşuz gibi davranalım oysa biliyoruzki o gözlüğün altında aslında çok mutsuzus:KK37:
Lütfen ama lütfen hayallerinizi ertelemeyin :KK19:

Çok çok haklısın monicim.
Zaman zaman istediğimizi göremiyoruz, düşüşlerimiz oluyor ama hep beraber ayağa kalkıyoruz kalkacağız da.
Özellikle ben, tiroid ve kabızlık sorunundan dolayı hiç kolay kilo veremiyorum ama vermesem de daha çok uğraşıyorum sizlere mahcup olmamak için.
İyi ki varsınız hepiniz tek tek. :KK200::KK200:

Kızlar bu ölçü alma işinde o günki kilonuzu da bildirin listeye onu da ekleyeyim daha güzel oldu sanki..
Bu seferlik gidip buldum sonuç listelerinden ama her seferınde oyle ugrasmayayım..
Not: fancynancy fancynancy sekerım senın baz alınan kıloların da 31mart-28mayıs cuma bildirimlerinden. En yakın kayıtlı kıloların oldugu tarıhler bunlardı,bilgine ,)
Tamam canım benim, malzeme de ortada zaten :KK70::KK70::KK70:
Neysem 1 Mayıs itibariyle 79,4 olarak kayda geçirebilirsin beni. :KK36:

Ne arasan var bende monicim :)

:KK49::KK49: Çok iyiymiş ya ne sevimli öyle.

Aaa, çok teşekkürler Fancy'cim.
Bugün detaylı olarak inceleyeyim.
Benim saksılarım vardı daha önceden denediğim ama gece 4-5'e kadar saksıları toprakları falan hazırladık. Sabah da 9 gibi gidip tohum aldık kaçıyor gibi. :spor::spor:
Bugün de ekeceğim bakalım.

Ben hiç squat yapamıyorum ya.
0nu bende beceremiyorum niyeyse:( olduğu kadar artık :KK76:

ay tamam gaza ihtiyacım var artık hemde ciddiyete artık yarıştayız madem tek bu hafta olmasın ama artık her zaman ne dersin:KK11:
vaaayy süpersin, tamam derim. kızlar bakın şu an şu dakika itibariyle sonuna kadar Nilgün le kapışıyoruz. Ama sukoyverirsek çekiliriz yarıştan. Var mı başka kapışacak bizimle kızlaaarrrr :halay:

Darısı başıma, 80'lerden bir an önce kurtulmak istiyorum.
burayla sürekli ilgili olmak benim motivasyonumu yükseltiyor. tek başıma mücadele edemem bendeki kocayla valla :KK12:
Herkesin derdi aynı, herkes kilo verme peşinde, verenlere imreniyorsun neden bende yapamayayım fala nderken bir hırsla devam etmeye başlıyorsun kaldığın yerden. Mesela ben ben her hafta sonu tökezliyorum ama onu da aşacağım inşallah buradaki bu güzel kızlar sayesinde. :KK36::KK36::KK36:
Sende kurtulursun şekerim, azim azim :KK54:

LİSTE3
:KK200:1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:
toplight>
servey >67
0zlem >69
inatettimolacak >58,5-inş mezun olurum- Burda vardı benım bıldırımım 59,9 olarak hatta ne ara yazmısım dıye esprısını yapmıstım revızelı halını eklıym yıne
moni >94
fancynancy > 73 (çok attım galiba ama uğraşacağım bu ay kızlar)
Cikilatacanavari>78
lydznp >
BuRCuCuKkK > 52 mezun olacağımEn Büyük TÜRKİYE
maJun >
aytozuvegece >
hedef38beden>77
TopaLsoLucaNn >
nilsub >73( ferah atarda ben atamazmıyım madem yarıştayız:KK11:)
wendigo >
morordek > 68 :KK47:
ebrusonmez >
btlbetul >

Birumut55 >
Zeroks >
gunay1983 >

Kızlar hedeflerini yazın:kahve:
Son listeyi alıntıladığınızdan emin olun:KK56:
Diğer listelerle karıştırmayın aman :işsiz:

hahaha, hadi bakalım şekerim, cumaya kim kupa kaldıracak :sampiyon: (aramızda kalsın bak ben senin tarafını tutuyorum -acun modeli) :KK70: eşim ve kızım survivor hastasıdır.
Baak ben oğlanı uyuttum, babişimiz işe gitmedi bugün 1 mayıs diye onun oralar karışıyor neme lazım. Kızım da onunla takılıyor, ben şimdi spor yapcaaaamm. Seeen?

Yok artık, nasıl etkilemiş öyle maşallah. :nazar::nazar:
göbüşümden yana çok mutluyum. şubatta giydiğim bi pantolonumun düğmesi zor kapanıyodu, kapanınca da nefes aldırmıyodu, geçen giymiştim rahat etmiştim ordan biraz dedim gitti herhalde azıcık. Orda six packs yapcam ben, hele durun siz :KK73::-)

Anam kimsecikler yok herhalde bendem başka, servey servey moduna girmeden kaçıyorum :-)
Spor listemizi de ekleyeyim. 0zlem 0zlem canım tebrik ediyorum şekerim seni, yine birincisin sporda.:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
16 nisan - 30 nisan arası liste
nisan_2.webp

toplight toplight servey servey 0zlem 0zlem inatettimolacak inatettimolacak moni moni Cikilatacanavari Cikilatacanavari lydznp lydznp B BuRCuCuKkK aytozuvegece aytozuvegece nilsub nilsub Birumut55 Birumut55 @wendigo hedef38beden hedef38beden A atasehir

Kızlar eksiğim varsa söyleyin, detaylı liste de atıp kontrol edebiliriz.

inatettimolacak inatettimolacak kuzucum ya para meseleleri var bu ara düğün olcak ya ondan keyfim yok öyle çok önemli bi konu değil yani diyete olabildiğince dikkat ediyorum ama arada kaçamak oluyor son günler daha dikkatliyim hamdolsun sen deyince ölçülerimi de aldm
Bacak 65-37
Kol 35
Gogus 105
Bel 85
Göbek 103
Kalca 110
Çok farketmemis az önce tartıldım 81.5 geldm

Anam kimsecikler yok herhalde bendem başka, servey servey moduna girmeden kaçıyorum :-)
Spor listemizi de ekleyeyim. 0zlem 0zlem canım tebrik ediyorum şekerim seni, yine birincisin sporda.:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Eki Görüntüle 1989769
toplight toplight servey servey 0zlem 0zlem inatettimolacak inatettimolacak moni moni Cikilatacanavari Cikilatacanavari lydznp lydznp B BuRCuCuKkK aytozuvegece aytozuvegece nilsub nilsub Birumut55 Birumut55 @wendigo hedef38beden hedef38beden A atasehir

eline emeğine sağlık bitanem:KK60:
moni moni cim ya ben ejleyebildigime ekliyorum hedefimi ama herzamn son listeyi bulabilme kaygısıyla kaynıyor arada :KK43: özür dilerim seni kırdıysam :KK43:
tatlım bireysel değildi o serzeniş geneldiHoppa
hem özürlük bi durum yok aşkolsun :KK60:

Eki Görüntüle 1989769

Suan yuruyus yolundayım kac dk yurududumu yazarım
Sen naptınnn

Back
X