Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim bende yarin sabah olcer yazarim..
:KK19: aslinda ozel mesajda atilabilir boyle tek tek araman gerekmez.:KK66:
Etıketle sen canım ben bılgısayara gecıyorum ya her ay aramıyorum zaten.. 2gundur gelemedım pek ondan bıraz gecmıse gıttım hallettım yanı ;)
sen gecen ay vermemıssın olcu bu ay kayıt edeyım senı bı daha kı hazırlarım senın lıstenı ;)

morordek morordek bebeyim snin gecen ay kilonla bu ay kilon kayıtlı mı bi yerlerde?? eklıym onu da olcum lıstene
Burada haftalık listelerde vardır da ben hamilelik uygulamasına 31 Mart'ta girmişim, en kolay onu buldum simdi. 31 Mart'ta 74.7'ymisim, gecen cuma 77.1 çıktım yanılmıyorsam :olamaz:
Ay kuzum bana özel liste yapmana da gerek yoktu aslında ben öyle geyiğine ekliyorum kilomu da ölçülerimi de :)

ya sauna eşofmanı ile daha iyi oluyor demişler bende alayım madem dedim ne dedim:KK64:
Yavrucum eve spor salonu kurdun nerdeyse, o aldığın aletleri kullansan sauna eşofmanına falan gerek kalmaz zaten. Bi eksiğin o kaldı diye ondan dalga geçiyorlar senle :) sen yeter ki normal eşofmanla da olsa kullan onları :)

Nisan-Mayıs Ölçüm Listeleri

1. moni moni :sampiyon::KK9::nazar::nazar::nazar:
moni.webp

fancy.webp

inatettimolacak.webp

cikilata.webp

5. lydznp lydznp :super::KK200:
lydznp.webp

6. morordek morordek :anneadayı::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
morordek.webp

fancynancy fancynancy feraahhhhhhhhh nerdesinnnnnnnnnnnnnnn:mapus:
şimdide 20 dk eliptik yaz kızım 2 torba çimento (şener şenin bi filmi vardıya sekreteri atıyodu odasına donla karısı girince içeri yaz kızım 2 torba çimento) o geldi aklıma :KK70::KK70::KK70::KK70:
30 dk yürüyüş 20 dk eliptik yeter mi bugunluk rakibim şimdide 5'bir arada çay aldım missss

Son düzenleme:
Back
X