- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.801
Hahaha kız sen de mi?Bir eksiğin o kaldı canım de mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha kız sen de mi?Bir eksiğin o kaldı canım de mi![]()
ya sauna eşofmanı ile daha iyi oluyor demişler bende alayım madem dedim ne dedimHahaha kız sen de mi?ay bu Nilgün tüm takımın diline düştü
![]()
Etıketle sen canım ben bılgısayara gecıyorum ya her ay aramıyorum zaten.. 2gundur gelemedım pek ondan bıraz gecmıse gıttım hallettım yanıCanim bende yarin sabah olcer yazarim..
aslinda ozel mesajda atilabilir boyle tek tek araman gerekmez.
![]()
Burada haftalık listelerde vardır da ben hamilelik uygulamasına 31 Mart'ta girmişim, en kolay onu buldum simdi. 31 Mart'ta 74.7'ymisim, gecen cuma 77.1 çıktım yanılmıyorsammorordek bebeyim snin gecen ay kilonla bu ay kilon kayıtlı mı bi yerlerde?? eklıym onu da olcum lıstene
yazdım canım gözünden kaçmış ölçülerimde değişiklik yok diye
Yavrucum eve spor salonu kurdun nerdeyse, o aldığın aletleri kullansan sauna eşofmanına falan gerek kalmaz zaten. Bi eksiğin o kaldı diye ondan dalga geçiyorlar senle :) sen yeter ki normal eşofmanla da olsa kullan onları :)ya sauna eşofmanı ile daha iyi oluyor demişler bende alayım madem dedim ne dedim![]()
sen boşver uyma. ördekle ördek olma canım. sen al eşofmanı. eşortmanlı şevket hocamıydı onun gibi fenomen ol. at ödemi. mahmutla da yak yağları kurtul bu dile düşmelerden.ya sauna eşofmanı ile daha iyi oluyor demişler bende alayım madem dedim ne dedim![]()
A-aaaa askolsunsen boşver uyma. ördekle ördek olma canım. sen al eşofmanı. eşortmanlı şevket hocamıydı onun gibi fenomen ol. at ödemi. mahmutla da yak yağları kurtul bu dile düşmelerden.![]()
tamam canım..yazdım canım gözünden kaçmış ölçülerimde değişiklik yok diye![]()
sen alınma ördeğim. onlar yaban ördeği sen değilsinA-aaaa askolsun![]()
![]()
Al al onu da al eksık kalmaya sauna eşofmanı ile daha iyi oluyor demişler bende alayım madem dedim ne dedim![]()
Tamam o zamansen alınma ördeğim. onlar yaban ördeği sen değilsin![]()
45 dk yuruyus yapıldı ama dunyayı yedımmCanım çok geçmiş olsun
Vaaayyy, maşallah kuzucum gayet iyi görünüyorsun, düğğne kadar oohhoooo iyice çıtır olursun sen.![]()
Eline sağlık tatlımNisan-Mayıs Ölçüm Listeleri
1.Eki Görüntüle 1991023moni
2.Eki Görüntüle 1991020fancynancy
3.Eki Görüntüle 1991021inatettimolacak
4.Eki Görüntüle 1991019Cikilatacanavari
5.Eki Görüntüle 1991022lydznp
6.Eki Görüntüle 1991024morordek