- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.941
ayyy bıze de goster bıze dee.. cok heyecanlı.. evınızın en guzel kosesıne yarasır olmustur emınım canımEsıme aldıgım hedıye geldı cok merak edıyorum ınş guzel olmustur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy bıze de goster bıze dee.. cok heyecanlı.. evınızın en guzel kosesıne yarasır olmustur emınım canımEsıme aldıgım hedıye geldı cok merak edıyorum ınş guzel olmustur
Hee ıyı barıyok canım dogurmadı daha.. acıklıgı cok mınnakmıs oyle demıs doktor
kız verıyon ya her hafta nıye dusemıyomussun yaa?? küstürücen bünyenı en sonunda heeYaa benım kg ım takıldı kaldı dusemıyorum bır turluuu
İş yerındekı masasına. Yaptırdım ozgemmmayyy bıze de goster bıze dee.. cok heyecanlı.. evınızın en guzel kosesıne yarasır olmustur emınım canım![]()
Artık cok mınık gdyrkız verıyon ya her hafta nıye dusemıyomussun yaa?? küstürücen bünyenı en sonunda hee![]()
Maşallah yaa Allah daha güzel günlerinizi de yaşatsın canımİş yerındekı masasına. Yaptırdım ozgemmm
Dıle kolay 10.yılımız![]()
Bence bu hafta sabıt gelmezsın eksı gelıcegıne ınanıyorum ben canımArtık cok mınık gdyr
Gecen hafta sabıttım
Bu hafta da sabıtım galıba artık 65 olmak ıstıyorum
sanmqm özgemBence bu hafta sabıt gelmezsın eksı gelıcegıne ınanıyorum ben canım![]()
Aynenn özgemm yaa masallah gercektenMaşallah yaa Allah daha güzel günlerinizi de yaşatsın canım
Ne kadar hızlı geçıyor zaman,günler birer birer tükeniyor.. 6yıl bitti bizim de hain vakvakla.. evlensek okulluk bebelerımız vardı sımdı kımbılır![]()
Ne cektık be vesile su isimlerdenBi söyledim pir söyledim bende adımı, kimse unutmuyor, hepiniz vesilesiniz artık :)
Hadi insallah guzel sonuclar alırsın OzlemcimSormadim canim ya kaynadi arada oyle baska seylerden bahsedince .
Neyse bakim sporsuz verdigi listeyle ne kadar vericem.
Kendinden cok emindi 15 gun sonra 71 gormek istiyorum insallahh olurrr..![]()
Dogurmadimmmm doguramadimmmmBu arada ordek dogurdu mu acabaa
Ayy kuzum senin baya zorluymus o zaman Allah kolaylık versinyukarıda da belırttıgım gıbı kendılerı bana etkı etmıyuuurr.. bakısıyoruz su anda.. en sonunda butun kutuyu bırden ıcıcem.. bı de oyle denıcem belkı ıse yarar![]()
Oohhh süperŞimdi bitirdim eliptik 40dk şekerim ay rahatladım...
Of sen anlatırken ben yoruldum canım Allah kolaylık versin vallakızlar bu hafta ankaradaydım yaa rahat battı dermişim pazartesi izmir salı izmir dönüş çarşamba adıyaman perşembe gece urfadan dönüş önümüzdeki hafta ben iptalim haberiniz olsun
Maalesef canımPek az ama bacım ne zamana artar kimbilir, sancı da yok zaten hayırlısı olsun :)
Amaaaan cidden mi yaaa
Aayyy karıştırdım canım yaaa, kusura bakmayın. Ama çokta benziyor isimleriniz, aklımda yanlış kalmış demek ki. Paarrdonnn şekerim.Kuzucum geçen hafta şirinlere gittik biz, maşadan çıkıp gelenler vardı, cidden çok mu sıkıcı? Ona da gitsek mi diyodum bende.
Kız vesile benim, servey değil :)
Ay evet canım yaaa,
Bana gelmıyo canım yaa
Hepsı ıtınayla denenmıstır hıcbır ılac bır halta yaramamaktadırsankı 5saat once mazejık ıcmedım.. oyle agrım var hala..yakında kulaklarımdan sokmaya baslıcam ılacları
valla bı yol kesfedemedım ben henuz canım
yukarıda da belırttıgım gıbı kendılerı bana etkı etmıyuuurr.. bakısıyoruz su anda.. en sonunda butun kutuyu bırden ıcıcem.. bı de oyle denıcem belkı ıse yarar![]()
Eski takımım 13.takim orada 67'ye inmistim.kızlar 12.takım açılıyor diye heyecanlandım 2 yıl kadar önce oradaki üyeleri 8.takıma almıştım ve kapanış yazısını yazmıştım
ben çok üzülüyorum bir takım kapanınca
benimde aklımda bi süredir 13.takımı açmak var bakalım hayırlısıo zaman 11.takım kalır açılmayı bekleyen inşallah biriside o takımı açmak ister
![]()
Insallah ya aylardir takildim 75'te. Sagolasin Kaptan'im.ayy şekerim inşallahsen de 13. takımı açarsın zaten çok iyi ve tecrübeli bir kaptansın ama gitmene hem üzülürüm hem sevinirim ben seni çok seviyom be ayşe cim
wavvv hatun 4,6 kg mu verecen diyo hadi bakalım kolay gelsin
Evett canim bakti yeni yapilmistim zaten tahlilleri ara ogunlerde var meyve,yogurt,sut. Ogunlerde 1 dilim ekmek.. Insallah canimm insallahh olur..Spor yok. Peki menü nasıl ve nasıl verecekmişsin 15 günde 4,6 kiloyu?. Tahlillerine baktı tabi ki.
Yuruyebilirsin tabi ama spor amacli degil dedi..Ay evet kaptanım, ucuzlasa bende yaptırmak istiyorum :) kredi mi çeksek naapsak :)
Hadi bakalım kuzucum, yürüyüşte mi yasak? Hani şöyle hava almalık yarım saat falan. Duramazsın sen şimdi.
listeni bizimlede paylaş bakalım ilk gün neler var meselaa![]()
Sabah paylasirim kizlar simdi evde degiliz ve hic kimseye soylemedim gittigimi..sana leyleği havada gördün diyince aklıma geldi,bugün eşimle bizim burada gölet var eve çok yakın oraya gittik evimizin dibi ama sanki şileye yada ağvaya gitmiş gibi hissettiriyor öyle bir yer. bende gölette leylekleri.martıları,kuğuları ördekleri gördümbol bol inşallah bende gezerim
demekki varmış bi bildikleri o deyimi söylerken
çocuklar etkileniyor evet en çok
hayırlı olsun canım inşallah sana güzel yararı olur diyetisyenin
listeni bende paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum![]()